Αγώνες - Races | 2nd ELPA Championship Drag Race 2008 - Serres
20.04.08 

 

2nd ELPA Championship Drag Race 2008 - Serres

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΓΩΝΑ - RACE ID
ΑΓΩΝΑΣ - RACE
2ND ELPA CHAMPIONSHIP DRAG RACE 2008
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ - DATE
19 - 20.04.2008
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ - TRACK
SERRES
ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ - ORGANIZER
LENOE - LAMS

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ENTRIES & RESULTS
ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - APPLICATION FORM
ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ AUTO - ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ MOTO
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ AUTO - MOTO
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ & ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ - ENTRIES & CLASSIFICATION
ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ - LIVE COVERAGE

ΠΟΛΥΜΕΣΑ - MULTIMEDIA
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - PHOTOS
ΒΙΝΤΕΟ - VIDEOS

Άλλος ένας αγώνας, ο 2ος πρωταθληματικός και ο τρίτος συνολικά για το 2008, ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Αρκετές οι συμμετοχές από μοτοσυκλέτες, λιγοστές όμως από αυτοκίνητα. Πολύ καλός ο καιρός, την Κυριακή όμως έκανε αρκετή ζέστη και πολλά μοτέρ έσφιξαν. Γενικά δεν είχαμε πανελλήνια ρεκόρ. Ιδιαίτερα στις μοτοσυκλέτες αυτό οφείλεται - σύμφωνα με την γνώμη αγωνιζομένων - στην κακή εκκίνηση όπως έχει διαμορφωθεί (έχει κάνει σαμαράκια) που σε συνδυασμό με την υπόλοιπη γνωστή κατάσταση των Σερρών (κλίση κλπ) δεν επέτρεψε στις μοτό να γράψουν τους χρόνους που μπορούν. Ο κόσμος αρκετός αλλά όχι όπως είχαμε συνηθίσει άλλες φορές. Κατά τη διάρκεια του αγώνα υπήρξαν εντάσεις μεταξύ αγωνιζομένων οι οποίες θα έπρεπε να έχουν αποφευχθεί (από τους ίδιους). Η διοργάνωση της ΛΕΝΟΕ πολύ καλή.

Σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι, μπορείτε να κάνετε κλικ στα "ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - TIMING DATA" ακριβώς από πάνω στο πινακάκι και να δείτε αναλυτικά την εξέλιξη του αγώνα της κάθε κατηγορίας. Επίσης μπορείτε να δείτε τις Συμμετοχές και την Τελική Κατάταξη του Αγώνα, τα βίντεο, τις φωτογραφίες καθώς και ολόκληρο τον αγώνα μέσα από την OnLine TV μας.`Τις φωτογραφίες και τα βίντεο είναι αποτέλεσμα της δουλειάς των Στέφανου Βάζα (Mad Stefanos) και Γιώργου Μπουλά (zeusomegas), καλών φίλων κι editors του site μας.

19.04.2008 Ζωντανή Κάλυψη του Αγώνα.
Διαβάστε από τα forums μας όλα τα σημαντικά νέα του 2ου Αγώνα Dragster 2008 ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη. Τα νέα προέρχονται από μέλη και αγωνιζόμενους καθώς και editors του site μας που βρίσκονται στην πίστα όλο το διήμερο και τους οποίους ευχαριστούμε θερμά!

17.04.2008 Οι Συμμετοχές του Αγώνα.
Λάβαμε από τη ΛΕΝΟΕ και δημοσιεύουμε τις Συμμετοχές του Αγώνα (pdf). Καλή επιτυχία σε όλους!

10.04.2008 Νέα Αίτηση Συμμετοχής για τον Αγώνα.
Λάβαμε από την ΛΕΝΟΕ και δημοσιεύουμε νέα Αίτηση Συμμετοχής για τον 2ο Πρωταθληματικό Αγώνα Dragster 2008 της ΕΛΠΑ που θα γίνει στις Σέρρες. Η Αίτηση Συμμετοχής γίνεται δεκτή μέχρι τις 15 Απριλίου και ώρα 21:00. Η νέα αυτή αίτηση συμμετοχής διαφοροποιείται στο ποσό συμμετοχής των μοτο, που ανέρχεται στα 80 ευρώ αντί των 70 ευρώ που ίσχυε μέχρι και τον προηγούμενο αγώνα. Η αύξηση αυτή του κόστους οφείλεται στην αύξηση του παραβόλου για τις ασφάλειες έναντι τρίτων στην μοτοσικλέτα κατά 20 euro (δείτε προηγούμενο ΔΤ).

10.04.2008 Αύξηση του Παραβόλου γαι τις ασφάλειες στις Μοτο.
Λάβαμε από την ΛΕΝΟΕ και δημοσιεύουμε Δελτίο Τύπου με θέμα την αύξηση του παραβόλου για τις ασφάλειες έναντι τρίτων στην μοτοσικλέτα κατά 20 euro.

04.04.2008 Ειδικός Κανονισμός Αυτοκινήτων.
Λάβαμε από την ΛΕΝΟΕ και δημοσιεύουμε τον Ειδικό Κανονισμό Αυτοκινήτων του αγώνα.

03.04.2008 Ειδικός Κανονισμός Μοτοσυκλετών και Εσωτερικός Κανονισμός του Αγώνα.
Λάβαμε από την ΛΕΝΟΕ και δημοσιεύουμε τον Ειδικό Κανονισμό Μοτοσυκλετών καθώς και τον Εσωτερικό Κανονισμό του Αγώνα.

03.04.2008 Αίτηση Συμμετοχής του Αγώνα.
Λάβαμε από την ΛΕΝΟΕ και δημοσιεύουμε την Αίτηση Συμμετοχής για τον 2ο Πρωταθληματικό Αγώνα Dragster 2008 της ΕΛΠΑ που θα γίνει στις Σέρρες. Η Αίτηση Συμμετοχής γίνεται δεκτή μέχρι τις 15 Απριλίου και ώρα 21:00.