Νέα - News | 2η ημέρα του αγώνα στη Μάλτα - Results from 2nd day in Malta.
16.10.04 

 

Ολοκληρώθηκε και η δεύτερη ημέρα του αγώνα στη Μάλτα, ημέρα κατά την οποία έγιναν τα προκριματικά του αγώνα.

Ο Μάκης Νεφραίμ με 7,7, 175 μίλια έξοδο και 18άρια 1,13 - 1,17, προηγείται στην κατηγορία του και είναι το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση! Το Pontiac είναι σταθερότατο και στα έμπειρα χέρια του Μάκη αποτελεί πραγματικό όπλο. Ο Μάκης θα κυνηγήσει και καλύτερο χρόνο, ενώ έχει και τον καλύτερο χρόνο απ' όλες τις κατηγορίες.

Δεύτερος στην κατηγορία είναι ο Φίλιππος Παπαφιλίππου. Οι Drag Warriors ξενύχτησαν χθες το βράδυ και κατάφεραν να "συμμαζέψουν" το σασμάν. Έτσι το Rover όλη την ημέρα σήμερα έκανε περάσματα με 2α, 3η και 5η ταχύτητα. Ο Φίλιππος ξεκίνησε την ημέρα με 8,6 και μετά από εκτεταμένες διορθώσεις στο αβάνς και στον ψεκασμό του νίτρου το κατέβασε στο 8,23 με 172 μίλια έξοδο και κακό 18άρι 1,4. Οι Drag Warriors λύνουν ξανά αυτή τη στιγμή το σασμάν, σε μία προσπάθειά τους να καταφέρουν κάτι καλύτερο.

Ο Σταύρος Σβραχνός βελτίωσε το προσωπικό του ρεκόρ, κάνοντας 8,216 με 160 μίλια έξοδο!

Ο Vince Rigoli επανέλαβε σήμερα το 9,0. Το Capri έκανε σήμερα άλλα έξι περάσματα, και πιθανότατα θα προσπαθήσει να κάνει καλύτερο χρόνο αύριο αφού κάποια προβλήματα που παρουσίασε πιθανότατα θα λυθούν.

Πανταχού παρών ο Δημήτρης Βασιλειάδης, όπως και χτες, βοήθησε και την ομάδα των Drag Warriors αλλά και την ομάδα του Νεφραίμ. Τέλος πρέπει να αναφέρουμε ότι ο κύριος Καλλιπολίτης βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον κύριο Anthony Borda για θέματα που αφορούν το Dragster.

Από τους Μαλτέζους οδηγούς, ο Chris Polidano πέτυχε τον εκπληκτικό χρόνο των 7,81 δευτερολέπτων!

NEWS IN ENGLISH
Makis Nefraim improved his personal record with an 7,7 secs / 175 mph and 1,17 for the 60 feet with his Pontiac! He is first in his class and he also has the best time among all classes!

Vince Rigoli repeated his 9,0 and he will probably try to improve his time tomorrow.

Stavros Svrahnos with his Suzuki Pro Stock break his own record with a 8,216 secs / 160 mph pass!

Filippos Papafilippou with only 2nd, 3rd and 5th gears and 1,4 for the 60 feet, succeeded a 8,2 secs / 172 mph pass and he is second in his class! The Drag Warriors team are trying to find a solution for the Rover. They hope to be able to give Rover a 1st gear so as Filippos can improve the 60 feet time and do a 7 seconds pass.

The President of LE.N.O.TH Mr Kallipolitis is having extensive talk with Mr Anthony Borda for various drag racing issues.

Chris Polidano did an exceptional 7,81 pass with his 2 litres Ford!