Νέα - News | CYDRA: 1ος Αγώνας Dragster, 15 - 16 Ιουλίου 2006!
28.06.06 

 

CYDRA - 1st Drag Race 2006

Η μεγάλη στιγμή που όλοι περιμέναμε έφτασε!

 Δηλωση συμμετοχης αγώνων DRAGSTER CYDRA

Στις 15-16 Ιουλίου 2006 στον παλιό δρόμο του ΚΟΤ στην Λάρνακα θα έχουμε ένα από τους πιο αναμενόμενους αγώνες στον χώρο του αγωνιστικού αυτοκίνητου.

Ο πρώτος αγώνας Dragster για το 2006 είναι γεγονός και για ένα Σαββατοκύριακο οι φίλοι του Dragster και όχι μόνο, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ότι γρηγορότερο κινείται πάνω σε τροχούς σε αυτό το νησί.

Πολλά είναι τα αυτοκίνητα που ετοιμάζονται και μερικά από αυτά θα είναι πραγματικά φοβερές παρουσίες αφού ο πήχης ψήλωσε πολύ και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι θα παρακολουθήσετε αυτοκίνητα που συναγωνίζονται στα ίσα άλλα Drag αυτοκίνητα του εξωτερικού. Αυτοκίνητα από 150 μέχρι και 1500 άλογα θα καίνε την άσφαλτο κάνοντας τα χρονόμετρα να τρελαθούν.

Η διοργάνωση είναι κάτι που ετοιμάζεται από καιρό και σίγουρα θα είναι πολλές οι αλλαγές.

Πιο πολλές κερκίδες, ειδικά διαμορφωμένη καφετερία, νέα συστήματα χρονομέτρησης με ηλεκτρονικούς πίνακες ενδείξεων χρόνου των αυτοκινήτων (scoreboards), αλλά και περισσότερη ασφάλεια μεταξύ διαύλου και θεατών είναι μερικά από αυτά που θα αλλάξουν.

Όσο αφορά το ωράριο του αγώνα, τόσο το Σάββατο αλλά και την Κυριακή ο αγώνας θα αρχίζει στις 9:30π.μ. μέχρι τις 1μ.μ. όπου θα υπάρχει η μεσημβρινή αργία. Ο αγώνας θα επαναρχίζει στις 4μ.μ. μέχρι τις 10μ.μ.

 Ένα άλλο σημείο που θα πρέπει να τονίσουμε από πριν για να μην έχουμε παρεξηγήσεις με κανένα, είναι ότι θα είναι αυξημένα και δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας.

Εθελοντές μη ιδιώτες marshals που είναι φίλοι του αθλήματος μαζί με ειδικούς ανθρώπους ασφαλείας(bouncers) αλλά και με αυξημένη αστυνομική δύναμη θα είναι εντός και εκτός του χώρου του Dragster ώστε να εγγυούνται την ασφάλεια των θεατών και των οδηγών. Πιστέψτε μας όταν σας λέμε ότι δεν θα ήταν καθόλου καλή ιδέα να προσπαθήσει κάποιος να μπει στον αγώνα εκτός από τον χώρο των ταμείων.

Οι συνέπειες που θα υποστεί από την αστυνομία θα είναι μέγιστες αφού με την αστυνομία είμαστε σε πλήρη συνεννόηση ότι πάνω από όλα είναι η ασφάλεια του κόσμου και θα παταχθεί οποιοσδήποτε έχει αντίθετη γνώμη από αυτήν.

Έχουμε οδηγίες όποιος θεατής δεν συμμορφώνεται με τις παροτρύνσεις των αρμοδίων να περνάει έξω από τον αγώνα από τους ανθρώπους μας της ασφαλείας (bouncers) και να παραδίδεται στην αστυνομία. Σας παρακαλούμε όπως συμμορφώνεστε με τις οδηγίες των αρμοδίων για ασφάλεια δική σας αλλά και για καλύτερη και πιο ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Η ασφάλεια των θεατών και των οδηγών στους αγώνες Dragster είναι κάτι περισσότερο από αναγκαίο αφού μιλούμε για ανθρώπινες ζωές.

Ο διοργανωτής του αγώνα θα είναι το σωματείο CYDRA και ο αγώνας θα είναι υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αγωνιστικού Αυτοκινήτου (ΚΟΑΑ) και από τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού (ΚΟΑ).

Η τιμή των εισιτηρίων θα είναι £6 για το Σάββατο και £8 για την Κυριακή. Θα υπάρχουν και παιδικά εισιτήρια για παιδιά κάτω των 12 ετών  όπου θα κοστολογούνται το Σάββατο £3 και την Κυριακή £4.

Μπορείτε να ενημερωθείτε το πλάνο, πρόγραμμα, ωράριο αλλά και κανονισμούς του αγώνα στο 3ο εικονίδιο πάνω αριστερά της σελίδας μας (www.cydra.net).