Νέα - News | Ανακοίνωση του DRC με αφορμή τη συνέντευξη του Κ. Καλλιπολίτη.
09.05.05 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ DRC ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΛΕΝΟΘ Κ. ΚΑΛΛΙΠΟΛΙΤΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ POWER.

Νοιώθουμε αηδιασμένοι και βαθύτατα προσβεβλημένοι με την άδικη, άνανδρη και προφανώς μεθοδευμένη επίθεση του Προέδρου της ΛΕΝΟΘ κ. Καλλιπολίτη προς τον Πρόεδρο του DRC κύριο Ηλία Βαθειά και άρα προς ολόκληρο το Δ.Σ. και ολόκληρο το αθλητικό σωματείο μας. 

Κύριε Καλλιπολίτη είστε ψεύτης και συκοφάντης. Συνεχίζετε τον πόλεμο που έχετε κηρύξει εδώ και δύο χρόνια στο DRC, προσπαθώντας να μην το αφήσετε να πατήσει στα πόδια του. Πριν προχωρήσουμε σε λεπτομέρειες, αισθανόμαστε την ανάγκη να σας πούμε ότι είσαστε ακατάλληλος για πρόεδρος της ΛΕΝΟΘ, ακατάλληλος για πρόεδρος οποιασδήποτε λέσχης και αισθανόμαστε ντροπή που ένας άνθρωπος με το δικό σας χαρακτήρα και ήθος ανήκει μέχρι και σήμερα στην οικογένεια του dragster.

ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΤΟΥ ΠΕΡΥΣΙΝΟΥ ΑΓΩΝΑ

Θα ξεκινήσουμε από πέρυσι σχολιάζοντας τις προσπάθειές σας να γυρίσετε τους οδηγούς της ΛΕΝΟΘ εναντίον του DRC. Έχουμε στα χέρια μας e-mail που λάβαμε στις 12/5/2004 από παλαιότατο στέλεχος της ΛΕΝΟΘ που αναφέρει: 

«... Εδώ επικρατούν κακές κριτικές που δεν κάνουν καλό στο σπορ. Ξέρεις ότι δεν έχω επέμβει ποτέ και δεν έχω πει ποτέ κακό για κανένα. Για μένα όλοι είναι καλοί φίλοι και πιστεύω ότι κανένας δεν θέλει να κάνει κακό στο dragster.

Αλλά δεν με αρέσει να ακούω οι άλλοι και εμείς. Δηλαδή θα τρελαθώ, μέχρι που έχω ακούσει από μέλη μας ότι δεν θα κατέβουμε στον αγώνα για να το σαμποτάρουμε. Παρακαλάνε να μην πάει καλά, λες και θα κερδίσουν τίποτα.  Χαμένοι θα είμαστε όλοι σε τυχόν αποτυχία.

Φαντάσου ότι έχουν στραφεί εναντίον μου επειδή υπερασπίζω το DRC και με απειλούν να μην κατέβω αν μου ζητηθεί να βοηθήσω για να μην πάει καλά ο αγώνας.

Μεταξύ μας ο Καλλιπολίτης στρέφει τους οδηγούς σε έχθρα απέναντι στο DRC, λες και τον έδωσε κανένας τον τίτλο του Βασιλιά...» 

Και πέρυσι όντως σαμποτάρατε τον 1ο αγώνα μας αφού κανένας εκτός του κυρίου Μάκη Νεφραίμ, δεν τόλμησε να αψηφήσει τις προσταγές σας. Δεν ξεχνάμε βέβαια ότι βγάλατε τρελούς και τους κυρίους Λεωνιδάκη, Βασιλειάδη και Αντωνίου που παρευρέθησαν στη γενική σας συνέλευση.  

ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΛΕΣΧΩΝ – ΑΓΩΝΑΣ BONUS ΣΤΗ ΛΕΝΟΘ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟΥ                                                                                                               

Παρ’ όλα αυτά στον αγώνα στις Σέρρες, έγινε κοινή Γενική Συνέλευση και δεσμεύτηκαν τα δύο προεδρεία για κοινή πορεία, κοινή ομάδα διοργάνωσης, αδελφοποίηση των λεσχών και ενιαία πορεία. Κοινή ομάδα διοργάνωσης σημαίνει προφανώς ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, και από τις δύο λέσχες, που εργάζονται σε κάθε αγώνα και εκτός από τα έξοδά τους λαμβάνουν και κάποια αμοιβή για την εργασίας τους.

