Νέα - News | Η γνώμη του dragnews.gr.
20.04.04 

 

Για πρώτη και τελευταία φορά εμείς, το dragnews.gr, θα μπούμε στη διαδικασία να απαντήσουμε σε επιστολή (επί προσωπικού) του κυρίου Καλλιπολίτη. Επιστολή που μάλιστα είναι κοινή προς το dragnews.gr και το DRC! Αναφέρουμε λοιπόν, μέσω του webmaster μας, τα ακόλουθα:

Ηλίας Βαθειάς: Αρχικά θέλω να σχολιάσω το γεγονός ότι αυτή η επιστολή έχει κοινούς αποδέκτες το dragnews.gr και το DRC. Δεν μπορώ να γνωρίζω αν αυτό έγινε εσκεμμένα ή όχι, πάντως καλό θα είναι ο κύριος Καλλιπολίτης να καταλάβει τη διαφορά: Το dragnews.gr είναι ένα ανεξάρτητο site ενώ το DRC είναι μία αγωνιστική λέσχη της Νοτίου Ελλάδας. Συνεχίζω επί της ουσίας:

Ο πρόεδρος της ΛΕΝΟΘ κύριος Καλλιπολίτης σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μου με ενημέρωσε για την πρώτη επιστολή της ΛΕΝΟΘ και την πρόθεσή του να μου την στείλει προς δημοσίευση. Ανέφερε δε ότι την επιστολή αυτή συνοδεύει και μία "προσφορά" της εταιρείας RACE PRO. Ο ίδιος ανέφερε επίσης ότι προτίθεται μου στείλει, το αργότερο μέχρι την επομένη ημέρα, και φωτοτυπία της απόφασης που υπέγραψαν τα μέλη της ΛΕΝΟΘ κατά τη Γενική τους Συνέλευση. "Για να γνωρίζει ο κόσμος..." ήταν τα ακριβή του λόγια. Ο κύριος Απόστολος Ρούμελης, με τον οποίο διατηρούμε άριστες σχέσεις, μέσω του προσωπικού του e-mail μου έστειλε όντως αυτά τα δύο έγγραφα (επιστολή και "προσφορά" RACE PRO).

Το απόγευμα της ίδιας μέρας και όταν διαβάσα το περιεχόμενο της επιστολής, ενημέρωσα το DRC ως όφειλα. Επειδή δε το περιεχόμενο της επιστολής της ΛΕΝΟΘ βασίζεται κατά κύριο λόγο - κατά τη γνώμη μου - στην απόφαση που υπέγραψαν οι οδηγοί της ΛΕΝΟΘ, επικοινώνησα με τον κύριο Ρούμελη αργά το βράδυ (μέσω e-mail - μπορεί να σας το επιβεβαιώσει και ο ίδιος) ότι θεωρώ σωστό να λάβω και την απόφαση των οδηγών και να τα δημοσιεύσω όλα μαζί. Το ίδιο ακριβώς ενημέρωσα και το πρωί της επομένης τον κύριο Καλλιπολίτη μέσω κινητού τηλεφώνου (με sms διότι το τηλέφωνό του μιλούσε συνεχώς). Μετά από λίγη ώρα με κάλεσε ο κύριος Καλλιπολίτης και αφού αρνήθηκε να μου στείλει την απόφαση αυτή με εξύβρισε. Για τη συμπεριφορά του αυτή, όπως έχω ήδη γράψει πριν λίγες ημέρες, επιφυλλάσομαι.

Ανακεφαλαιώνοντας, θέλω λοιπόν να αναφέρω ότι ο κύριος Καλλιπολίτης από μόνος του ανέφερε σε μένα το θέμα της ύπαρξης αυτής της απόφασης και την πρόθεσή του να μου την στείλει. Το γιατί την επομένη αρνήθηκε να μου την στείλει δεν μπορώ να το γνωρίζω. Δεν δέχομαι καμμία υπόδειξη από κανέναν για το πως πρέπει να χειρίζομαι τα θέματα των επιστολών. Επίσης αρνούμαι κατηγορηματικά ότι εγώ από μόνος μου ζήτησα την απόφαση αυτή. Το μόνο που έκανα ήταν να ζητήσω πρώτα από τον κύριο Ρούμελη Απόστολο και μετά από τον κύριο Καλλιπολίτη την επίσπευση της αποστολής της απόφασης που υπέγραψαν οι οδηγοί κατά τη Γενική τους Συνέλευση. Ποτέ δεν ανακατεύομαι στα εσωτερικά μιας λέσχης διότι ούτε του χαρακτήρος μου είναι ούτε με ενδιαφέρει ούτε τον απαραίτητο χρόνο διαθέτω.

Δεν πρόκειται να απαντήσω σε καμμία άλλη επιστολή του κυρίου Καλλιπολίτη ούτε και να ανοίξω διάλογο μαζί του αλλά δεν πρόκειται και να δεχτώ άλλη εξύβριση από τον ίδιο. Θέλω να κλείσω το θέμα αυτό αναφέροντας ότι από την αρχή υπήρξα αντίθετος με την αποστολή τέτοιων επιστολών πράγμα το οποίο εξέφρασα με e-mail στον κύριο Απόστολο Ρούμελη και ο οποίος μπορεί να σας το επιβεβαιώσει.

Ηλίας Βαθειάς
webmaster του dragnews.gr

 

dragnews.gr

Γιώργος Σουγιάς