Νέα - News  
   

 Ο ομορφότερος αγώνας που είδαμε ποτέ.

28.06.03 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - PHOTOS

Μόλις γυρίσαμε από το Ελληνικό όπου παρακολουθήσαμε τον ομορφότερο αγώνα επί Ελληνικού εδάφους. Οι συμμετοχές πάρα πολλές και ο ανταγωνισμός ιδιαίτερα ανεβασμένος. Ήδη στην κατηγορία 4 έσπασε δύο φορές το πανελλήνιο ρεκόρ από τα ελεύθερα κιόλας περάσματα.

Στα αυτοκίνητα ο Δημήτρης Μπαρμπαρής κατέβασε την προσωπική του επίδοση στο 11,3, ο Γρηγόρης Δημητριάδης στο πρώτο προκριματικό έκανε 10,4 (ταχύτερος χρόνος της ημέρας στα αυτοκίνητα), ο Γιάννης Σαχανάς έκανε 10,5 επίσης στο πρώτο προκριματικό στην Τ3 ενώ το Johny Lima έκανε 11,6 και είναι φανερό ότι χρειάζεται χρόνο ώστε να μπορέσει να δείξει τις δυνατότητές του. Μία άλλη Lancia έκανε 11 (δεν θυμόμαστε περισσότερα στοιχεία), το Funny Boy του Δημήτρη Ανδρουλάκη έκανε 10,9 αφήνοντας γκάζι (160 έξοδο) ενώ το Ford V8 του Μάκη Νεφραίμ έκανε 10,9 με τρελό σπινιάρισμα στην εκκίνηση. Φυσικά δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε το πέρασμα του Βαγγέλη Τζανετή στα 12,7!

Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική και ειδικά όταν βράδιασε θυμηθήκαμε τη Santa Pod. Το ξεχωριστό χρώμα στον αγώνα έδωσε ο κύριος Καπετανίδης ως σχολιαστής του αγώνα. Αν και θα θέλαμε να τον δούμε ξανά πίσω από το τιμόνι ενός αγωνιστικού, ως σχολιαστής του αγώνα είναι ό,τι καλύτερο. Ο άνθρωπος έχει εμπειρία, γνώσεις και ξέρει να ενημερώνει τον κόσμο για το κάθε πέρασμα.

Ο φίλαθλος κόσμος ήταν περισσότερος από ποτέ (για Σάββατο) και απόλαυσε ένα εκπληκτικό θέαμα. Τελειώνουμε αυτή την σύντομη ενημέρωση ζητώντας συγνώμη για όσα καλά περάσματα δεν θυμόμαστε και καλώντας σας αύριο να απολαύσετε τις κόντρες και τους τελικούς όλων των κατηγοριών. Μην χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τον πρώτο βραδινό αγώνα dragster επί ελληνικού εδάφους.

 

dragnews.gr