Νέα - News  
   

 Ο κύριος Καπετανίδης αποχωρεί από τους αγώνες dragster!

19.11.02

Δυστυχώς είναι αλήθεια. Ο κύριος Καπετανίδης θα αγωνιστεί για τελευταία φορά στον αγώνα των Σερρών. Δεν ξέρουμε ποιοι είναι οι λόγοι που τον κάνουν να θέλει να αποχωρήσει.

Πριν από λίγες ημέρες λάβαμε e-mail του με το οποίο μας γνωστοποιεί την απόφασή του αυτή. Στο ίδιο e-mail μας εκφράζει τα δικαιολογημένα παράπονά του για το ότι δεν έχουμε ασχοληθεί ιδιαίτερα μαζί του σε αναφορές μας.

Η αλήθεια είναι ότι ίσως και άλλοι αγωνιζόμενοι ή ομάδες μπορεί να έχουν τα ίδια παράπονα από εμάς. Έχουμε πει και στο παρελθόν ότι είμαστε ανοιχτοί σε όλους τους αγωνιζόμενους και σε όλες τις ομάδες. Στις φωτογραφίες, στα βίντεο και στους χρόνους δεν εξαιρούμε κανέναν. Δεν έχουμε όμως τη δυνατότητα να επικοινωνήσουμε με όλους, γιατί απλά δεν γνωρίζουμε τα στοιχεία τους, e-mail, διεύθυνση, τηλέφωνο κτλ. Περιμένουμε εσάς να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας.

Δυστυχώς, η απόφαση του κυρίου Καπετανίδη μοιάζει οριστική αφού μαζί με την ανακοίνωσή του περί αποχώρησης μας έστειλε και αγγελίες πώλησης του αγωνιστικού του καθώς και ενός άλλου αυτοκινήτου. Τις αγγελίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο αντίστοιχο τμήμα.

dragnews.gr