Νέα - News | Νέα απάντηση της εταιρείας TRIAD προς τη ΛΕΝΟΘ.
22.04.05 

 

ΠΡΟΣ
ΛΕ.Ν.Ο.Θ.
Αχιλλέως 13
562 24 Εύοσμος - Θεσσαλονίκη
Τηλ. - Fax: 2310 574.192
Υπ’ όψιν: Διοικητικού Συμβουλίου

Μαρούσι, 21/04/2005

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟ 17-04-2005 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΣ

Κύριοι

Μετά λύπης μου διαπιστώνω ότι στην από 17-04-2005 επιστολή σας αναφέρονται για ακόμα μία φορά ανακρίβειες και αναλήθειες.

Σχετικά με το χρηματικό έπαθλο που θα προκηρύξουμε προς τους αγωνιζόμενους θα ήθελα να αναφερθώ για τελευταία φορά και να επισημάνω ότι αυτό είναι ένα θέμα ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΣΑΣ. Το χρηματικό έπαθλο αυτό είναι μια προσφορά της TRIAD Communication Services προς του αγωνιζόμενους και η ΛΕΝΟΘ δεν δικαιοδοτείται να ζητά εγγυήσεις. Το κύρος και η υπόσταση της εταιρείας μας δεν τίθενται υπό αμφισβήτηση. Σας προτείνουμε λοιπόν να ασχοληθείτε με το τι θα δώσετε εσείς στους οδηγούς και να αφήσετε τον ρόλο του μεσολαβητή, διότι το έπαθλο αυτό τονίζω για τελευταία φορά είναι κάτι που αφορά εμάς και το σύνολο των οδηγών. Επιτέλους πρέπει να καταλάβει η ΛΕΝΟΘ ότι δεν είναι εκπρόσωπος του συνόλου των οδηγών της Ελλάδος και ούτε δικαιοδοτείται να αναλαμβάνει αυτόν τον ρόλο.

Η προϋπόθεση που ζήτησε ο κύριος Καλλιπολίτης σχετικά με την προσκόμιση επίσημου εγγράφου για την παραχώρηση του χώρου του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, είχε εξ αρχής απορριφθεί διότι, όπως είχαμε εξηγήσει, συμβάσεις και έγγραφα με τα οποία συμβαλλόμεθα με τρίτους, αποτελούν εμπιστευτικά έγγραφα της εταιρείας μας και δεν κοινοποιούνται σε τρίτους οι οποίοι δεν έχουν αρμοδιότητα να λάβουν γνώση του περιεχομένου τους. Η εταιρεία μας απέστειλε επιστολή στην οποία αναφέρεται ότι ο χώρος του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού μας είναι διαθέσιμος.

Γιατί άραγε η ΕΛΠΑ, ως μόνη εποπτεύουσα και αρμοδία αρχή, το δέχτηκε, μας εμπιστεύτηκε, άλλαξε την προκήρυξη και τελικά μας ανέθεσε 3 αγώνες; Διότι γνωρίζει ότι όταν δεσμευόμαστε για κάτι, είμαστε πάντοτε ακόλουθοι των δεσμεύσεων μας. Όποιος μέλος του προεδρείου της ΛΕΝΟΘ ακόμα εξακολουθεί να αμφισβητεί την δυνατότητα διαθεσιμότητας του χώρου του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, τον καλούμε την Δευτέρα 25-04-2005 να παρακολουθήσει το test event που θα πραγματοποιήσουμε για την ρύθμιση των χρονομέτρων μας.

Ερχόμαστε λοιπόν στο ουσιαστικότερο θέμα που αφορά τις οικονομικές απαιτήσεις τις οποίες είχε προβάλλει προς εμάς ο κύριος Καλλιπολίτης. Εάν επιθυμούσαμε, όπως αναφέρετε, την σύγκρουση μεταξύ ΛΕΝΟΘ και DRC δεν θα καθόμασταν εξ αρχής να συζητήσουμε και με τις δύο λέσχες. Σας θυμίζω ότι τον παρελθόντα Ιανουάριο πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στο κατάστημα του κυρίου Μαθιόπουλου με παρόντα τον κύριο Καλλιπολίτη και παρευρισκόμενους τους κυρίους, Βαθειά, Μαθιόπουλο, Παπαφιλίππου, Ζαφείρη, Αθανασίου, Βασιλειάδη, Μπουρνά και Τζανετή. Στην συνάντηση αυτή και ενώ η ατμόσφαιρα είχε δυναμιτιστεί από τις υπέρογκες απαιτήσεις του κυρίου Καλλιπολίτη εις βάρος του DRC και του θεσμού, εμείς λειτουργήσαμε πυροσβεστικά για την συνεργασία των δύο λεσχών, πράγμα το οποίο μπορούν να επιβεβαιώσουν όλοι οι παρευρισκόμενοι.