Ζητήσατε δε από το DRC να σας παραχωρήσει έναν επιπλέον αγώνα ώστε το αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών να καλύψει, με τα παραπάνω έσοδα, μέρος των εξόδων που απαιτούνταν για επιμήκυνση της πίστας με απαλλοτρίωση του κτιρίου στον τερματισμό ή έστω να πετύχει την αντιστροφή της κατεύθυνσης της πίστας ώστε τα οχήματα, ακόμα και αν φτάσουν στην τωρινή εκκίνηση με 40 -  60 χιλιόμετρα να μπορούν να στρίψουν και σε κάθε περίπτωση να μην κινδυνεύει η ζωή των οδηγών.

Και το DRC συμφώνησε αμέσως. Και στην αίτησή του στις 3 Οκτωβρίου για αγώνες προς την ΕΛΠΑ το DRC έγραψε ότι ζητά 2 αγώνες για φέτος και όχι 3, ακριβώς για να στηρίξει την προσπάθεια βελτίωσης της πίστας στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών, της μοναδικής πίστας dragster στη βόρειο Ελλάδα μέχρι σήμερα. Γιατί το DRC ενδιαφέρεται έμπρακτα για όλους τους αγωνιζόμενους, ανεξάρτητα το που μένουν. Και γιατί το DRC θέλει να μπουν οι βάσεις για σωστή πίστα στη βόρειο Ελλάδα πριν την δημιουργία κατάλληλης πίστας στη Νότια Ελλάδα, ώστε να μην παρακμάσει αργότερα το dragster στη Βόρειο Ελλάδα.

Κι ενώ η επιστολή του DRC για δύο αγώνες στάλθηκε με συνεννόηση με τη ΛΕΝΟΘ, εσείς κρυφά και χωρίς να μας αναφέρετε τίποτε, διαλέξατε 4 ημερομηνίες, τις καλύτερες, από Απρίλιο μέχρι και Σεπτέμβριο, αδιαφορώντας για το πότε και που θα κάνει τους δύο αγώνες του το DRC ή οποιαδήποτε άλλη λέσχη στο Νότο. Και γνωρίζετε βέβαια ότι το DRC για να μπορέσει να ζητήσει συγκεκριμένες ημερομηνίες, έπρεπε να έχει καταφέρει να συνεννοηθεί με promoter και με Ελληνικό ή Τρίπολη, πράγμα χρονοβόρο ενώ εσείς απλά είχατε να πάρετε το Ok από το αυτοκινητοδρόμιο για τις 4 αυτές ημερομηνίες, πράγμα απλό.

Διαλέξατε λοιπόν «όλο το φιλέτο» ρίχνοντας και πάλι το DRC.

Και σας ρωτάμε κύριε Καλλιπολίτη. Αφού το αυτοκινητοδρόμιο δεν έκανε έργα, γιατί δεν επιστρέφετε τον ένα αγώνα στη νότιο Ελλάδα; Η γιατί απλά δεν μεταφέρατε κατά μία εβδομάδα τον 2ο αγώνα σας ώστε να γίνει και στη Νότιο Ελλάδα ένας αγώνας την Άνοιξη; Και γιατί δεν ζητήσατε εξ’ αρχής ημερομηνίες για τους αγώνες σας αφού πρώτα συνεννοηθείτε με το DRC;

ΨΕΥΔΗ ΓΙΑ 4 ΑΓΩΝΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Άλλο ένα χαρακτηριστικό δείγμα της βοήθειάς σας και της αγάπης σας προς το DRC είναι ότι μας είχατε πείσει ότι φέτος θα μετρήσουν μόνο 4 αγώνες και ότι αυτοί θα αποτελούν έπαθλο. Μας είχατε πει επίσης ότι «κάνετε ό,τι μπορείτε για να ανατρέψετε αυτή την κατάσταση» στην ΕΛΠΑ.

Όταν όμως μιλήσαμε με τον κύριο Μπαβέλα, πρόεδρο της ΕΘΕΑΜ, και τον ρωτήσαμε γιατί οι δύο επιπλέον αγώνες, εάν και όταν ανακοινωθούν για τη Νότιο Ελλάδα, με όποιο Promoter και αν ανακοινωθούν, όποια λέσχη και αν τους κάνει, δεν θα προσμετρήσουν και αυτοί και γιατί δεν θα μετατραπεί το έπαθλο ξανά σε πρωτάθλημα και κύπελλο dragster, η απάντησή του ήταν: «Μα αστειεύεστε; Φυσικά και θα προσμετρήσουν.» Όπως και έγινε, και μετά την τροποποίηση που ανακοίνωσε η ΕΛΠΑ – ΕΘΕΑ και ΕΘΕΑΜ μετράνε 6 αγώνες φέτος και ισχύει και πάλι πρωτάθλημα για τις μοτοσικλέτες και κύπελλο για τα αυτοκίνητα. Για άλλη μία φορά μας λέγατε ψέματα κύριε Καλλιπολίτη, αν και το λάθος ήταν δικό μας γιατί αντί να μιλήσουμε απ’ ευθείας με την ΕΛΠΑ αφήναμε εσάς να «προωθήσετε» το DRC και να το “στηρίξετε σαν λέσχη”. Φυσικά μόνο αυτό δεν κάνατε!

