Νέα - News | Μπήκαμε στην τελική ευθεία για τον αγώνα της Μάλτας!
18.07.04 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΣ

Μπήκαμε στην τελική ευθεία για τον αγώνα της Μάλτας. Ο Φίλιππος Παπαφιλίππου και ο Μάκης Νεφραίμ φροντίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες του ταξιδιού. Το πρωί της Τρίτης οι δύο ομάδες θα ξεκινήσουν οδικώς για Μάλτα μέσω Ιταλίας. Πολλοί φίλοι των πρωταθλητών μας θα φτάσουν την Πέμπτη το απόγευμα και την Παρασκευή το πρωί αεροπορικώς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, η επιλογή των κλάσεων στις οποίες θα αγωνιστούν θα γίνει την Πέμπτη το απόγευμα η οποία και είναι ολόκληρη διαθέσιμη για ελεύθερα δοκιμαστικά. Οι πιο πιθανές κλάσεις είναι η C5 και C6 της ALTERED CLASS. Υπενθυμίζουμε ότι ολόκληρος ο αγώνας και τις τρεις ημέρες διεξάγεται βράδυ, ξεκινώντας στις 8 το απόγευμα και τελειώνοντας στις 6 το πρωί! Η πίστα φωτίζεται ολόκληρη από νέο ειδικό artificial φωτισμό!

Στη Μάλτα ο ανταγωνισμός θα είναι ιδιαίτερα "σκληρός". Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου της φωτογραφίας Chris Polidano, ο οποίος έχει κάνει 7,8 δευτερόλεπτα με το δίλιτρο Cosworth Modified Escort με χρήση νίτρου. Ο ίδιος δήλωσε στο eurodragster.com ότι στον αγώνα θα κυνηγήσει ένα χρόνο γύρω στο 7,4 με άμεσο στόχο να γίνει το γρηγορότερο τετρακύλινδρο στην Ευρώπη!

Το dragnews.gr πιθανότατα θα συνοδεύσει την Ελληνική Ομάδα στη Μάλτα.

 

dragnews.gr

Ηλίας Βαθειάς