Νέα - News  
   

 Μια σημαντικότατη είδηση που αφορά στον κύριο Γιάννη Σαχανά.

22.06.02

Σημαντικά νέα που ενδιαφέρουν φιλάθλους και αγωνιζόμενους.

Νέα εντυπωσιακή συμμετοχή στην Τ1.

Λίγες ώρες πριν, ο κύριος Γιάννης Σαχανάς μας είπε ότι προετοιμάζει αυτοκίνητο για να "χτυπήσει" την κατηγορία Τ1!!!

Το αυτοκίνητο αυτό, το οποίο έχει αναλάβει η Axion Design, είναι "ιταλίδα", πισωκίνητο κι έχει το μοτέρ στο κέντρο του αυτοκινήτου. Όπως μας είπε ο κύριος Σαχανάς, η ιπποδύναμή του θα είναι αρκετά πάνω από τα 300 άλογα και το βάρος του περίπου 650 κιλά.

Πότε θα είναι έτοιμο; Σίγουρα θα αγωνιστεί με αυτό στον αγώνα του Σεπτεμβρίου στην Τρίπολη.

Πληροφορίες για τον αγώνα της 29ης και 30ης Ιουνίου στις Σέρρες.
Κυνηγώντας ένα νέο πανελλήνιο ρεκόρ, στον επόμενο αγώνα, θα ξεκινήσει με anti-lag, έχοντας 2+ bar πίεση στην θηριώδη HKS τουρμπίνα του. Ελπίζει έτσι να κατεβάσει το χρόνο του κάτω από τα 10 δευτερόλεπτα. Εμείς έχουμε μια κρυφή ελπίδα για αρκετά κάτω από τα 10... : )

Επικοινωνία.
Επικοινωνήστε με τον κύριο Σαχανά στη διεύθυνση vlaxos@dragnews.gr και με την Axion Design στη διεύθυνση axiondesign@dragnews.gr

Κάποιες σκέψεις μας.
Την ίδια στιγμή που κάποιοι υπονομεύουν το άθλημα και κάποιοι άλλοι αδιαφορούν γι' αυτό, ένας ιδιώτης ξαναβάζει το χέρι βαθιά στην τσέπη του γι' αυτό που τόσο αγαπάει.

Ευτυχώς υπάρχουν πολλοί σε όλη την Ελλάδα που αγαπάνε τα dragster και "ματώνουν" γι' αυτά. Δεν μπορούμε όμως να μην σχολιάσουμε αυτή την κίνηση. Γιατί ο κύριος Σαχανάς, δεν χρειάζεται ν' αποδείξει τίποτα και σε κανέναν. Όλοι τον γνωρίζουν. Τον γνωρίζουν και για το πόσο γρήγορος είναι αλλά και για το πόσο καθαρός άνθρωπος είναι. Λίγα λόγια και πολλά έργα. Γι΄ αυτό κι έχει τόσους πολλούς φίλους σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.

Παρά το γεγονός, λοιπόν, ότι είναι ο κυρίαρχος της Τ4, αποφασίζει να συμμετάσχει και στην Τ1. Να συμμετάσχει και να τη διεκδικήσει. Ενισχύει, έτσι, τους ελληνικούς αγώνες dragster, ανεβάζει τον συναγωνισμό, δίνει ένα επιπλέον ερέθισμα στους φιλάθλους να δώσουν το παρόν.

Εμείς, σαν φίλαθλοι, τον ευχαριστούμε γι΄ αυτό, όπως ευχαριστούμε και όλους τους αγωνιζόμενους και τις ομάδες τους που ήδη ξενυχτάνε για τον αγώνα του επόμενου Σαββατοκύριακου.

Μετράμε μέρες για να ανεβούμε στις Σέρρες με μεγαλύτερη ακόμα λαχτάρα απ' ότι στους προηγούμενους αγώνες. Ελπίζουμε να είστε κι εσείς εκεί.

 

dragnews.gr