Νέα - News | Ενημέρωση και Φωτογραφίες για την Μεσσήνη.
19.12.06 

 

Messini Track (c) greekdragster.com

Ο Γιώργος Μ. μέλος του forum μας, μπήκε στον κόπο και επισκεύτηκε το διάδρομο στη Μεσσήνη με σκοπό να διαπιστώσει ο ίδιος και να ενημερώσει κι εμάς για την πρόοδο των έργων. Μας έστειλε λοιπόν τις ακόλουθες φωτογραφίες οι οποίες δείχνουν ότι, αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει κάποια έντονη κινητικότητα στο συγκεκριμένο χώρο παρά λίγα μόνο jerseys (πλαστικά και τσιμεντένια - δείτε 7η φωτό) αραδιασμένα σε μια γωνιά του διαδρόμου. Βέβαια κάτι είναι και αυτό.

Messini Track (c) greekdragster.com

Ο Γιώργος μας μετέφερε επίσης ότι η κατάσταση της επιφάνειας της πίστας είναι πολύ καλή. Απαραίτητη είναι η κατασκευή διαδρόμου για την επιστροφή των οχημάτων από τον τερματισμό. Μας πληροφόρησε επίσης ότι σε τηλεοπτική συνέντευξη σε τοπικό κανάλι της περιοχής, ο νέος δήμαρχος της περιοχής δήλωσε ότι βλέπει πολύ θετικά το γεγονός της δημιουργίας της πίστας και ότι σκέφτεται να επανεξετάσει τις συνθήκες και τους όρους κάτω από τους οποίους αυτή θα λειτουργήσει.

Εμείς ελπίζουμε η πίστα αυτή να είναι σε λειτουργική κατάσταση μέχρι τέλη Φεβρουαρίου ώστε να μπορούν να γίνουν κάποιοι πρώτοι δοκιμαστικοί αγώνες και αργότερα να φιλοξενηθούν αγώνες του Πρωταθλήματος και Κυπέλλου Dragster της ΕΛΠΑ ή και άλλων Ομοσπονδιών.

Αν μπορεί κάποιος από την εταιρεία που έχει αναλάβει το συγκεκριμένο έργο ας μας ενημερώσει για το χρονοδιάγραμμα της υλοποίησης της πίστας. Εμείς κάνουμε και κάποιες ακόμα επαφές και πιστεύουμε ότι σύντομα θα έχουμε περισσότερα νέα να σας ανακοινώσουμε.

Γιώργο σε ευχαριστούμε πολύ για τον κόπο σου και το ενδιαφέρον σου, είμαστε σίγουροι ότι η δουλειά σου ενδιαφέρει πολύ κόσμο!