Νέα - News | Πρώτα Καλλιστεία Αυτοκινήτου.
20.09.03 
 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΩΤΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΠΑΛΑΣ
ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ: ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΜΕΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΚΑΡΤΟΔΡΟΜΟ (ΑΦΙΔΝΕΣ)


Καλλιστεία αυτοκινήτων στην Ελλάδα!

Την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου στην πίστα «Καρτόδρομο» θα διεξαχθούν τα πρώτα καλλιστεία αυτοκινήτων στην Ελλάδα. Σε αυτά θα μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, που πιστεύουν πως έχουν μετατρέψει το αυτοκίνητο τους έτσι, ώστε να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα.

Πιο συγκεκριμένα θα λάβουν μέρος δύο διαφορετικές κατηγορίες. Η πρώτη θα είναι τα αναγνωρίσιμα και η δεύτερη κατηγορία τα μεταλλαγμένα. Και στις δύο περιπτώσεις οι υποψήφιοι θα διαγωνιστούν σε τρεις διαφορετικές κλάσεις. Το εξωτερικό look, τον κινητήρα και το εσωτερικό. Η επιτροπή, που θα αποτελείται από ανθρώπους που είναι καταξιωμένοι στο χώρο των βελτιώσεων αυτοκινήτου, θα βραβεύσει τους τρεις νικητές της κάθε κατηγορίας, αλλά και τους τρεις νικητές των κλάσεων. Τα έπαθλα των νικητών εκτός από τα κύπελλα θα είναι και χρηματικά, αφού οι τρεις πρώτοι θα πάρουν 500, 300 και 200€ αντίστοιχα.

Παράλληλα θα βραβευτεί το πιο όμορφο Smart, το πιο όμορφο Honda και το πιο όμορφο Alfa Romeo. Όσοι θεατές βρεθούν αυτή τη μοναδική μέρα στην πίστα καρτ στις Αφίδνες, εκτός από τα καλύτερα αυτοκίνητα της Ελλάδας, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα σόου από τους είκοσι καλύτερους οδηγούς Drift (οδήγηση πλαγιολίσθησης), μουσικά συγκροτήματα, έκθεση με τα 10 Top Dragster αυτοκίνητα κ.α.

Τα μοναδικά και πρωτότυπα καλλιστεία θα παρουσιάσει η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια Μαίρη Μηλιαρέση. Τη διοργάνωση έχει αναλάβει η λέσχη ΠΑΛΑΣ, σε συνεργασία με τον Στράτο Φωτεινέλη, ενώ χορηγός της μεγάλης αυτής γιορτής για το αυτοκίνητο είναι η «Εγνατία Ασφαλιστική».

Όσοι ιδιοκτήτες βελτιωμένων αυτοκινήτων επιθυμούν να λάβουν μέρος, μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 210-9812341 και 6973-030125.

-

dragnews.gr

Γιώργος Σουγιάς 
-