Νέα - News | Η πρώτη μέρα του 2ου αγώνα Dragster 2005.
14.05.05 

 

Ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα του 2ου αγώνα dragster για το 2005. Αρκετές οι συμμετοχές αλλά και πολλές και σημαντικές οι ελλείψεις στα αυτοκίνητα, ειδικά στις κατηγορίες Open, Τ1 και T3.

Ο Μάκης Νεφραίμ δείχνει να σταθεροποιεί τα περάσματά του στο 8,2 και αύριο θα προσπαθήσει για νέο πανελλήνιο ρεκόρ. Ο Δημήτρης Ανδρουλάκης επανήρθε μετά από αρκετό καιρό με χρόνο 10,1. Ο Νίκος Φώσκολος εμφανίστηκε για πρώτη φορά με το νέο του όπλο το Rover. Ο Νίκος είχε και ένα ατύχημα (όχι σε πέρασμα) κατά το οποίο το Rover έπεσε σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα χωρίς ευτυχώς σημαντικές ζημιές ή κάποιο τραυματισμό.

Ο Τάκης Βούρος, στον πρώτο του αγώνα έκανε 12,3 ενώ ο Βαγγέλης Πασπαλάς, μετά την περυσινή του ατυχία στον τελευταίο αγώνα, φέτος έκανε χαμηλό 12άρι. Να αναφέρουμε επίσης το 11,7 του Τζαμπάζογλου, το 11,5 του Παπαηλία, την πολύ καλή εμφάνιση του "Σάλια", το 14,0 του "Βενζινά" καθώς και το 15,2 του Τσόρβα ο οποίος στοχεύει σε κάτι καλύτερο.

Οι συμμετοχές της Μοτο Ξενάριος μείναν σε περάσματα των 13 δευτερολέπτων καθώς φύσαγε αντίθετος άνεμος που δυσκόλευε την οδήγηση και τις επιδόσεις.

Δυστυχώς δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες, γιατί δεν υπήρχαν τα αποτελέσματα από τα περάσματα όλων των κατηγοριών στον πίνακα ανακοινώσεων κι έτσι δεν μπορούμε να σας ενημερώσουμε.