Νέα - News | Επιστολή από τη Moto Ξενάριος Performance.
08.06.05 

 

Με αφορμή το αγωνα RWYB που πραγματοποιήθηκε στο παλιό αεροδρόμιο του ελληνικού στις 4 και 5 Ιουνίου αισθανόμαστε την ανάγκη να πούμε κάποια πράγματα, αλλά από πού να αρχίσουμε!

Καταρχήν περάσαμε ένα καταπληκτικό σαββατοκύριακο σε πολύ καλό κλίμα χωρίς εντάσεις. Τα στησίματα γινόντουσαν πολύ γρήγορα και χωρίς μεγάλες καθυστερήσεις και η πίστα όταν χρειάστηκε καθάρισμα από τα λάδια ενός οχήματος έγινε πολύ γρήγορα. Τα μηχανήματα τα χειριζόντουσαν άψογα, τα χαρτάκια βγαίνανε γρήγορα.

Όλα αυτά από τους ανθρώπους της IRON TEAM και του DRC (που τόσα και τόσα του έχουν σούρει) με συμπέρασμα ότι μπορούν να γίνονται ωραίοι αγώνες στην νότια Ελλάδα χωρίς σαμποτάζ από τα συμφέροντα του καθενός.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εμπλεκόμενους που συνέβαλλαν ώστε να γίνουν αυτοί οι αγώνες στο σπίτι μας (ελληνικό) αλλά κυρίως τον Ηλία και το GREEKDRAGSTER.COM για το δικαίωμα να λέμε τα καλά και τα κακά χωρίς λογοκρισία πάνω στους αγώνες αλλά και την προβολή μας. Ο υπογράφων την επιστολή έλειπε από το ελληνικό λόγω υποχρεώσεων αλλά όλη η ομάδα ήταν εκεί στηρίζοντας την προσπάθεια στο να γίνουν ωραίοι αγώνες στην Νότια Ελλάδα.

Mad Stefanos ή Στέφανος Β
Moto ΞΕΝΑΡΙΟΣ Performance
Πρωταθλήτρια ομάδα 2004 στην 2.1 Moto