Νέα - News | DRC: Έκτακτη Ανακοίνωση!
17.04.06 

 

DRC

Προς όλη την κοινότητα του Ελληνικού Dragster

Πριν λίγες ώρες κάποιος 'κύριος' πήρε τηλέφωνο τέσσερα μέλη του DRC και τους εκβίασε να παραιτηθούν από το club αλλιώς ο ίδιος - όπως ισχυρίστηκε - θα έκανε καταγγελία στην ΕΘΕΑ ώστε να τους αφαιρεθεί η License με βάση κάποιο παραθυράκι που ο ίδιος ανακάλυψε στο καταστατικό του DRC.

Επιθυμoύμε να ενημερώσουμε ολόκληρη την κοινότητα του dragster ότι έχουμε ήδη ενημερώσει σχετικά τους δικηγόρους μας και ότι τις επόμενες ημέρες θα υποβάλλουμε μήνυση στον συγκεκριμένο κύριο για εκβιασμό και ό,τι άλλο προκύπτει από τις συγκεκριμένες ενέργειές του.

Τον τελευταίο καιρό είχαμε επιλέξει ως club να αποφύγουμε τη δικαστική οδό, φαίνεται όμως ότι ο συγκεκριμένος κύριος δεν διαθέτει τη στοιχειώδη κοινή νοημοσύνη να πάψει να μας παρενοχλεί ούτε και μπορεί να σεβαστεί το club τους οδηγούς και το άθλημα γενικότερα.

Αφού ξεκαθαρίσουμε σε όλα τα μέλη μας ότι δεν υφίσταται θέμα περί αφαίρεσης της License τους, σας ενημερώνουμε ότι τις επόμενες ημέρες θα συγκαλέσουμε έκτακτη γενική συνέλευση στην οποία θα παρευρεθούν οι δικηγόροι μας και στην οποία θα υπογράψουμε τα απαραίτητα έγγραφα ώστε να προχωρήσει άμεσα η μήνυση.

Για το DRC

Ο Πρόεδρος
Ηλίας Βαθειάς