Αγώνες - Races | 6th RWYB 2005 - Elliniko (Cancelled)
18.09.05 

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΓΩΝΑ - RACE ID
ΑΓΩΝΑΣ - RACE
6TH RWYB RACE 2005 (CANCELLED)
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ - DATE
17 - 18.09.2005
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ - TRACK
ELLINIKO - ATHENS
ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ - ORGANIZER
IRON TEAM, TRIAD

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ENTRIES & RESULTS
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - PRESS RELEASE
ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - APPLICATION FORM
ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ - RACE REGULATIONS

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ RWYB

Ο 6ος αγώνας RWYB θα διεξαχθεί στον πρώην Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (Ελληνικό) στις 17 & 18 Σεπτεμβρίου 2005. Στο γνωστό πλέον χώρο του αεροδρομίου, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από μία μόνιμη πίστα, συνεχίζεται η αγωνιστική δράση και οι γνωστές σε όλους μας κόντρες!

Απλοί ιδιώτες, αλλά και αγωνιστικές συμμετοχές έχουν την δυνατότητα να μετρήσουν τις οδηγικές τους ικανότητες αλλά και τις δυνατότητες των οχημάτων τους για ακόμα μία φορά, ενώ οι θεατές που θα έχουν την τύχη να παρευρεθούν θα απολαύσουν ένα διήμερο γεμάτο ταχύτητα, θέαμα και αδρεναλίνη. Μετά την εκπληκτική συρροή του κόσμου στον 5Ο ΑΓΩΝΑ που διεξήχθη στις 3-4 Σεπτεμβρίου (7.000 θεατές και πλέον) και το ρεκόρ συμμετοχών (190), αναμένεται και νέο ρεκόρ συμμετοχών αλλά και θεατών!

Η εταιρεία TRIAD Communication Services και η IRON TEAM ανταποκρινόμενοι στο αίτημα πολλών αγωνιζομένων για μικρό παράβολο συμμετοχής, ορίζει την συμμετοχή στα 20€.

Τέρμα λοιπόν στους παράνομους αυτοσχέδιους αγώνες (κόντρες) στους δημόσιους δρόμους. Προσκαλούμε όλους του φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού που επιθυμούν να διαγωνιστούν αλλά και αυτούς που θέλουν να παρακολουθήσουν ένα μοναδικό και εντυπωσιακό θέαμα στους αγώνες RWYB! ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΟΛΦ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και υποβολή συμμετοχών επισκεφθείτε το site : www.rally.gr ή επικοινωνήστε με την εταιρεία TRIAD Communication Services κ. Σακελλαρίου Ιωάννη, Καλφαμανώλη Αντώνη ή Δήμου Αχιλλέα στο τηλέφωνο 210-6144532 - Fax. 210-6144533 e-mail: [email protected].

Ακύρωση Αγώνα

Οι διοργανωτές μας ενημέρωσαν ότι ο αγώνας ακυρώθηκε λόγω έλλειψης άδειας από τις αρμόδιες αρχές και παρά τις προσπάθειες που έγιναν μέχρι και την τελευταία στιγμή.