Νέα - News | Απόλυτα Επιτυχημένο το Test Event του DRC!
13.05.04 

 

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Test Event που διοργάνωσε το DRC και η TRIAD ενόψει του 1ου αγώνα dragster 2004 που θα διεξαχθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Τρίπολης! Αν και 13 του μηνός, τα πάντα λειτούργησαν σωστά και όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά το υπερσύγχρονο σύστημα χρονομέτρησης καθώς και τους φωτεινούς πίνακες σε πλήρη λειτουργία!

Η νεοσυσταθείσα ομάδα διοργάνωσης των αγώνων του DRC είχε το δύσκολο έργο να καταφέρει μέσα σε λίγες μόνο ώρες να στήσει την πίστα, τα χρονόμετρα, τους ηλεκτρονικούς πίνακες, να ρυθμίσει το σύστημα και να διεξάγει σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ένα μίνι αγώνα. Κατόπιν έπρεπε να μαζέψει και να συσκευάσει όλα τα πράγματα πίσω στα κουτιά τους και να καθαρίσει την πίστα. Αν και άπειρη, κατάφερε μέσα σε πέντε μόλις ώρες να πετύχει όλα τα παραπάνω ενθουσιάζοντας όλους εμάς που βρισκόμασταν εκεί.

Η ΕΘΕΑ τίμησε με την παρουσία της την προσπάθεια αυτή, το ίδιο και πολλοί δημοσιογράφοι του χώρου. Αν και εργάσιμη ημέρα, πολλά μέλη του DRC και ακόμα περισσότεροι φίλοι των αγώνων dragster κατέκλυσαν το χώρο του Test Event αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά το πόσο δημοφιλές και αγαπητό είναι το συγκεκριμένο άθλημα στη χώρα μας.

Το ζωηρό ενδιαφέρον όλων αυτών των ανθρώπων, ήταν μια τονωτική ένεση και μια πρώτη επιβράβευση για το νέο DRC που τόσα πολλά προβλήματα αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει τους τελευταίους μήνες από όλους αυτούς που δεν θέλουν με τίποτε τη δημιουργία ενός καθαρόαιμου αγωνιστικού club στη Νότια Ελλάδα. Και όμως, το DRC κατάφερε να σταθεί στα πόδια του. Οι οδηγοί της Νοτίου Ελλάδας έχουν πια ένα πραγματικό club που τους εκπροσωπεί και που μπορεί να διοργανώσει αγώνες επάξια.

Δεν πρέπει να ξεχάσουμε να αναφέρουμε την σοβαρότατη βοήθεια και υποστήριξη της εταιρείας TRIAD και του κυρίου Μιχάλη Κουκλάκη προσωπικά που πίστεψαν σε αυτό το σκοπό και τον υποστηρίζουν σθεναρά.

Κλείνοντας την αναφορά μας στο event αυτό θέλουμε να αναφέρουμε τα παρακάτω: Όπως σε όλους τους τομείς της ζωής μας, έτσι και στο dragster, χρειάζονται άνθρωποι με ήθος, ιδέες και κυρίως μεράκι. Άνθρωποι οι οποίοι μπορούν να κοιτάνε και πέρα από το προσωπικό τους συμφέρον. Άνθρωποι οι οποίοι μπορούν να σχεδιάζουν και να επενδύουν μακροπρόθεσμα, θέτοντας στόχους.

Οι υπόλοιποι, αυτοί δηλαδή οι οποίοι κοιτάνε να εκμεταλλευτούν το παρόν χωρίς να νοιάζονται για το μέλλον, είναι κομήτες οι οποίοι ξαφνικά εμφανίζονται και μετά χάνονται, σβήνουν. Και ξεχνιούνται.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο διοργανώνεται ο πρώτος αγώνας dragster για το 2004. Εμείς θα είμαστε εκεί! Η συμμετοχή των φιλάθλων αναμένεται πολύ μεγάλη. Το ίδιο και οι συμμετοχές των αγωνιζομένων. Μην ξεχνάμε ότι φέτος έχουν χωριστεί και οι κατηγορίες ΒΤ (δικίνητα - τετρακίνητα) και ΒΑ (μέχρι 2000 cc και από 2000 cc και πάνω) γεγονός που θα φέρει ακόμα περισσότερες συμμετοχές στους αγώνες. Το τελευταίο αυτό γεγονός, είναι κάτι που περιμέναμε εδώ και δύο χρόνια. Και είναι κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα, αφού είναι ακόμα ένα βήμα που θα φέρει τους κοντράκηδες από το δρόμο στην πίστα.

Θα σας ενημερώνουμε καθημερινά για όλες τις εξελίξεις από την προετοιμασία του αγώνα.

 

dragnews.gr

Ηλίας Βαθειάς