ΕΠΙΛΟΓΗ PROMOTER ΓΙΑ ΤΟ 2005

Αν και σε αυτό το σημείο έχουμε αναφερθεί και παλαιότερα με ανακοίνωσή μας, είμαστε υποχρεωμένοι να αναφερθούμε ξανά. Γιατί ως υπεύθυνοι άνθρωποι προτιμήσαμε να μην σχολιάσουμε την επιστολή σας της 17ης Απριλίου, επιστολή σας η οποία περιείχε ανακρίβειες που εντέχνως έδιναν άλλη αίσθηση στον αναγνώστη.

1.         Φέτος ζητήσαμε και πάλι προσφορές από όποιον ενδιαφερόταν.

2.         Ενδιαφέρθηκαν οι κύριοι Παπατριανταφύλλου, Κυθραιώτης και Κουκλάκης.

3.         Μιλήσαμε και με τους τρεις.

4.         Γραπτή αίτηση κατέθεσαν ΜΟΝΟ οι κύριοι Κυθραιώτης και Κουκλάκης. Ο κύριος Παπατριανταφύλλου ουδέποτε κατέθεσε αίτηση όπως ΨΕΥΔΩΣ αναφέρετε! Μάλιστα ο κύριος Παπατριανταφύλλου ζήτησε δικούς του αγώνες από την ΕΛΠΑ και το επικοινώνησε μέσω του ιδιόκτητου site του dragster.gr ως POWER DRAGSTER CHALLENGE, γεγονός που είναι δικαίωμά του! Γιατί ψεύδεστε κύριε Καλλιπολίτη; Γιατί αναφέρετε ότι ο κύριος Παπατριανταφύλλου κατέθεσε αίτηση, έστω και αργοπορημένα; Μήπως εξυπηρετείτε τα συμφέροντά του έτσι;

5.         Και τις δύο προσφορές σας τις στείλαμε με fax στο fax της ΛΕΝΟΘ για να τις διαβάσετε και να αποφασίσουμε από κοινού.

6.         Λίγες ημέρες μετά κατεβήκατε στο Γραφείο του Αντώνη Μαθιόπουλου, παρουσία δέκα ανθρώπων του DRC και αναφέρατε επί λέξη: «Αφού δεν μπορείτε να κάνετε μόνοι σας αγώνα, εμείς θα σας φέρουμε την ομάδα διοργάνωσης της ΛΕΝΟΘ αλλά θα έχουμε κι εμείς κομμάτι από την πίτα. Αλλιώς δεν κατεβαίνουμε. Θέλουμε εκτός των εξόδων της ομάδας διοργάνωσης, ή 6000 ευρώ ή τις συμμετοχές.» Ξαφνικά λοιπόν η «κοινή ομάδα διοργάνωσης» έγινε «ομάδα διοργάνωσης της ΛΕΝΟΘ»! Θυμάστε μήπως κύριε Καλλιπολίτη το ξέσπασμα του Φίλιππου Παπαφιλίππου που σας είπε «Πάλι τα ίδια με πέρυσι Παναγιώτη»; Ο Πρόεδρός μας αν και ήρθε με 39,5 πυρετό στη μέση της συνάντησης με σκοπό να ρίξει τους τόνους και να βρεθεί μία λύση έφυγε αηδιασμένος από τη στάση σας λέγοντας «Πάμε να φύγουμε, δεν γίνεται τίποτα. Δεν θέλουν ν’ αφήσουν το DRC να πατήσει στα πόδια του». Οι υπόλοιποι όμως μείναμε και επειδή μας ενδιαφέρει όλους μας (και τον Πρόεδρό μας) να κάνουμε αγώνες, υποκύψαμε και δεχτήκαμε να πάρετε τα 6000 ευρώ, αλλά μόνο ως πριμ εκκίνησης για τους αγωνιζόμενους της ΛΕΝΟΘ, ποσό που θα διαχειρίζονταν από κοινού ο Φίλιππος Παπαφιλίππου και ο κύριος Φώσκολος και θα έδιναν απ’ ευθείας στους αγωνιζόμενους της ΛΕΝΟΘ και μόνο με την προϋπόθεση ότι και η ΛΕΝΟΘ θα έδινε το ίδιο ποσό στους αγωνιζόμενους του DRC.

