Νέα - News | Απάντηση DRC στη 2η επιστολή της ΛΕΝΟΘ.
22.04.04 

 

Αγαπητοί φίλοι

Αν και γνωρίζουμε ότι ο συνεχής βομβαρδισμός με απαντητικές επιστολές προς τον κύριο Καλλιπολίτη αποβαίνει εντέλει εις βάρος του Ελληνικού Dragster, παρ' όλα αυτά θα προβούμε σε μια τελευταία απάντηση με την ελπίδα ότι ο εν λόγω κύριος θα συνετιστεί και θα πάψει να εκθέτει τον εαυτό στον κόσμο που ενημερώνεται από το dragnews.gr και στα μέλη της ΛΕΝΟΘ και του DRC.

Κατά πρώτον η συμμετοχή του DRC στην γενική συνέλευση της ΛΕΝΟΘ έγινε μετά από αίτημα του προεδρείου του DRC το οποίο, την περίοδο εκείνη, είχε ενημερωθεί από φίλους οδηγούς της ΛΕΝΟΘ ότι ο κύριος Καλλιπολίτης "τιμώντας" την δέσμευση για συνεννόηση μεταξύ των δυο λεσχών, προέβη σε μυστική συνάντηση με το αφεντικό της RACE PRO, παρασύροντας μαζί του άλλα τέσσερα μέλη της ΛΕΝΟΘ. Τις επόμενες ημέρες, δύο εκ των οδηγών και συγκεκριμένα ο Νίκος Φώσκολος και ο Σταύρος Σβραχνός μας ενημέρωσαν για το τι ειπώθηκε στην συνάντηση και μας εξέφρασαν την έκπληξη τους για τον αποικιακό τρόπο με τον οποίο το αφεντικό της RACE PRO τους συμπεριφέρθηκε.

Ο κύριος Καλλιπολιτης παραδέχτηκε τα παραπάνω ΜΟΝΟ όταν κατάλαβε ότι το προεδρείο του DRC είχε ενημερωθεί. Έκανε δε το παν για να περαστεί το συγκεκριμένο γεγονός στα "ψιλά". Όταν βέβαια τον ερωτήσαμε γιατί δεν μας ενημέρωσε για την συγκεκριμένη αυτή συνάντηση, οι πρώτες του απαντήσεις ήταν: «Δεν πρόλαβα...., Ήταν αργά.... Θα σας το έλεγα....» Εντούτοις ποτέ δεν μας το είπε ο ίδιος, άλλοι μας ενημέρωσαν! Αυτά αναφορικά με το παρασκήνιο γιατί στην γενική συνέλευση ο κύριος Καλλιπολιτης είχε άλλο πρόσωπο. Αυτό του «πάτερ φαμίλια» που τόσο καλά ξέρει να παριστάνει όταν φοβάται ότι θα εκτεθεί στον κόσμο της λέσχης.

Το αποτέλεσμα της γενικής συνέλευσης της ΛΕΝΟΘ το συνοψίσαμε στην προηγούμενη πρώτη απαντητική μας επιστολή και αφού πρώτα ζητήσαμε από τον κύριο Καλλιπολιτη να μας στείλει το χειρόγραφο αυτό κείμενο που όλοι οι οδηγοί υπερψήφισαν. Ο κύριος Καλλιπολίτης όμως αρνήθηκε και αρνείται να μας το στείλει. Οι λόγοι της άρνησής του – κατά τη γνώμη μας - είναι οι εξής δυο:

1ος λόγος) Το κείμενο αυτό, το οποίο ο κύριος Μιχάλης Αντωνίου προσωπικά έγραψε καθ’ υπαγόρευση των κυρίων Δημήτρη Ρούμελη, Δημήτρη Βασιλειάδη και Παναγιώτη Καλλιπολίτη κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της ΛΕΝΟΘ: 1ον) Δεν αναφέρεται σε έπαθλο, πόσο μάλλον σε υποχρεωτική προκήρυξη επάθλου από κάθε υποψήφιο promoter και 2ον) Απορρίπτει την RACE PRO ως promoter. Το ενδεχόμενο επάθλου μόνο προφορικά αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης. Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε ότι θα ήταν επιθυμητό και ευπρόσδεκτο ένα έπαθλο, εάν και εφόσον θα μπορούσε να διεκδικηθεί.

2ος λόγος) Ενδεχομένως, ο κύριος Καλλιπολιτης να πρόσθεσε μετά τη Γενική Συνέλευση - στο επίσημο κείμενο που περάστηκε στα πρακτικά της ΛΕΝΟΘ - και άλλους όρους. Αν αυτό ισχύει, τότε ο κύριος Καλλιπολίτης εσκεμμένα χρησιμοποιεί τις υπογραφές των οδηγών προσπαθώντας να τους παγιδεύσει και προσπαθώντας να κατηγορήσει άδικα το DRC για αθέτηση συμφωνίας!

