Νέα - News | Επιστολή - Απάντηση του Προέδρου της ΛΕ.Ν.Ο.Θ. κου Καλλιπολίτη.
25.11.03 

 

Επιστολή του Προέδρου της ΛΕ.Ν.Ο.Θ. κυρίου Καλλιπολίτη Παναγιώτη.
Προς τους κυρίους Σαχανά Ιωάννη,Νεφρέμ Ευθύμιο,Παπαφιλίππου Φίλιππο, Μελανίτη Ιάκωβο και Μπαρμπαρή Δημήτριο.
Απάντηση στην επιστολή τους.

Είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος της ΛΕ.Ν.Ο.Θ.,απαντάει σε κάτι που αφορά την λέσχη, μέσω αυτού του site.
1)Προς τον κύριο Σαχανά.
Ο κ. Σαχανάς,θα πρέπει να ξέρει του κανονισμούς,και να μην λεει ασυναρτησίες. Βάσει κανονισμού τα αποτελέσματα του 6ου αγώνα στις Σέρρες, ισχύουν. Από την στιγμή,που υπογράφει την συμμετοχή του σε κάποιον αγώνα σημαίνει ότι αποδέχεται την οργάνωση.
Η ένσταση που έκανε κατά της οργάνωσης δεν ισχύει,το γράφει ο κανονισμός. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο του κ. Σαχανά, ήρθε για πρώτη φορά στις Σέρρες. Τα φανάρια αλλάζουν καθ'ύψος και μήκος,αρκεί να το αναφέρει την κατάλληλη χρονική στιγμή.Δηλ. μπορούσε να αναφέρει το πρόβλημά του,το Σάββατο ή την Κυριακή το πρωί.Το Σάββατο που έκανε το 9,3 δεν είχε πρόβλημα?
Τα φανάρια δεν μπορούν να μετατοπιστούν στην διάρκεια του αγώνα. Επέλεξε μόνος του να τοποθετηθεί πιο αριστερά στην εκκίνηση.Τα υπόλοιπα είναι δικιά του ευθύνη. Και όπως πρέπει να ξέρει ο κάθε αγωνιζόμενος, όταν στήνεται στην εκκίνηση, αποδέχεται τους κανονισμούς και την οργάνωση.
Εμείς δεν του είπαμε "άντε να τελειώνουμε". Αντίθετα, σε σχέση με τους άλλους αγωνιζόμενους, στην κατηγορία OPEN λόγω του ότι τα οχήματά τους αργούν να τρέξουν, και για λόγους ασφάλειας, συζητάμε το πέρασμά τους.
Όσο για τα εισητήρια, πρέπει να ξέρει ότι στις Σέρρες έχουμε σταθερό κόσμο. Στον 6ο αγώνα δεν είχαμε ρεκόρ εισητηρίων, και τα εισιτήρια δεν υπερβαίνουν ποτέ τα 2100. Οσο για την μοιρασιά που αναφέρει, συμμετέχει και ο ίδιος, άσχετα αν του τα μαζεύουν άλλοι. Γι'αυτό έγινε το χρηματικό έπαθλο των αγωνιζομένων, που είναι στην κατηγορία του, 3000 ευρώ ο πρώτος. Να η μοιρασιά.
Καλό είναι να πάρει κανένα βιβλίο ο κ. Σαχανάς να το διαβάσει, για να ξέρει τα δικαιώματά του και τους κανονισμούς. Δεν ακυρώθηκε επειδή χτύπησε την κορίνα αλλά επειδή όταν ο αγωνιζόμενος πατήσει την νοητή γραμμή που χωρίζει τους δύο διαδρόμους (νοητή γραμμή είναι οι κορίνες), ακυρώνεται το συγκεκριμένο πέρασμα, βάσει κανονισμού. Ο κύριος Σαχανάς, όχι μόνο χτύπησε την κορίνα, αλλά πέρασε στην διαδρομή του Κ. Ανδρουλάκη.
Στον 4ο αγώνα στις Σέρρες, ας θυμηθεί τι έλεγε ο ίδιος για την ΛΕ.Ν.Ο.Θ. Ότι είμαστε οι καλύτεροι όλων. Μακάρι να είναι και το Ελληνικό έτσι.

2)Προς κυρίους Νεφρέμ, Παπαφιλίππου, Μελανίτη, Μπαρπαρή.
Οι τέσσερις κύριοι αυτοί, ανήκουν σε κάποια λέσχη και πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να ζητάνε οτιδήποτε μέσω αυτής, και όχι μέσω ίντερνετ.
Ο τρόπος είναι να πηγαίνουν στις γενικές συνελεύσεις και να συζητούν τα προβλήματά τους. Ο πρόεδρος τα μεταβιβάζει προς τους αρμόδιους φορείς. Οι κύριοι αυτοί λένε ότι είναι η ψυχή του ντράγκστερ. Δηλ. χωρίς αυτούς το ντράγκστερ θα σβήσει. Ας το δοκιμάσουν για να πειστούν για αυτό που λένε.
Ο κάθε αγωνιζόμενος συμβάλει σ'αυτό που λέγεται αγώνας ντράγκστερ. Ολοι μαζί κάνουμε το ντράγκστερ. Δεν είναι ούτε της ΛΕ.Ν.Ο.Θ. ούτε κανενός.
Οι κύριοι Παπαφιλίππου,Νεφρέμ και Σαχανάς,μιλούν για ασφάλεια στους αγώνες. Όμως οι ίδιοι κύριοι,ενώ μιλούν για ασφάλεια, δεν άνοιγαν τα αλεξίπτωτά τους για να σταματήσουν, προβάλοντας την φτηνή δικαιολογία ‘ποιος το μαζεύει τώρα’.
Οι πρώτοι που είπαν, θέλουμε βελτιώσεις στους αγώνες, ήμασταν εμείς οι αγωνιζόμενοι της ΛΕ.Ν.Ο.Θ. Έτσι έγινε η εκκίνηση στην πίστα των Σερρών.
Το αμέσως επόμενο βήμα είναι η επιμήκυνση της πίστας. Εκτός από τα δύο συγκεκριμένα αυτοκίνητα (Παπαφιλίππου, Σαχανάς) δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με κάποιο άλλο αυτοκίνητο.
Τα ευτράπελα που αναφέρουν όλοι αυτοί οι κύριοι, οι σάλτσες και οι σαλάτες για το πιάτο του χωριού τους.
Πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν είναι αυτοί και μόνον αυτοί στους αγώνες ντράγκστερ.Το ντράγκστερ είναι ΟΛΩΝ.

Ο Πρόεδρος της ΛΕ.Ν.Ο.Θ.
Καλλιπολίτης Παναγιώτης

 

dragnews.gr

Ηλίας Βαθειάς