Αυτό στα μάτια μας μοιάζει με στυγνό εκβιασμό κύριε Καλλιπολίτη. Και με την ευκαιρία, που είναι τα 6000 που είχατε υποσχεθεί; Στον πρώτο αγώνα δώσατε 2000 ευρώ στους αγωνιζόμενους της Νοτίου Ελλάδας.

Και το σημαντικότερο: Τι έγινε η «κοινή ομάδα διοργάνωσης» κύριε Πρόεδρε της ΛΕΝΟΘ; Μπροστά στα μέλη σας πέρυσι συμφωνήσατε για κοινή ομάδα διοργάνωσης, πήρατε την υπόσχεση για 4 αγώνες στις Σέρρες, το DRC κράτησε την υπόσχεσή του, εσείς πήρατε κρυφά τις 4 πρώτες ημερομηνίες μην αφήνοντας έτσι χώρο για άλλους αγώνες ενδιάμεσα και όταν ήρθε η στιγμή για αγώνες στο Νότο ξαφνικά υπήρχε μόνο η ομάδα διοργάνωσης της ΛΕΝΟΘ με κόστος 14500 ευρώ όπως αναφέρουμε παρακάτω + 6000 ευρώ «κομμάτι πίτας» όπως αναφέρατε! Εύγε κύριε Καλλιπολίτη! Και έχετε και το θράσος να κατηγορείτε τον Πρόεδρό μας ότι άλλο λέει και άλλα κάνει!

7.         Το επόμενο βήμα ήταν να μιλήσετε με τον promoter η επιλογή του οποίου είχε γίνει από κοινού και με εσάς και να του ζητήσετε ως έξοδα της ομάδας διοργάνωσης της ΛΕΝΟΘ 14.500 ευρώ. Και τα ζητήσατε από αυτόν και όχι από εμάς επειδή ακριβώς στην προσφορά του δήλωνε ότι θα κάλυπτε όλα τα έξοδα, και της ομάδας διοργάνωσης. Το γιατί δεν τα βρήκατε δεν μας αφορά, αλλά σίγουρα δεν στέκουν τα αστεία επιχειρήματά σας για σκούπες, αυτοκόλλητα, πυροσβεστική, νοσοκομειακά και άλλα. Είναι δυνατόν να φέρνατε αυτά από τη Θεσσαλονίκη ή να κανονίζατε εσείς για την Αθήνα αυτά; Εκτός αυτού ο Promoter είχε δεσμευτεί να τα παρέχει ο ίδιος όλα αυτά!

8.         Μετά από αυτή την αδυναμία συνεργασίας σας με τον promoter (όπως και πέρυσι), ο promoter αναζήτησε άλλη λέσχη η οποία θα μπορούσε να αναλάβει με το DRC τη συνδιοργάνωση του αγώνα.

Όταν λοιπόν μάθατε ότι η TRIAD επικοινώνησε με την IRON TEAM, μας πήρατε εσείς τηλέφωνο και μας παρακαλέσατε να κάνουμε άλλη μία προσπάθεια να τα βρείτε με την TRIAD. Εσείς μας πήρατε τηλέφωνο και όχι εμείς! Σας ρωτήσαμε πως θα γινόταν αυτό και μας είπατε ότι οι απαιτήσεις σας για την ομάδα διοργάνωσης έπεφταν από τις 14500 ευρώ στα 8000 ευρώ. Και αναρωτιόμαστε τα υπόλοιπα 6500 ευρώ ανά αγώνα που θα πήγαιναν κύριε Καλλιπολίτη; Μήπως στην τσέπη σας;

Σας προτείναμε έτσι, παρευρισκόμενοι στο γραφείο του Αντώνη Μαθιόπουλου, να ζητήσουμε ΛΕΝΟΘ και DRC από κοινού τις συμμετοχές + 15000 ευρώ και να πάρετε εσείς 8000 για την ομάδα διοργάνωσης + 5000 ευρώ επιπλέον και εμείς τα υπόλοιπα, δηλαδή σαφώς λιγότερα από εσάς και το δεχτήκατε. Και αναφέρουμε ότι θα παίρναμε για το ταμείο μας λιγότερα από εσάς γιατί προφανώς κύριε Καλλιπολίτη τα έξοδα 5 ανθρώπων για δύο ημέρες στην Αθήνα + ένα βανάκι για τη μεταφορά των χρονομέτρων δεν κοστίζει 8000 ευρώ. Για άλλη μία φορά σας δείξαμε ότι μας ενδιέφεραν οι αγώνες και μόνο. Μιλήσαμε με τον promoter, του το προτείναμε και συμφώνησε.

