Νέα - News | Το Top Secret-built Drag R Nissan κηνυγάει το Ευρωπαϊκό Ρεκόρ στα 4WD.
04.01.05 

 

Θέλετε να μάθετε ένα μυστικό;

Το πολύ γνωστό Top Secret Drag R Nissan εισήχθη στην Αγγλία από την εταιρεία GT Culture, η οποία εξειδικεύεται στις εισαγωγές από Ιαπωνία. Το τετρακίνητο Nissan που έχει κάνει ψηλά 9άρια παράγει 1000 περίπου ίππους με το twin turbo μοτέρ του ενώ έχει γράψει στο κοντέρ του πάνω από 200 μίλια/ώρα σε Ιαπωνικούς δρόμους.

"Το αυτοκίνητο βασίστηκε στο Skyline BCNR33 GTR της Nissan", λέει Ben Linney της GT Culture. "Χτίστηκε ως όχημα επίδειξης για τον ιαπωνικό οίκο βελτιώσεων Top Secret και έγινε πασίγνωστο όταν έκανε 215 μίλια/ώρα στη σήραγγα του Τόκιο με οδηγό τον Πρόεδρο της Top Secret Smoky Nagata."

Το αυτοκίνητο πρόκειται να οδηγηθεί από Tim Webster και έχει ως χορηγούς τις GT Culture, Castrol, Auto Glym, και τα ελαστικά Toyo. "Κυνηγάμε το ευρωπαϊκό ρεκόρ στα τετρακίνητα το 2005", λέει ο Ben. Το πρόγραμμα αγώνων που έχουμε σχεδιάσει περιλαμβάνει αγώνες στη Santa Pod, τον αγώνα King of Europe, τον αγώνα "Ten Of The Best 4" καθώς επίσης και διάφορες εμφανίσεις σε εκθέσεις.

Μπορείτε να ελέγξετε τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά του Drag R και να δείτε περισσότερες εικόνες στη διεύθυνση www.linney.org/topsecretGTR.htm.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στο Eurodragster στις 5 Ιανουαρίου και μπορείτε να το δείτε στη διεύθυνση www.eurodragster.com/news/news.asp?Story=jan05#jan05. Το άρθρο αυτό αναδημοσιεύεται στο greekdragster.com μετά από άδεια.

Οι φωτογραφίες είναι από τα sites www.gt-culture.com και www.linney.org.