Νέα - News | Απόλυτα Επιτυχημένο το Test Event στο Ελληνικό!
25.04.05 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - PHOTOS
ΒΙΝΤΕΟ - VIDEO

Η TRIAD Communication Services, η IRON TEAM και το DRC διοργάνωσαν σήμερα ένα test event με στόχο την δοκιμή και ρύθμιση των χρονομέτρων εν' όψει του φιλικού αγώνα dragster τον Ιούλιο. Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας τα πάντα λειτούργησαν άψογα γεγονός ιδιαίτερα θετικό.

Το παρόν έδωσαν πολλά μεγάλα ονόματα του ελληνικού Dragster αλλά και νεότεροι οδηγοί και φίλοι οι οποίοι διέθεσαν τον προσωπικό τους χρόνο για να βοηθήσουν αυτή την προσπάθεια. Τα χρονόμετρα κάτω από τον καυτό αθηναϊκό ήλιο δεν δημιούργησαν ούτε ένα πρόβλημα για περισσότερα από 150 περάσματα με μοτοσυκλέτες, παπάκια και αυτοκίνητα - όλα πινακιδάτα - πράγμα που αποδυκνείει για άλλη μία φορά ότι τα περισυνά προβλήματα στη λειτουργία των χρονομέτρων ήταν αποτέλεσμα του ατυχήματος με το κομμένο καλώδιο στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Τρίπολης.

Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στο test event αυτό περεβρέθησαν ο Μιχάλης Χαραλάμπους και άλλα τρία μέλη της CYDRA για ανταλλαγή τεχνογνωσίας εν' όψει του επόμενου αγώνα dragster στην Κύπρο.

Από "αγωνιστικής" πλευράς αξίζει να αναφέρουμε ότι είχαμε μερικά πολύ δυνατά περάσματα όπως το "πανελλήνιο ρεκόρ" του Δημήτρη Μπαρμπαρή με 10,768 και 212 έξοδο, την επίσης εξαιρετική επίδοση του Γρηγόρη Δημητριάδη (με τη Celica του Μπαρμπαρή) με 10,8χχ, το εξαιρετικό 10,9χχ του Παλαιοδήμου, το 9,8 του Πολωνού και αρκετές άλλες πολύ καλές επιδόσεις που αυτή τη στιγμή δεν θυμόμαστε.

Παρούσα στο event αυτό και η Ελληνική Αστυνομία αλλά και η ΕΘΕΑΜ μέσω του εκπροσώπου της, Προέδρου κυρίου Μπαβέλλα.

Αξίζει να αναφέρουμε την ΑΨΟΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ όλων των παρευρισκομένων, τη χαρά και λαχτάρα των νέων που δοκίμαζαν τις δυνάμεις τους δίπλα στα ιερά τέρατα του ελληνικού dragster καθώς και τη σκέψη όλων μας που δεν είναι άλλη παρά πόσο όμορφα θα είναι όταν επιτέλους θα έχουμε ένα μόνιμο τόπο για αγώνες dragster και RWYB στην Αθήνα!

Με πολύ καλή διάθεση και γεμάτοι ικανοποίηση σας παροτρύνουμε να ρίξετε μία ματιά στις φωτογραφίες και στα βίντεο που ανεβάσαμε, ευχόμενοι το "ελληνικό" να ανοίξει μόνιμα για αγώνες. Σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Ychlop, την RedColt και τον Billato για το υλικό που τραβήξανε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