Αγώνες - Races | Pyrgos Drag Day 2013 - Epitalio Military Airport
23.06.2013 
 
Pyrgos Drag Day 2013 (c) greekdragster.com - The Greek Drag Racing Site, since Oct 2001.
 
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΓΩΝΑ - RACE ID
ΑΓΩΝΑΣ - RACE
PYRGOS DRAG DAY 2013
ΤΥΠΟΣ ΑΓΩΝΑ - RACE TYPE
RWYB RACE
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ - DATE
22 - 23.06.2013
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ - TRACK
EPITALIO MILITARY AIRPORT, GREECE
ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ - ORGANIZERS
PRO ACTION, AOLAP
ΑΡΧΕΣ - AUTHORITIES
ΟΜΑΕ
ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ - OFFICIAL PAGE
 
ΠΟΛΥΜΕΣΑ - MULTIMEDIA
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - PHOTOS: RACE [20]
ΒΙΝΤΕΟ - VIDEOS: RACE [26]
 

03.07.2013 - Δελτίο Τύπου για την Ολοκλήρωση του Αγώνα

Για δεύτερη φορά  το σαββατοκύριακο 22 και 23 Ιουνίου  η Pro Action σε συνεργασία με την τοπική λέσχη του Πύργου ΑΟΛΑΠ διοργάνωσε το τελευταίο drag day πριν από την καλοκαιρινή διακοπή στο αεροδρόμιο του Επιταλιου στον Πύργο.

Παρά τον πολύ ζεστό καιρό όπου επικράτησε, πάνω από 1000 θεατές παρακολούθησαν περίπου 70 αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες να μάχονται στα 402μ. Η οργάνωση και ροη ήταν για άλλη μια φορά άψογη και όλοι έκαναν από 4 περάσματα κάθε μέρα. Στα αυτοκίνητα σημειώθηκαν πολλοί αξιόλογοι χρόνοι ενώ ο ανταγωνισμός ήταν πολύ δυνατός και κράτησε μέχρι και το τελευταίο πέρασμα σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες. Στις μοτοσυκλέτες έγιναν αρκετά δυνατά περάσματα από πολλούς οδηγούς χωρίς να υπάρχει κατάταξη στο τέλος μιας και η διαδικασία πλέον γίνεται υπό μορφή προπόνησης δίνοντας την ευκαιρία σε πολλούς αγωνιζόμενους του πρωταθλήματος να έρθουν με τα αγωνιστικά τους να δοκιμάσουν η να ρυθμίσουν για τους επομένους αγώνες ενώ παράλληλα πολλοί οδηγοί μπαίνουν για πρώτη φορά με ασφάλεια να δοκιμάσουν τις επιδόσεις τους και αργότερα γιατί όχι να γίνουν και αυτοί κανονικοί αγωνιζόμενοι.

Μετά το τέλος των περασμάτων της Κυριακής έγιναν και οι απονομές με αρκετό κόσμο να χειροκροτεί τους οδηγούς και το ραντεβού για το επόμενο drag day δόθηκε για τις αρχές ου Σεπτεμβρίου στο αεροδρόμιο του Μεσολογγίου.

 

22.05.2013 - Ανακοίνωση Αγώνα

Το σαββατοκύριακο 22 και 23 Ιουνίου το Drag Day επιστρέφει στον Πύργο και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο του Επιταλιου με πολλά περάσματα από αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες.

Το συγκεκριμένο Drag Day θα είναι το τελευταίο πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές, αναμένονται πολλές δυνατές συμμέτοχες από ολόκληρη την Ελλάδα ενώ θα έχουμε και 2-3 αυτοκίνητα από το πανελλήνιο πρωτάθλημα για μερικά πολύ γρήγορα περάσματα.

Για να συμμετάσχετε οι οδηγοί των αυτοκινήτων θα πρέπει:

  1. να έχετε αγωνιστική άδεια από την ΟΜΑΕ
  2. να δηλώσετε συμμετοχή στο mail [email protected] βάζοντας ονοματεπώνυμο – κατηγορία – αμάξι – κινητό – πόλη – και πινακίδες.

Για έκδοση αγωνιστικής άδειας από την ΟΜΑΕ θα πρέπει να κάνετε τα παρακάτω:

  1. Κατάθεση 60 ευρώ στην Πειραιώς (Αρ. Λογ. 5055 051609 112, δικαιούχος ΟΜΑΕ)
  2. Έκδοοση 2 Φωτογραφιών Προσώπου
  3. Συμπλήρωση 2 Αιτήσεων της ΟΜΑΕ (μόνο παθολόγος) από το site της ΟΜΑΕ (www.omae-epa.gr
  4. Κατάθεση 60 ευρώ για την συμμετοχή σας στην Εμπορική Τράπεζα (49638264 Διακακης Νικος).

Όλα τα παραπάνω θα πρέπει να τα παραδώσετε στο αεροδρόμιο του Επιταλιου την Πέμπτη 14.00 – 17.00 για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας.

Για τις μοτοσυκλέτες δεν θα είναι αγώνας αλλά προπόνηση και όλοι οι οδηγοί θα πρέπει:

  1. να έχετε η πολιτικό δίπλωμα η αγωνιστική άδεια από την ΑΜΟΤΟΕ
  2. να δηλώσετε συμμετοχή στο mail [email protected]  βάζοντας ονοματεπώνυμο – κατηγορία – μοτοσυκλέτα – κινητό – και πόλη
  3. να πληρώσετε τα 60ε της συμμετοχής σας κατευθείαν στην πίστα
 
 
Execution & Transfer Time: 0,134 secs.