Νέα - News | Συνέντευξη του Παύλου Αλέπη σχετικά με τον 2ο αγώνα Dragster στις Σέρρες.
28.05.05 

 

GD: Καλησπέρα σας κύριε Αλέπη.
Παύλος Αλέπης: Καλησπέρα και από μένα παιδιά! Θα μπω αμέσως στο ζουμί της υπόθεσης: Παρά την προκλητική ενέργεια του κυρίου Καλλιπολίτη να δώσει αυτή την απρεπέστατη συνέντευξη με την οποία αμαυρώνει όλους τους Αθηναίους οδηγούς και ειδικά τον Πρόεδρο του DRC, ο οποίος χαίρει της εκτίμησης και της υποστήριξης του συνόλου των οδηγών, εμείς τους δώσαμε χάρη και ανεβήκαμε στον αγώνα τους σεβόμενοι τον κόσμο του dragster.

Τα παρατράγουδα άρχισαν από τις 7 το πρωί της Κυριακής στο ξενοδοχείο όπου συναντήθηκα με τον κύριο Καλλιπολίτη να πούμε 5 πράγματα. Ο άνθρωπος είναι απαράδεκτος! Πιστεύει αυτός και μερικοί άλλοι άνθρωποι από το Δ.Σ. (ελπίζω ότι δεν ισχύει για όλους) ότι αυτοί είναι και κανένας άλλος!

GD: Τι ακριβώς ειπώθηκε μεταξύ σας;
Παύλος Αλέπης: Ο Καλλιπολίτης μου είπε χαρακτηριστικά ότι, εκτός από αυτούς, όσοι άλλοι ασχολήθηκαν με το dragster έδωσαν εξετάσεις και απέτυχαν! Μου είπε επίσης ότι "είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να κάνουμε dragster" ότι "σας έχουμε ανεβάσει το επίπεδο" και "σας έχουμε κάνει το ένα και σας έχουμε κάνει το άλλο" και άλλα πολλά!

Και από μία παρατήρησή μου ότι αν δεν είχανε την πίστα δεν θα είχανε κάνει τίποτα, από εκείνη τη στιγμή και μετά χάλασε η δουλειά και ήρθαμε σε κόντρα. Και σας ρωτώ: Πριν από πέντε χρόνια ποιος τον ήξερε τον Καλλιπολίτη; Ούτε η μάνα του.

Έχω κάθε λόγο να πιστεύω ότι η ενέργεια που έγινε με το Νίκο το Λούκο είναι πλήρως εσκεμμένη. Κατ’ αρχήν ο Απέσσος είναι το αγαπημένο παιδί της ΛΕΝΟΘ. Πριν ακόμα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, πρέπει να θυμάστε ότι η ΛΕΝΟΘ είχε κάνει πρόταση να καταργηθούν οι μικρές ατμοσφαιρικές κατηγορίες και να τρέχουν τετρακύλινδρα και πάνω από τετρακύλινδρα! Και αυτό γιατί; Για να μην τρέχει έτσι ο κύριος Απέσσος μαζί με τα BMW όπου ο μέχρι τώρα κανονισμός τον κατατάσσει σε αυτή την κατηγορία βάσει κυβισμού! Δεν πέρασε το δικό τους, οι κατηγορίες παρέμειναν, κι έτσι στον αγώνα αυτό βρήκαν άλλη ευκαιρία.

GD: Έχετε κάτι να προσθέσετε για την ακύρωση του Νίκου;
Παύλος Αλέπης: Ας σημειωθεί ότι όταν έγινε το σκηνικό αυτό στην εκκίνηση, όταν του έδωσαν του Απέσσου πράσινο φανάρι, πριν ακόμα ξεκινήσει ανακοίνωσαν ότι παίρνει και το κύπελλο του πρώτου στα μεγάφωνα! Ούτε ο ίδιος ο Απέσσος δεν πολυκατάλαβε τι ακριβώς έγινε στην εκκίνηση, σταμάτησε στιγμιαία και μετά συνέχισε. Πιστεύω απόλυτα ότι ήταν προγραμματισμένο. Και το πιστεύω γιατί η συνολικότερη στάση τους δείχνει ότι μπορούν να κάνουν τέτοιου είδους ενέργειες. Έχω παράπονο και από το υπόλοιπο Δ.Σ. της ΛΕΝΟΘ, αν υποθέσουμε ότι κάποιος από αυτούς είναι σωστός. Γιατί δεν πήρε κανένας θέση; Γιατί όλοι έκαναν το παγώνι;