Του δώσαμε δε διορία μέχρι τις 10 Μαρτίου, αφού συμφωνήσαμε και με εσάς, για να μας δώσει κάποιες οριστικές αποδείξεις για το Ελληνικό και του ανακοινώσαμε ότι αμέσως μετά θα συγκαλέσουμε Γενική Συνέλευση για να ενημερώσουμε τα μέλη μας.

9.         Στις 15 Μαρτίου (αφού μεσολάβησε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας) καλέσαμε Γενική Συνέλευση και προσκαλέσαμε και εσάς και τη ΛΕΝΟΘ και τον promoter. Τον ρωτήσαμε αν είχε κάτι οριστικό. Μας απάντησε όχι. Τον ρωτήσαμε γιατί. Μας απάντησε ότι παρ’ όλες τις προσπάθειές του δεν είχε ακόμα κάτι οριστικό, ήταν σίγουρος όμως ότι πολύ σύντομα θα είχε το επίσημο χαρτί για το Ελληνικό. Ρωτήσαμε τότε τα μέλη μας τι πιστεύουν ότι θα έπρεπε να γίνει. Μετά από συζήτηση, από τις δύο γνωστές προτάσεις των κυρίων Βάγια και Ανδρουλάκη υπερψηφίστηκε η πρόταση του κυρίου Ανδρουλάκη η οποία ζητούσε έστω προσωπική ενυπόγραφη δέσμευση του promoter για το Ελληνικό τις επόμενες δύο ημέρες, παρά την επίμονη προσπάθεια του Προέδρου μας να δεσμευτεί εκείνη τη στιγμή προσωπικά και ενυπόγραφα ο κύριος Κουκλάκης. Αυτό λοιπόν το αποφάσισε η Γενική μας Συνέλευση που είναι το ανώτατο όργανο της λέσχης μας και όχι το Δ.Σ. μας όπως ψευδώς ισχυρίζεστε στην συνέντευξή σας.

10.        Μπροστά σε ολόκληρη τη Γενική Συνέλευση σας τηλεφώνησε ο Πρόεδρός μας, σας ανακοίνωσε την απόφαση της Γενικής μας συνέλευσης και σας ρώτησε εφ’ όσον άνοιγε το Ελληνικό αν θα κατεβάζατε την ομάδα διοργάνωσής σας, αυτή που είχατε υποσχεθεί ότι θα είναι κοινή λίγους μήνες νωρίτερα! Η απάντησή σας ήταν όχι διότι είχε περάσει η προθεσμία. Απαντήσατε αρνητικά χωρίς να ρωτήσετε καν το υπόλοιπο Δ.Σ. Η απάντησή σας ήταν φυσικά σεβαστή, αποδείκνυε όμως περίτρανα ότι πάνω από τους αγώνες για τη Νότιο Ελλάδα βάζατε την προσωπική σας διαφορά με τον promoter ενώ γράφατε τους Νότιους αγωνιζόμενους στα παλιά σας τα παπούτσια! Εκτός όμως από τον Πρόεδρό μας, σας τηλεφώνησε και ο Δημήτρης Ανδρουλάκης, προσπαθώντας να σας συνετίσει αλλά και σε αυτόν δώσατε την ίδια απάντηση.

11.        Δύο ημέρες μετά το DRC έλαβε και δημοσίευσε την προσωπική δέσμευση του κυρίου Κουκλάκη και βέβαια σήμερα γνωρίζουμε όλοι ότι το Ελληνικό έχει ανοίξει, άρα εκ του αποτελέσματος δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε ούτε τους ισχυρισμούς του ούτε τις πράξεις του.

TRIAD ΚΑΙ IRON TEAM ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ

Το επόμενο βήμα ήταν να ζητήσει η IRON TEAM αγώνες από την ΕΛΠΑ με promoter την TRIAD. Μας ζητήθηκε η βοήθειά μας στους αγώνες αυτούς και εμείς απαντήσαμε ότι θα βοηθήσουμε είτε σαν συνδιοργανωτές είτε χωρίς να φαινόμαστε καν, αφού μας ενδιαφέρει να γίνουν σωστοί αγώνες στη Νότια Ελλάδα.

ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

Ο κύριος Νεφραίμ και ο κύριος Ζερζελίδης επικοινώνησαν εκ νέου κατά τη διάρκεια της Γενικής σας Συνέλευσης και των εκλογών σας με τον Πρόεδρό μας, τηλεφωνικά, και τον ρώτησαν αν το DRC θα συνδιοργάνωνε με τη ΛΕΝΟΘ αγώνα στη Νότιο Ελλάδα, εφ’ όσον η ΛΕΝΟΘ άνοιγε κάποιο χώρο, είτε αυτός ήταν το Ελληνικό είτε ήταν η Τρίπολη. Η απάντηση του Προέδρου μας ήταν φυσικά ΝΑΙ, και μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο κύριος Μάκης Νεφραίμ καθώς και ο Κύριος Ζερζελίδης.

Τον ρωτήσατε επίσης αν το DRC θα σαμπόταρε αγώνα του Κουκλάκη σε περίπτωση που η ΛΕΝΟΘ έπαιρνε αγώνα και η απάντηση του προέδρου μας ήταν ότι η περίπτωση αυτή δεν θα μπορούσε να ισχύσει αφού η ΕΛΠΑ δεν θα έδινε ποτέ στις ίδιες ημερομηνίες σε δύο διαφορετικές λέσχες αγώνες dragster.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ – ΑΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑ

Λίγες ημέρες μετά ανακοινώθηκαν από την ΕΛΠΑ οι τρεις αγώνες στη Νότιο Ελλάδα. Σε όσες προσπάθειες έγιναν από την TRIAD να μεταφέρετε μία εβδομάδα μετά, τον 2ο αγώνα ώστε να γίνει και ένας αγώνας την Άνοιξη εδώ απαντήσατε αρνητικά. Σας ζητήθηκε το ίδιο και από το DRC αλλά αρνηθήκατε! Σας ζητήθηκε το ίδιο και από την ΕΛΠΑ διά εκπροσώπου της και πάλι αρνηθήκατε! Άλλη μία απόδειξη της βοήθειάς σας προς το DRC και τους Νότιους αγωνιζόμενους.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΑΣ ΣΤΟ POWER

Εκείνη λοιπόν την εποχή δώσατε και τη συγκεκριμένη επαίσχυντη συνέντευξή σας στο Power, βγάζοντας από μέσα σας χολή για τον Πρόεδρό μας και για «άλλα τρία μέλη», συκοφαντώντας μας και δηλώνοντας μεταξύ άλλων ότι οι Βόρειοι θα αντιδράσουν. Πάλι τα ίδια με πέρυσι δηλαδή. Δεν φτάνουν δηλαδή τα όσα κάνατε, προσπαθήσατε να βγείτε και από πάνω, απειλώντας με «αντίδραση των Βορείων» και αποκαλύπτοντας έτσι σε ολόκληρη την Ελλάδα το πραγματικό σας πρόσωπο!

Στη συνέντευξή σας έχετε έναν μπερδεμένο λόγο, παρ’ όλα αυτά θα σας δώσουμε απαντήσεις.

Λέτε: «Συμφωνήσαμε να βοηθήσουμε το DRC”

Απάντησή μας: Δεν συμφωνήσατε να μας βοηθήσετε, είχατε δεσμευτεί για κοινή ομάδα διοργάνωσης. Και σίγουρα τα έξοδα της ομάδας διοργάνωσης δεν είναι ούτε 8000, αφού μετά από την συνάντηση οδηγών στη Νότια Ελλάδα, στην οποία παρευρέθηκε ο Κύριος Νεφραίμ και σας μετέφερε νέα πρόσκληση, κατεβάσατε τις απαιτήσεις της ομάδας σας στα 4000 ευρώ. Δηλαδή κύριε Καλλιπολίτη, από τα 14000 στα 8000 και μετά στα 4000. Και σας ρωτάμε τα υπόλοιπα 10000 ευρώ ανά αγώνα που θα πήγαιναν; Μήπως στην τσέπη σας; Δηλαδή 10000 ευρώ επί τρεις αγώνες, 30000 ευρώ που θα πήγαιναν κύριε Καλλιπολίτη;

Λέτε: «Το DRC ήταν εκτός ΕΛΠΑ και ότι μεσολαβήσατε να αναγνωριστεί ως λέσχη!»

Απάντησή μας: Προφανώς αστειεύεστε! Το DRC έχει ιδρυθεί από το  2002 όπου έκανε και τον πρώτο του αγώνα τον Απρίλιο στην Τρίπολη ενώ μέχρι σήμερα έχει κάνει συνολικά οκτώ. Από πέρυσι άλλαξε Διοικητικό Συμβούλιο, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ιδρύθηκε πέρυσι. Πέρυσι ήταν ο πρώτος του αγώνας σαν λέσχη που ήταν πια καθαρά στα χέρια αγωνιζόμενων. Πως λοιπόν ήταν εκτός ΕΛΠΑ; Σοβαρευτείτε κύριε Καλλιπολίτη!

