Νέα - News  
   

 Επιστολή του κυρίου Γρηγόρη Δημητριάδη.

24.03.02

Κοινοποιούμε την επιστολή που λάβαμε στις 24 Μαρτίου 2002 από τον κύριο Δημητριάδη Μ. Γρηγόρη της ACE-motorsport και ταυτόχρονα διορθώνουμε την λάθος πληροφορία σχετικά με την ύπαρξη σειριακού κιβωτίου στην Lancia Evo3 Integrale με την οποία μετέχει στους ελληνικούς αγώνες dragster.

"Αγαπητή κυρία ή κύριε,

Παρακαλώ όπως αλλάξεται το κείμενο των News στις 18.03.2002 αναφορικά με την ψευδή είδηση που παρέχεται στο συγκεκριμένο κείμενο σχετικά με την ύπαρξη "σειριακού κιβωτίου ταχυτήτων" στο αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας μου, Lancia Evo3 Integrale οποίο μετέχει στους ελληνικούς αγώνες dragster.
Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, φέρει, νόμιμα για την κατηγορία του μόνο το εργοστασιακό κιβώτιο!
Επιπλέον, θα πρέπει πρώτα να ενημερώνεστε ορθά και έπειτα να κοινοποιήτε στο διαδύκτιο τέτοιου είδους πληροφορίες.

(στo e-mail ακολουθεί πιστό αντίγραφο του συγκεκριμένου κειμένου που είχαμε δημοσιεύσει.)

Με εκτίμηση

Δημητριάδης Μ. Γρηγόρης
ACE-motorsport "

Το dragnews.gr και πιο συγκεκριμένα η ομάδα των ανθρώπων που ασχολείται και γράφει σε αυτό, ζητούν συγνώμη από τον κύριο Δημητριάδη και την εταιρεία του για την "ψευδή είδηση".

Είναι αλήθεια ότι δεν είχαμε έρθει σε επικοινωνία με τον κύριο Δημητριάδη πριν δημοσιεύσουμε την συγκεκριμένη πληροφορία. Είναι επίσης αλήθεια ότι δεν είχαμε κανένα σκοπό να βλάψουμε τον κύριο Δημητριάδη και την εταιρεία του όπως δεν έχουμε τέτοιο σκοπό για κανένα αγωνιζόμενο.

Με εκτίμηση

Ηλίας Βαθειάς

 

dragnews.gr