Νέα - News | Το dragnews.gr συμμετέχει με Funny Car - Φονιά στο Νέο Πρωτάθλημα!
01.04.04 

 

Επιτέλους!

Η δέσμευσή μας στον χορηγό μας, τη διεθνή εταιρεία αντισυλληπτικών "Mature Love", να μην ανακοινώσουμε τίποτα μέχρι να ολοκληρωθεί η συμφωνία, μας εμπόδιζε τόσο καιρό από το να μοιραστούμε με σας, τους φίλους μας, τη μεγάλη μας χαρά!!

Επίσημα πια, μπορούμε να σας ανακοινώσουμε ότι το dragnews.gr θα συμμετέχει ενεργά και θα διεκδικήσει με αξιώσεις το φετινό πρωτάθλημα της κατηγορίας Open! To dragnews.gr με την υποστήριξη της "Mature Love" θα ακολουθήσει όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος, είτε αυτοί είναι 400άρια είτε 200άρια!

Σκοπεύουμε επίσης να συμμετέχουμε και σε κάποιους αγώνες στο εξωτερικό, μερικοί από τους οποίους έχουν σαν σκοπό την απόκτηση των απαραίτητων εμπειριών και διπλωμάτων γι' αυτή την κατηγορία!

Το συγκεκριμένο Funny Car έρχεται πανέτοιμο και με πολλές περγαμηνές ενώ πληροί τις προδιαγραφές ασφαλείας FIA 2004! Χωρίς να μπορούμε να σας αποκαλύψουμε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες, σας αναφέρουμε ενδεικτικά ότι το θηριώδες V8 μοτέρ του είναι ικανό να επιτύχει, σε πίστες ελληνικών προδιαγραφών, χαμηλά οχτάρια!

Θεωρούμε πολύ μεγάλη μας τύχη την υποστήριξή μας από μια εταιρεία του μεγέθους της "Mature Love", υποστήριξη η οποία θα μας επιτρέψει να δημιουργήσουμε μία από τις πιο επαγγελματικές ομάδες στην Ελλάδα και όχι μόνο. Άλλωστε το συμβόλαιο των 2+2 χρόνων, αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Κλείνοντας, θέλουμε να αναφέρουμε ότι ένα κρυφό μας όνειρο - πολλών ετών - αυτή τη στιγμή γίνεται πραγματικότητα!

 

dragnews.gr

Ηλίας Βαθειάς