Νέα - News | Άγνωστο το πρόγραμμα αγώνων dragster για το 2004.
15.03.04 

 

Έχουμε φτάσει στις 15 Μαρτίου του 2004 και οι ερωτήσεις όλων εσάς για το πότε θα γίνουν αγώνες dragster φέτος πληθαίνουν συνεχώς. Δυστυχώς, όπως σας έχουμε απαντήσει και στα forums μας, δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΠΑ για το πρωτάθλημα dragster 2004.

Εμείς, το dragnews.gr, είμαστε σε τατκική επικοινωνία με το Press Office της ΕΛΠΑ και της ΕΘΕΑ. Πιο συγκεκριμένα:

Στις 5 Μαρτίου του 2004 ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:59 ζητήσαμε συνένευξη από τον υπεύθυνο - εκπρόσωπο της ΕΘΕΑ σχετικά με το Ελληνικό Dragster.
Στις 8 Μαρτίου του 2004 ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:16 λάβαμε απάντηση ότι το αίτημά μας προωθήθηκε στον κ Ι.Καντά, μέλος ΕΘΕΑ ο οποίος και θα επικοινωνήσει μαζί μας.
Στις 11 Μαρτίου του 2004 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:52 ζητήσαμε ενημερώσαμε το Press Office ότι ο κύριος Καντάς δεν είχε επικοινωνήσει ακόμα μαζί μας και δώσαμε και το τηλέφωνό μας για τη διευκόλυνση της επικοινωνίας.

Επιπλέον, στις 12 Μαρτίου του 2004 ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:55 στείλαμε το παρακάτω e-mail στο Press Office της ΕΛΠΑ:

"Καλησπέρα σας,
Μπορείτε να με ενημερώσετε αν έχει βγει το πρόγραμμα για τους αγώνες dragster 2004, λέσχες, promoter, ημερομηνίες και τοποθεσίες; Ο κόσμος ρωτάει όλο και πιο συχνά πια. Ποια είναι η επίσημη απάντηση της ΕΘΕΑ;

Σας ευχαριστώ
Ηλίας Βαθειάς
dragnews.gr"

Μέχρι σήμερα, Δευτέρα 15 Μαρτίου δεν έχουμε λάβει καμμία επίσημη απάντηση από ΕΛΠΑ ή ΕΘΕΑ για το πρόγραμμα των αγώνων dragster για το 2004, ενώ και ο κύριος Καντάς δεν έχει ακόμα επικοινωνήσει μαζί μας για την συνέντευξη που έχουμε ζητήσει. Ακόμα, απόδειξη ότι το τελικό πρόγραμμα των αγώνων dragster δεν έχει οριστικοποιηθεί, είναι το γεγονός ότι η ΕΛΠΑ - ΕΘΕΑ ενημερώνει όλο τον τύπο με δελτία τύπου για όλα τα είδη αγώνων. Δελτίο τύπου για το πρωτάθλημα dragster δεν έχει αποσταλεί.

Ο λόγος αυτής της ανακοίνωσής μας είναι να ενημερωθείτε ότι το πρόγραμμα των αγώνων dragster είναι ακόμα άγνωστο. Στο DRC στο οποίο είμαι και μέλος του πενταμελούς, έχει αναφερθεί τηλεφωνικά από τον κύριο Γκουρτσούλη ένα πιθανό πρόγραμμα για τους φετεινούς αγώνες με πρώτο αγώνα στις 17 - 18 Απριλίου στην Τρίπολη. Δεν μπορούμε όμως εμείς να σας ανακοινώσουμε αυτό το πρόγραμμα από τη στιγμή που δεν υπάρχει καμμία επιβεβαίωση από την ΕΛΠΑ - ΕΘΕΑ.

Θα ολοκληρώσουμε αυτή την ανακοίνωσή μας λέγοντας ότι δεν γνωρίζουμε τους λόγους αυτής της καθυστέρησης ανακοίνωσης του φετεινού προγράμματος. Αναρωτιόμαστε όμως, αν τελικά ο πρώτος αγώνας πραγματοποιηθεί όντως στις 17 - 18 Απριλίου στην Τρίπολη, μεσολαβούντος και του Πάσχα, πότε θα προλάβουν οι αγωνιστικές λέσχες να προετοιμαστούν, πότε θα προλάβει ο promoter να προβάλλει τον αγώνα και πως θα μπορέσουν οι αγωνιζόμενοι να προετοιμαστούν σωστά και έγκαιρα.

 

dragnews.gr

Ηλίας Βαθειάς