Νέα - News | Επιστολή της εταιρείας Triad προς τη ΛΕ.Ν.Ο.Θ.
06.06.06 

 

Λάβαμε απο την εταιρεία TRIAD και δημοσιεύουμε το ακόλουθο e-mail - επιστολή:

ΠΡΟΣ
ΛΕ.Ν.Ο.Θ.
Αχιλλέως 13
562 24 Εύοσμος - Θεσσαλονίκη
Τηλ. - Fax: 2310 574.192
Υπ’ όψιν: Διοικητικού Συμβουλίου
Κοιν. Κο Β. Δεσποτόπουλο Πρόεδρο ΕΛΠΑ
Κο Αλ. Μανιατόπουλο Αντιπρόεδρο ΕΛΠΑ & Πρόεδρο ΕΘΕΑ
Κο Α. Μπαβέλλα Πρόεδρο ΕΘΕΑΜ

Μαρούσι, 05/06/2006

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟ 25-05-2006 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΣ

Κύριοι

Σε απάντηση στην από 25 Μαΐου επιστολή σας, θα ήθελα να αναφέρω τα ακόλουθα.
Κατ’ αρχήν η μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που υπέβαλα κατά του Κου Καλλιπολίτη είναι ένα θέμα που ξεκίνησε το 2005, μετά από την συνέντευξή του στο περιοδικό POWER κα δεν αφορά τους οδηγούς και τους αναβάτες.
Θα ήθελα να αναφέρω ότι πριν τον 2Ο αγώνα των Σερρών και ενώ ο εισαγγελέας είχε καλέσει τον κ.Καλλιπολίτη σε απολογία, αρκετοί οδηγοί και αναβάτες καθώς επίσης και παράγοντες του χώρου, με προέτρεψαν να αποσύρω την μήνυση κατά του κ.Καλλιπολίτη, πράγμα με το οποίο συμφώνησα, θέτοντας όμως την προϋπόθεση ότι ο κ.Καλλιπολίτης θα έκανε το ελάχιστο ως όφειλε, δηλαδή να αποκαταστήσει την τρωθείσα τιμή και υπόληψή μου γραπτώς, ζητώντας συγνώμη και ανακαλώντας όσα συκοφαντικά και δυσφημιστικά σχόλια είχε αναφέρει για το πρόσωπο μου στην συνέντευξή του το 2005. Θεώρησα ότι ήταν δίκαιο και εύλογο από την πλευρά του ο κ.Καλλιπολίτης να προβεί σε μία τέτοια ενέργεια και εγώ από πλευράς μου στην συνέχεια θα ανακαλούσα την μήνυση. Δυστυχώς όμως όπως μου μετεφέρθει από μεσολαβούντες, διότι με τον κ.Καλλιπολίτη δεν έχω απ’ ευθείας επικοινωνία, αρνήθηκε κατηγορηματικά να συμπράξει σε κάθε συμβιβασμό. Ουδείς από όσους επικοινώνησα για το προηγούμενο θέμα βρήκε την απαίτηση μου παράλογη και μπορεί κάποιος να συμπεράνει που βρίσκεται το πρόβλημα.
Για το 2Ο θέμα στο οποίο αναφέρεστε σχετικά με την απονομή του προκηρυχθέντος επάθλου για το 2005, θα επαναλάβω κάτι που έχω πει και στο παρελθόν πολλές φορές.
Το έπαθλο που προκηρύξαμε είναι ένα θέμα που ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ και δεν δικαιοδοτήστε από τους δικαιούχους να τους εκπροσωπείτε. Σας ενημερώνω ότι με όλους τους δικαιούχους του επάθλου έχουμε απ’ ευθείας επικοινωνία και όλοι τους γνωρίζουν τους λόγους της καθυστέρησης, η οποία οφείλεται στην μεγάλη επένδυση που κάναμε το 2005 για την δημιουργία πίστας στο Ελληνικό. Ουδέποτε αρνηθήκαμε την καταβολή του απλώς καθυστερήσαμε και όλοι οι δικαιούχοι του επάθλου έχουν ενημερωθεί ότι το υπόλοιπο 50% θα τους δοθεί μετά τον 1ο αγώνα του 2006 στο Ελληνικό, άλλωστε δε όποιος εξ αυτών θέλει έχει την δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας προσωπικά με εμένα, πράγμα που ήδη συμβαίνει.
Για το 3Ο θέμα που αναφέρεστε, σχετικά με την καταβολή ποσού 15.000€ πριν από την έναρξη του αγώνα, θα ήθελα να τονίσω ότι δεν είναι δυνατόν να συμβεί κάτι τέτοιο διότι αφενός μεν χωρίς να γνωρίζουμε τα αποτελέσματα ενός αγώνα δεν μπορούμε να προβούμε σε καμία σχετική κίνηση, αφετέρου δε οι οδηγοί και αναβάτες με τους οποίους επικοινωνήσαμε ενδιαφέρονται πρώτα από όλα για την διοργάνωση αγώνων με τις προδιαγραφές που θέσαμε το 2005, όπου πρώτιστο μέλημά μας είναι η ασφάλεια και η ποιότητα των αγώνων. Σε κάθε περίπτωση όμως θα θέλαμε να τονίσουμε ότι εάν και εφόσον προβούμε στην κίνηση της απονομής οιουδήποτε χρηματικού επάθλου αυτό θα αφορά το σύνολο των αγωνιζομένων, όπως και το 2005 και όχι μόνο τα μέλη της λέσχης σας, δεδομένου ότι η καταβολή μόνο στα μέλη σας είναι αντίθετη προς κάθε έννοια ισότητας μεταξύ των αγωνιζομένων.
Παρακαλώ όπως μας ενημερώσετε σχετικά με τους οδηγούς και αναβάτες για τους οποίους αναφέρεστε ότι εκπροσωπείτε στην επιστολή σας και οι οποίοι συμφωνούν με αυτή, καθώς επίσης και για την πρόθεση συμμετοχής τους στους αγώνες τους οποίους έχουμε αναγγείλει.

Παρακαλούμε όπως η παρούσα επιστολή διαβαστεί στο προεδρείο και την ολομέλεια της ΛΕΝΟΘ.

Στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.

Για την TRIAD Communication Services
Μιχάλης Κουκλάκης