Δέκα περίπου ημέρες μετά τη γενική συνέλευση της ΛΕΝΟΘ είχαμε την Γενική Συνέλευση του DRC στην οποία ολόκληρο το πενταμελές της ΛΕΝΟΘ είχε καλεστεί και τηλεφωνικώς (από το πενταμελές μας) αλλά και μέσω ανακοίνωσης στο dragnews.gr (http://www.dragnews.gr/news/news040322-1.htm). Είναι τουλάχιστον αστείο να ισχυρίζεται ο κύριος Καλλιπολίτης ότι θα έπρεπε να τον είχαμε καλέσει τηλεφωνικώς και όχι μόνο μέσω του dragnews.gr αφού και δια τηλεφώνου τον καλέσαμε αλλά και γιατί και η όλη επικοινωνία μας για να παρευρεθεί το DRC στη Γενική Συνέλευση της ΛΕΝΟΘ επίσης έγινε τηλεφωνικώς.

Το γιατί ο κύριος Καλλιπολίτης δεν παρευρέθηκε στην Γενική μας Συνέλευση (ενώ όταν ειδοποιήθηκε από τη RACE PRO, μέσα σε λίγες ώρες είχε κατέβει μαζί με άλλους οδηγούς σε ταξίδι αστραπή όπως προαναφέραμε) δεν το γνωρίζουμε. Αν ήταν μαζί μας όμως, θα γνώριζε ότι το σχέδιο συμφωνίας μεταξύ DRC - TRIAD, αφού διαβάστηκε στο σύνολο του, ψηφίστηκε από όλα τα μέλη τα οποία εκτός του ότι έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στο προεδρείο τους ζήτησαν να γίνει έλεγχος στο παλιό προεδρείο του DRC που δεν ήταν παρά η βιτρίνα της RACE PRO. Μήπως λοιπόν ο λόγος για τον οποίο ο κύριος Καλλιπολίτης δεν κατέβηκε στην Γενική μας Συνέλευση ήταν αυτός; Να μην έρθει δηλαδή σε αντιπαράθεση με τα μέλη του DRC αφού ο ίδιος όλα αυτά τα χρόνια φέρεται να προμοτάρει τη συγκεκριμένη εταιρεία; Διαβάστε απλά την πρώτη επιστολή του κυρίου Καλλιπολιτη και θα δείτε ξεκάθαρα τον ρόλο του αυτό.

Συνοψίζοντας έχουμε τα εξής:
1) Από την αρχή – όπως προφορικά είχαμε συμφωνήσει ΛΕΝΟΘ και DRC – το DRC εκπροσωπούσε και τη ΛΕΝΟΘ σε κάθε του επαφή με υποψήφιους promoters (συζητήσαμε τουλάχιστον με πέντε διαφορετικούς υποψήφιους promoters τους οποίους για άλλη μία φορά ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον τους) αλλά και με την ΕΛΠΑ (βλέπε αίτηση με την οποία ζητήσαμε από την ΕΛΠΑ τρεις αγώνες για το DRC και τρεις αγώνες για τη ΛΕΝΟΘ καθώς και άλλες επί καθημερινής σχεδόν βάσης διαπραγματεύσεις με την ΕΛΠΑ από τις αρχές Ιανουαρίου του 2004).

2) Ο πρόεδρος της ΛΕΝΟΘ κύριος Καλλιπολίτης, «τιμώντας» τη συμφωνία μας, κατεβαίνει με άλλα μέλη της ΛΕΝΟΘ σε ταξίδι αστραπή σε συνάντηση με τη RACE PRO, λίγες ώρες αφού ειδοποιήθηκε από την τελευταία, χωρίς να μας αναφέρει κουβέντα. Το DRC ενημερώθηκε για το ταξίδι αυτό λίγες ημέρες μετά από οδηγούς της ΛΕΝΟΘ. Όταν ο κύριος Καλλιπολίτης ρωτήθηκε γιατί δεν μας ενημέρωσε, οι πρώτες του απαντήσεις ήταν: «Δεν πρόλαβα...., Ήταν αργά.... Θα σας το έλεγα....» Εντούτοις ποτέ δεν μας το είπε ο ίδιος!

