Νέα - News | Τρεις Έλληνες στη Μάλτα και στο Hockenheim!
12.07.04 

 

Τρεις Έλληνες, ένας εκ των δύο ταχύτερων οδηγών της κατηγορίας MOTO OPEN και δύο από τους ταχύτερους οδηγούς της κατηγορίας AUTO OPEN θα εκπροσωπήσουν το Ελληνικό Dragster στην Ευρώπη τις επόμενες 40 ημέρες!

Ο Αντώνης Ζαφειριάδης πέρυσι είχε συμμετάσχει στους Nitrolympics 2003 και είχε πετύχει επίδοση 8.168 δευτερόλεπτα με 231,12 χλμ/ω ταχύτητα εξόδου όπου αγωνίστηκε με SUZUKI GABRIEL στην κατηγορία PRO STOCK BIKE πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση. Φέτος η ομάδα του προχώρησε στην αγορά ισχυρότερου μοτέρ το οποίο έχει κάνει χρόνο 7,39 με σκοπό να διεκδικήσει καλύτερη θέση στους Nitrolympics 2004 και να σπάσει το 8. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην πίστα του Hockenheim στις 20 - 22 Αυγούστου. "Έχουμε αποκτήσει σημαντική εμπειρία από τον περυσινό αγώνα και πιστεύουμε ότι ένας χρόνος γύρω στο 7,6 είναι μέσα στις δυνατότητές μας" μας είπε ο Αντώνης!

Ο Μάκης Νεφραίμ και ο Φίλιππος Παπαφιλίππου θα συμμετάσχουν στο νυχτερινό αγώνα που θα διεξαχθεί στη Μάλτα στις 22 - 24 Ιουλίου και είναι μάλιστα καλεσμένοι του κυρίου Anthony Borda, Προέδρου του Malta Drag Racing Association.

Τα δύο από τα ταχύτερα Doorslammers στην Ελλάδα θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο διεθνή αγώνα της Μάλτας συμμετέχοντας πιθανότατα σε διαφορετικές κατηγορίες οι οποίες είναι ιδιαίτερα δύσκολες αφού μπορεί να κοντράρουν οχήματα ταχύτερα κατά 1 δευτερόλεπτο. Και οι δύο βέβαια δεν πρόκειται να κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια. Έτσι όταν τους ζητήσαμε να μας αποκαλύψουν κάποια από τα μυστικά τους, μας απάντησαν ότι στις βαλίτσες τους, εκτός από ζιγκλέρ νίτρου και τροχαλίες σκέφτονται να βάλουν και λίγα ρούχα...

Στο ταξίδι στη Μάλτα μαζί με τους δύο αγωνιζόμενους και τις ομάδες τους θα ταξιδέψει και πλήθος φίλων!

Καλή επιτυχία και στους τρεις! Εμείς θα σας ενημερώνουμε συνεχώς με ό,τι νεώτερο! Και βέβαια δεν μπορούμε να μην παραδεχτούμε ότι κρυφή μας ελπίδα είναι να δούμε καμία κούπα στις βαλίτσες κατά την επιστροφή!

 

dragnews.gr

Ηλίας Βαθειάς