Λέτε: «Ξεπούλησε τη ΛΕΝΟΘ με το χειρότερο τρόπο»

Απάντησή μας: Εσείς μας ξεπουλήσατε και πέρυσι και φέτος με χείριστο τρόπο, εσείς δεν επιθυμείτε να υπάρχει άλλη λέσχη πλην της ΛΕΝΟΘ. Εσείς επιδιώκετε κομμάτι από την πίτα στο Νότο, εσείς ο ίδιος το είπατε στο γραφείο του Μαθιόπουλου.

Λέτε: «Ο Βαθειάς δεν έχει δώσει ούτε δραχμή. Άλλα λέει και άλλα κάνει και δεν τον αναγνωρίζετε»

Απάντησή μας: Το πρώτο σας επιχείρημα είναι φαιδρό όπως και η συνολικότερη στάση σας και δεν το σχολιάζουμε. Το αν λέει και πράττει άλλα, σας δηλώνουμε ότι εσείς κάνετε κάτι τέτοιο και διαστρεβλώνετε τα γεγονότα, όχι ο Πρόεδρός μας. Ντροπή σας για άλλη μία φορά. Το αν τον αναγνωρίζετε ή όχι, δείχνει για άλλη μία φορά την ποιότητά σας σαν άνθρωπο και σαν πρόεδρο.

Λέτε: «Μετά το φιάσκο στην Τρίπολη η ΕΛΠΑ δεν ήθελε να ακούσει για DRC.»

Απάντησή μας: Έχετε ευθύνη στο ότι δεν βοηθήσατε το DRC στον αγώνα της Τρίπολης αφού τα χαλάσατε και πέρυσι με τον promoter στα λεφτά. Όσο για το αν η ΕΛΠΑ θέλει ή όχι να ακούσει για DRC, η απάντηση είναι ότι φέτος το DRC μπορεί να είναι συνδιοργανωτής σε αγώνες Dragster.

Λέτε: «Το DRC μας εξαπάτησε και σε Δ.Σ. αποφάσισε να δώσει παράταση στην TRIAD».

Απάντησή μας: Εδώ είναι η μεγαλύτερη απόδειξη του ότι ψεύδεστε με δόλο! Γιατί το DRC σκεφτόμενο βαθύτατα δημοκρατικά, σας είχε ενημερώσει ότι θα περάσει το συγκεκριμένο θέμα από Γενική Συνέλευση. Όπως και έκανε. Και επικοινώνησε μαζί σας κατά τη διάρκεια αυτής της Γενικής συνέλευσης και σας ρώτησε αν θα συνδιοργανώνατε μαζί μας αγώνα εάν άνοιγε το Ελληνικό. Και είπατε όχι. Γνωρίζατε λοιπόν για τη Γενική Συνέλευση, γνωρίζατε ότι τα μέλη μας ήταν αυτά που αποφάσισαν για δύο ημέρες παράταση, πράγμα απόλυτα λογικό, αλλά στη συνέντευξή σας εντέχνως μετατρέπεται τη Γενική Συνέλευση σε Δ.Σ. σε απόφαση δηλαδή του πενταμελούς και όχι των μελών. Και το κάνετε αυτό εσκεμμένα για να ρίξετε ευθύνες στο πενταμελές. Με λίγα λόγια ενώ γνωρίζετε την αλήθεια, τη διαστρεβλώνετε εσκεμμένα, και κατασκευάζετε μία άλλη ιστορία χτυπώντας το DRC. Ντροπή σας!

Γιατί το κάνετε αυτό; Γιατί δεν θέλετε το DRC να πατήσει στα πόδια του. Γιατί έχετε βλέψεις στους αγώνες της Νοτίου Ελλάδας. Γιατί δεν έχετε κανέναν ηθικό φραγμό στο να πείτε ψέματα, σε περιοδικά, στα μέλη της ΛΕΝΟΘ, παντού. Γιατί είστε ψεύτης, συκοφάντης και υποκριτής. Και σας ρωτάμε ευθέως: Ποια είναι αυτά που λέει ο Πρόεδρός μας και δεν τα κάνει; Πείτε μας!

ΜΕΡΙΚΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Λίγα λόγια ακόμα για την ιστορία.

1. Το DRC πέρυσι έλαβε όλες τις συμμετοχές όπως έπρεπε.