3) Στη Γενική Συνέλευση της ΛΕΝΟΘ στην οποία παρευρέθησαν οδηγοί και από την Καβάλα και την Ξάνθη καθώς και ο κύριος Θωμάς Παπαπάσχος δημοσιογράφος του περιοδικού Power Techniques (οι οποίοι μπορούν να σας το επιβεβαιώσουν) δεν αναφέρθηκε τίποτε για υποχρεωτική ύπαρξη επάθλου προκειμένου να υπάρξει συμφωνία με promoters.

4) Το DRC παρά τη στάση του κυρίου Καλλιπολίτη, συνέχισε να διαπραγματεύεται παλεύοντας και για τη ΛΕΝΟΘ και μεσολάβησε κατ' επανάληψη προσπαθώντας να φέρει σε επαφή τη ΛΕΝΟΘ με την TRIAD. Το γιατί ο κύριος Καλλιπολίτης απέτυχε να έρθει σε συμφωνία με την TRIAD ρωτήστε καλύτερα τον ίδιο για το πως χειρίστηκε τις διαπραγματεύσεις και το πως συμπεριφέρθηκε.

5) Το DRC έστειλε μια επιστολή θέλοντας να ενημερώσει τα μέλη του καθώς και όλους τους φιλάθλους για τα αποτελέσματα των προσπαθειών του νέου πενταμελούς, την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του DRC καθώς και την ανακοίνωση για την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ DRC και TRIAD. Δεν αναφέρθηκε καθόλου στο "πούλημα" του κυρίου Καλλιπολίτη και προτίμησε να είναι ενωτικό ως προς τις δύο λέσχες ενώ ταυτόχρονα συνέχισε να προσπαθεί να φέρει σε επαφή τα δύο μέρη (ΛΕΝΟΘ και TRIAD).

6) Προς έκπληξη όλων, ο κύριος Καλλιπολίτης έστειλε επιστολή απάντηση, λες και η επιστολή του DRC αφορούσε αυτόν! Επιπρόσθετα, όσο διαβάζαμε την απάντησή του, συνεχώς ανατρέχαμε στην αρχή της επιστολής για να σιγουρευτούμε για το αν ο αποστολέας της επιστολής αυτής ήταν η ΛΕΝΟΘ ή η RACE PRO! Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, στην ξεδιάντροπη επιστολή του, τόλμησε να μας κατηγορήσει κιόλας ότι τον πουλήσαμε και ότι διχάζαμε την Ελλάδα!! Το θράσος σε όλο του το μεγαλείο!

Ολοκληρώνοντας θέλουμε να τονίσουμε στον κύριο Καλλιπολιτη ότι ενώ εκείνος ψάχνει "κολλητιλίκια" ύποπτης εξάρτησης από promoter εμείς έχουμε γίνει "κολλητοί" με τα συμφέροντα των οδηγών όπως αυτοί τα εκφράζουν στις δημοκρατικές διαδικασίες που μετέχουν. Για εσάς κύριε Καλλιπολιτη όλα αυτά μπορεί να είναι ρομαντικά για εμάς όμως αποτελούν πυξίδα για την μελλοντική πορεία του θεσμού και σας ενημερώνουμε ότι ο πολύτιμος χρόνος μας που καταναλώναμε με το άτομο σας έλαβε τέλος!

Θέλουμε ακόμα να τονίσουμε ότι η αντιπαράθεσή μας δεν είναι με τα μέλη και φίλους μας οδηγούς της ΛΕΝΟΘ αλλά προσωπικά με τον κύριο Καλλιπολίτη ο οποίος μας έχει εξυβρίσει και διαβάλλει κατ’ εξακολούθηση, αναφέροντας ψευδή στοιχεία για εμάς, αποκρύπτοντας εντέχνως τις δικές του πράξεις και κινήσεις και προσπαθώντας να διχάσει ο ίδιος το Ελληνικό Dragster χωρίς να γνωρίζουμε αν αυτά τα πράττει από ανικανότητα εκπροσώπησης της ΛΕΝΟΘ ή επειδή εξυπηρετεί τα συμφέροντα κάποιων.

Δεν θα δεχτούμε άλλη υπόδειξη από τον κύριο Καλλιπολίτη, δεν θα απαντήσουμε με άλλη επιστολή σε ενδεχόμενη νέα επιστολή του. Ας γίνει γνωστό όμως σε όλους ότι την επόμενη φορά που θα αναφερθεί από τον κύριο Καλλιπολίτη ή οποιονδήποτε άλλο, κάποιο ψέμα ή ανακρίβεια για τις πράξεις τις κινήσεις και τις προθέσεις του πενταμελούς του DRC, την επόμενη φορά που θα εξυβριστεί ένας εκ του πενταμελούς μας, θα κινηθούμε με βάση το νόμο!

Το πενταμελές του DRC

 

dragnews.gr

Γιώργος Σουγιάς