Χαρακτηριστικό της συμπεριφοράς τους και του χαρακτήρα τους είναι ότι στην απονομή ανακοίνωσαν όλα τα πανελλήνια ρεκόρ που έγιναν από βόρειους οδηγούς και δεν ανακοίνωσαν τα δύο που έγιναν από Αθηναίους οδηγούς. Αυτό δεν λέει τίποτα;

Εμείς ανεβήκαμε για να ευχαριστηθούμε εμείς και οι φίλοι που έρχονται να μας δουν. Δεν ανεβήκαμε για τους βαθμούς γιατί η κατηγορία δεν είχε συμμετοχές. Το AΧ είναι από τα πλέον δημοφιλή αυτοκίνητα και ο Νίκος πολύ χαμηλών τόνων άνθρωπος. Είναι τυχαίο ότι όταν του ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι και τα βρόντηξε κάτω και έφυγε, τον χειροκρότησε όλος ο κόσμος;

Θέλω επίσης να καταγγείλω ότι σε αναφορές και παράπονά μου για το συμβάν κατά τη διάρκεια της απονομής, ο κύριος Δημήτρης Ρούμελης και κάποιος φίλος του, που δεν γνωρίζω, έδειξαν τάσεις τραμπουκισμού! Στην αρχή μου έλεγαν ποιος είσαι εσύ και γιατί τα λες αυτά, τάχα μου δηλαδή ότι δεν με γνώριζαν. Όταν όμως τους είπα ότι η ΛΕΝΟΘ καταστρατηγεί τον κανονισμό περί 9 δευτερολέπτων, μου απάντησαν ότι "τον κανονισμό τον έβγαλες εσύ", άρα ήξεραν ποιος είμαι!

GD: Γενικότερα έχετε κάτι άλλο να προσθέσετε;
Παύλος Αλέπης: Απλά και ξεκάθαρα: Η πίστα των Σερρών είναι ακατάλληλη και επικίνδυνη για 400άρι, ως αναφορά τα μεγάλα αυτοκίνητα και τις μοτοσυκλέτες. Θα κάνω έκκληση στην ΕΘΕΑ, θα τους εξηγήσω τι γίνεται, διότι μέχρι στιγμής έχουμε άγιο που δεν έχουμε θρηνήσει θύματα! Το φωνάζω εδώ και χρόνια! Οι άνθρωποι που είχαν τα οχήματα αυτά δεν με πίστευαν, τώρα όμως και αυτοί έχουν πειστεί.

Σε γενικές γραμμές, εμείς σαν ομάδα Alepis Motorsport, δεν ξανακατεβάζουμε αυτοκίνητο αν δεν συμμορφωθεί η λέσχη, αν δεν γίνει κόσμια, αν δεν ζητήσουν δημόσια συγνώμη απ’ όλους τους Αθηναίους οδηγούς – διότι με αυτούς τα έχουν βάλει. Οι της ΛΕΝΟΘ πιστεύουν ότι αυτοί είναι και κανένας άλλος και προσπαθούν ξεκάθαρα να οικειοποιηθούν το dragster.

Ολοκληρώνω λέγοντας ότι περίμενα κάποια πράγματα από ορισμένους οδηγούς, μέλη του Δ.Σ. της ΛΕΝΟΘ. Δεν τα είδα. Ίσως τα δω στο μέλλον. Πάντως προτρέπω κάθε οδηγό να συσπειρωθεί στο DRC. Δεν έχουμε τίποτε με τους οδηγούς – μέλη της ΛΕΝΟΘ, έχουμε πρόβλημα με την παρέα του Καλλιπολίτη και πιστεύω ότι κανένας οδηγός δεν πρέπει να ξαναπάει σε αγώνα της ΛΕΝΟΘ όσο τους αγώνες τους κάνει ο Καλλιπολίτης και η παρέα του, αν δεν δείξουν σωστή διαγωγή και δεν μας πείσουν ότι πρέπει να πάμε.

GD: Σας ευχαριστούμε.
Παύλος Αλέπης: Κι εγώ σας ευχαριστώ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ - COMMENT ON THIS ARTICLE