2. Ο Πρόεδρός μας φυσικά και δεν ντρέπεται να σας πάρει τηλέφωνο, άλλωστε σας είχε πάρει να σας συγχαρεί για την επανεκλογή σας.

3. Το DRC σέβεται την ιστορία της ΛΕΝΟΘ και τη βοήθησε και παλαιότερα με τα μέλη του που στήριξαν όλους τους αγώνες της και φέτος που ζήτησε έναν αγώνα λιγότερο για να βελτιωθεί η πίστα στις Σέρρες.

4. Το DRC συστεγάζεται με το Cafe Cult στην οδό Μαρίνου Γερουλάνου 39. Αυτές είναι οι οικονομικές μας δυνατότητες κύριε Πρόεδρε της ΛΕΝΟΘ. Όταν εμείς κρίνουμε ότι μπορούμε να ενοικιάσουμε δικό μας χώρο θα το πράξουμε. Δεν είστε όμως σε θέση να μας κρίνετε, ιδιαίτερα μετά τη στάση σας τα τελευταία δύο χρόνια, στάση με την οποία μας πολεμάτε με λύσσα για να μην υπάρχουμε!

5. Και μερικά άλλα για να γνωρίζει ο κόσμος τις προσπάθειες βοήθειάς σας προς το DRC αλλά και το χαρακτήρα σας:

•           Γιατί παίρνετε συστηματικά αγωνιζόμενους στη Νότια Ελλάδα, όπως το Μπουρνά και το Μπαρμπαρή και βρίζετε το Βαθειά και την οικογένειά του;

•           Γιατί φτάσατε στο σημείο να συκοφαντήσετε τον Παπαφιλίππου και το Νεφραίμ (ναι τον ίδιο τον αντιπρόεδρό σας) πρόσφατα λέγοντας ότι τα έχουν πάρει από τον Κουκλάκη που τους έκανε τα έξοδα να τρέξουν στην Κύπρο; Τα έξοδα τους τα έκανε η CYDRA κύριε Πρόεδρε της ΛΕΝΟΘ και όχι ο Κουκλάκης, αλλά και έτσι να ήταν αυτό διεθνώς ονομάζεται χορηγία και όχι μίζα.

•           Γιατί στο σεμινάριο της FIA που πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες δεν ενημερώσατε και το DRC να παρευρεθεί παρά μόνο δύο ημέρες μετά την ολοκλήρωσή του; Ήταν και αυτό τμήμα της βοήθειάς σας προς το DRC;

Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά ακόμα η ουσία όμως είναι μία:

Είστε συκοφάντης, υποκριτής και ψεύτης! Κάνατε συστηματικά κακό στο DRC, προσπαθώντας να το εξαφανίσετε και συνεχίζετε μέχρι και σήμερα. Είναι απορίας άξιο πως σας ανέχονται ακόμα σαν πρόεδρο της ΛΕΝΟΘ. Είναι απορίας άξιο πως μετά τη συνέντευξή σας στο POWER κανένα μέλος της ΛΕΝΟΘ δεν έχει αντιδράσει! Αναλάβετε τις ευθύνες σας κύριε Καλλιπολίτη και αν έχετε έστω και ίχνος αξιοπρέπειας παραιτηθείτε σήμερα κιόλας!

Το DRC αποτελείται από οδηγούς και φίλους των dragster στη Νότιο Ελλάδα, είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο, βασικοί του στόχοι είναι η ενημέρωση και εκπαίδευση των μελών του καθώς και η δημιουργία έμπειρης ομάδας διοργάνωσης. Δεν δεχόμαστε και δεν ανεχόμαστε τις δηλώσεις σας.

Απαιτούμε στο επόμενο τεύχος του POWER ολοσέλιδη καταχώρηση εκ μέρους σας, με την οποία θα ζητάτε συγνώμη για όσα είπατε για τον Πρόεδρό μας και το Δ.Σ. και επιφυλασσόμαστε να ασκήσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμα για να υπερασπιστούμε την τιμή και την υπόληψή μας από τα ψέματα και τις συκοφαντίες σας.

Τέλος απευθυνόμαστε προς την ΕΛΠΑ και ζητάμε να πάρει θέση για τη συνολική σας στάση.

Για το DRC

Ο Πρόεδρος
Ηλίας Βαθειάς

Ο Αντιπρόεδρος
Δημήτρης Ζαφείρης

Ο Γραμματέας
Βαγγέλης Τζανετής

Ο Ταμίας
Δημήτρης Βασιλειάδης

Ο Ειδικός Γραμματέας
Φίλιππος Παπαφιλίππου