Αγώνες - Races | 1st ELPA Championship Drag Race 2008 - Polykastro
30.03.08 

 

1st ELPA Championship Drag Race 2008 - Polykastro

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΓΩΝΑ - RACE ID
ΑΓΩΝΑΣ - RACE
1ST ELPA CHAMPIONSHIP DRAG RACE 2008
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ - DATE
29 - 30.03.2008
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ - TRACK
POLYKASTRO
ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ - ORGANIZER
LEMAK - LENOE

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ENTRIES & RESULTS
ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - APPLICATION FORM
ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ AUTO - MOTO
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ AUTO - MOTO
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ & ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ - ENTRIES & CLASSIFICATION

ΠΟΛΥΜΕΣΑ - MULTIMEDIA
ΒΙΝΤΕΟ - VIDEOS
TV: CARS - MOTOS

Ο πρώτος αγώνας του 2008 ολοκληρώθηκε στο Πολύκαστρο με επιτυχία! Παρά την αναβολή του αγώνα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, οι οδηγοί και αναβάτες που τελικά αγωνίστηκαν έφτασαν τους 136! Ο αγώνας αυτός κρίνεται πολύ επιτυχημένος και από πλευράς θεατών οι οποίοι κατέκλυσαν την πίστα! Πολύ αρνητικό σημείο η απουσία όλων των μεγάλων ονομάτων της πρώην ΒΤ2 και ΑΤ2!

Ο Γιώργος Τζαμπαζογλου και η ΛΕΜΑΚ έκαναν πολύ καλή δουλειά στην προετοιμασία της πίστας, στρώνοντας πολύ λάστιχο και βελτιώνοντας έτσι την πρόσφυση! Δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε και να μην επιδοκιμάσουμε και το πρωτοφανές γεγονός ότι προβλέφθηκε σκιά για όσους βρίσκονταν στην κερκίδα: με μια πολύ απλή και ακίνδυνη κατασκευή τοποθετήθηκε πανί επάνω από τις κερκίδες. Κάτι που περιμέναμε τόσα χρόνια από το αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών και το είχαμε ζητήσει και από άλλους promoters, η ΛΕΜΑΚ το έκανε πράξη και μάλιστα τόσο απλά. Εμείς απλά υποκλινόμαστε σε αυτή την κίνηση διότι δείχνει ότι τίποτε δεν αφέθηκε στην τύχη. Για τη ΛΕΝΟΕ δεν έχουμε τίποτε να σχολιάσουμε, απλά άλλη μια πολύ καλή διοργάνωση, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε!

Σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι, μπορείτε να κάνετε κλικ στα "ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - TIMING DATA" ακριβώς από πάνω στο πινακάκι και να δείτε αναλυτικά την εξέλιξη του αγώνα της κάθε κατηγορίας. Επίσης μπορείτε να δείτε τις Συμμετοχές και την Τελική Κατάταξη του Αγώνα, τα βίντεο, τις φωτογραφίες καθώς και ολόκληρο τον αγώνα μέσα από την OnLine TV μας. Αυτή τη φορά χωρίσαμε σε δύο τμήματα το βίντεο του αγώνα, στις μοτοσυκλέτες και στα αυτοκίνητα. Τις φωτογραφίες για μια ακόμα φορά σας προσφέρει το motorsite.gr ενώ τα βίντεο ο καλός μας φίλος Γιώργος Μπουλάς (zeusomegas).

Ολοκληρώνοντας την σύντομη αυτή αναφορά μας στον αγώνα αυτό, πρέπει να αναφέρουμε ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα υπήρξε μερικές φορές ένταση η οποία προκλήθηκε από υποψίες (που μερικές επιβεβαιώθηκαν) για αντικανονικές συμμετοχές, κυρίως σε μοτοσυκλέτες. Ελπίζουμε να συνεχίσουν να διοργανώνονται αγώνες στο Πολύκαστρο, διότι υπερέχουν κατά πολύ συγκριτικά με τους αγώνες στις Σέρρες.

Σύντομα θα ενημερωθεί και η ενότητα των ρεκόρ μας, με όλα τα πανελλήνια ρεκόρ χρόνου και ταχύτητας που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του διημέρου!

28.03.2003 Οι Συμμετοχές του Αγώνα.
Λάβαμε από την ΛΕΜΑΚ και δημοσιεύουμε τις Συμμετοχές του Αγώνα.

19.03.2003 Αναβολή Αγώνα λόγω Δυσμενών Καιρικών Συνθηκών.
Λάβαμε από την ΛΕΜΑΚ και δημοσιεύουμε Δελτίο Τύπου με θέμα την αναβολή του αγώνα, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, για το επόμενο Σαββατοκύριακο 29 – 30 Μαρτίου 2008.

18.03.2003 Διευκολύνσεις λόγω της Απεργίας των Τραπεζικών.
Λάβαμε από την ΛΕΜΑΚ και δημοσιεύουμε Δελτίο Τύπου με θέμα τη διευκόλυνση της πληρωμής για την αίτηση συμμετοχής, λόγω της απεργίας των τραπεζικών.

02.03.2003 Ειδικός και Συμπληρωματικός (Εσωτερικός) Κανονισμοί του Αγώνα.
Λάβαμε από την ΛΕΝΟΕ και δημοσιεύουμε τους Ειδικό και Συμπληρωματικό (Εσωτερικό) Κανονισμούς για τον 1ο Πρωταθληματικό Αγώνα Dragster 2008 της ΕΛΠΑ που θα γίνει στο Πολύκαστρο.

01.03.2008 Αίτηση Συμμετοχής του Αγώνα.
Λάβαμε από την ΛΕΝΟΕ και δημοσιεύουμε την Αίτηση Συμμετοχής για τον 1ο Πρωταθληματικό Αγώνα Dragster 2008 της ΕΛΠΑ που θα γίνει στο Πολύκαστρο.