Νέα - News | Ο Παπαφιλίππου στις εγκαταστάσεις του Jim Oddy - Papafilippou at Jim Oddy's place.
12.04.05 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - MORE PHOTOS

Από την περασμένη Παρασκευή ο Φίλιππος Παπαφιλίππου βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Jim Oddy στην Αμερική για να εξοικειωθεί με το Corvette και να κάνει και κάποιες πρώτες δοκιμές. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, ο Jim βρίσκεται στο πλευρό του Φίλιππου και του εξηγεί με κάθε λεπτομέρεια τις ιδιαιτερότητες του απίστευτου Corvette. "Σου στέλνω τις πρώτες φωτογραφίες δίπλα στο δάσκαλο" μας είπε...


"Γράφουμε ιστορία" μας λέει ο Φίλιππος και είναι έτσι ακριβώς. Δεν έχουν περάσει παρά ελάχιστα χρόνια από τότε που το Lotus ήταν ο αχτύπητος αντίπαλος. Μετά ήρθαν τα δύο πρώτα Ford με τον V8 κινητήρα, το Opel Calibra του Σαχανά, το Pontiac Firebird, το Ford Capri, οι δύο μοτό των Ζαφειριάδη και Σβραχνού και πρόσφατα το Corvette με το 6,0χ. Το ελληνικό dragster, τουλάχιστον σε θέματα οχημάτων, βελτιώνεται θεαματικά. Και βέβαια η απαίτηση για ολοκληρωμένη λύση στο θέμα της έλλειψης σωστής πίστας γίνεται ολοένα και πιο μεγάλη.


NEWS IN ENGLISH

Filippos Papafilippou visited Jim Oddy's place to check his brand new Corvette and to make some first passes. Jim Oddy patiently explains everything to Filippos. Let's not forget that Corvette is an extremely fast vehicle so there are a lot of crucial details that Filippos has to learn in order to be able to drive it in a safe and fast way.