Στην επιστολή σας αναφέρεσθε σε μία ανάλυση των χρημάτων όπώς προφανώς σας την έχει αναφέρει ο κύριος Καλλιπολίτης.
Θα αρκεσθούμε να αναφέρουμε ότι επί του θέματος αυτού υπάρχουν έγγραφα, τα οποία είναι διαθέσιμα σε οιονδήποτε επιθυμεί να διαπιστώσει την ακρίβεια των ισχυρισμών μας. Η προσφορά της εταιρείας μας προς τους αγωνιζόμενους είναι, όπως αναφέρουμε και πιο πάνω, το έπαθλο το οποίο προτιθέμεθα να προκηρύξουμε και δεν διατιθέμεθα να δώσουμε χρήματα σε τρίτους για να τα διανείμουν σε οδηγούς. Τα 4.150€ που αναφέρετε στην επιστολή σας αναλύονται στις σημειώσεις που έχουμε, ως εξοδολόγιο για ξενοδοχεία στελεχών της ΛΕΝΟΘ, αυτοκόλλητα αγώνα και έντυπο υλικό, κύπελλα, πάσα ελευθέρας, και γενικά έξοδα. Σε καμία περίπτωση δεν αναφέρονται για χρονόμετρα, εξοπλισμούς και διεκπεραίωση του αγώνα.

Εξ’ αρχής στην συζήτηση ήταν δεδομένο ότι η TRIAD αναλαμβάνει την κάλυψη των εξόδων στελεχών της ΕΛΠΑ, πυροσβεστική, ασθενοφόρα, γιατρό, καθαριότητα, κύπελλα, γραμματεία, σκούπα διαδρόμου, κόλα εκκίνησης, κάγκελα, κερκίδες, jerseys, wc, security και όποιο άλλο τεχνικό εξοπλισμό χρειαστεί για την διοργάνωση του αγώνα. Επίσης θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι ουδέποτε υπήρξε απόφαση για τριήμερους αγώνες, παρά μόνο συζητήθηκε και τελικά αποφασίστηκε οι αγώνες να είναι διήμεροι.

Να αναφερθώ λοιπόν και στα εν συνεχεία παζάρια του κυρίου Καλλιπολίτη και να ρωτήσω πώς είναι δυνατόν τα 14.500€ να γίνονται 8.000€ και στην συνέχεια μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο κύριος Καλλιπολίτης με τον κύριο Ανδρουλάκη, κατέβηκαν οι απαιτήσεις του στις 4.500€. Που θα πήγαινε αυτή η διαφορά των 10.000€ ανά αγώνα;

Για την ιστορία σας αναφέρω ότι στα χέρια μου βρίσκονται ιδιόχειρες σημειώσεις του κυρίου Καλλιπολίτη όπου το πρωτότυπο έχει σταλεί σε δικηγόρο μας. Δεν είναι πρόθεσή μας να εμπλακούμε σε δικαστικές διαμάχες, αλλά ξεκαθαρίζουμε ότι θα υπερασπιστούμε την αλήθεια και είμαστε έτοιμοι να καταφύγουμε σε κάθε νόμιμη διαμάχη με οποιονδήποτε μας επιτεθεί και πόσο μάλλον με αναλήθειες και άδικες πράξεις. Όσα αναφέρουμε αποτελούν αποδεικνυόμενες αλήθειες για πραγματικά γεγονότα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν στοιχεία προσφυγής για συκοφαντική δυσφήμιση και έργω εξύβριση.

Τέλος θα ήθελα να καλέσω τους κυρίους Ηλία Βαθειά, Φίλιππο Παπαφιλίππου και Βάγια Αθανασίου, να λάβουν θέση και να απαντήσουν, για όσα θέματα επικαλείται την μαρτυρία τους ο κος Καλλιπολίτης.

Κλείνοντας θα ήθελα να αναφέρω ότι δεν έχουμε απολύτως κανένα πρόβλημα με την ΛΕΝΟΘ, τα μέλη της και όλους τους αγωνιζόμενους, και πιστεύουμε ότι τα γεγονότα που γνώριζαν όλοι οι προαναφερόμενοι δεν ήταν τα πραγματικά.
Ευχαριστώ για την πρόσκλησή σας, αλλά λυπάμαι διότι δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ προσωπικά στον αγώνα των Σερρών, στις 23 & 24 – 04, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Ευχόμαστε μια καλή και επιτυχημένη διοργάνωση για τον 1ο αγώνα της χρονιάς και θέλουμε να εκφράσουμε για ακόμη μία φορά την διάθεσή μας για μελλοντική συνεργασία και αρμονική συνύπαρξη στον χώρο του DRAGSTER.

Παρακαλούμε όπως η παρούσα επιστολή διαβαστεί στο προεδρείο και την ολομέλεια της ΛΕΝΟΘ.

Στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.

Με τιμή

Για την TRIAD Communication Services
Μιχάλης Κουκλάκης