Νέα - News | Σύντομα Νέα - Swift Snippets.
03.10.07 

 

Α.Λ.Α.Λ. - 16Η ΑΝΑΒΑΣΗ ΜΟΣΧΟΚΑΡΙΑΣ

16η Ανάβαση Μοσχοκαριάς - Α.Λ.Α.Λ.

Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας (Α.Λ.Α.Λ.), διοργανώνει το Σ/Κ 13-14 Οκτωβρίου 2007, την 16η Ανάβαση Μοσχοκαρυάς, στην ομώνυμη περιοχή της Φθιώτιδας, με την συμπαράσταση, των δήμων Λειανοκλαδίου & Υπάτης. Ο αγώνας προσμετρά, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων και είναι ο 5ος γύρος του θεσμού. Επίσης, είναι ο 2ος γύρος, για το Κύπελλο Αναβάσεων, των Ιστορικών Αυτοκινήτων.

  • Συμμετοχές, θα γίνονται δεκτές από την Τετάρτη 26-9, μέχρι τις 22:00 της Παρασκευής 5-10.
  • Ο τεχνικός έλεγχος, θα γίνει το Σάββατο 13-10 στο ABIO MUSIC CAFE από τις 09:00 - 12:00, στα Λουτρά Υπάτης.
  • Εκκίνηση του αγώνα, την Κυριακή 14-10 στις 10:00.

Μέγας Χορηγός του αγώνα, ο Όμιλος Εταιριών ΧΑΤΖΗΤΣΟΠΑΝΗ. Χορηγοί : Καραγιώργος catering & Abio music cafe. Χορηγοί επικοινωνίας : STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ & rally.gr. Περισσότερες πληροφορίες στο site του αγώνα: anavasi.alal.gr.

Μπορείτε να βρείτε επόμενα δελτία τύπου για τον αγώνα αλλά και να συζητήσετε γι' αυτόν, στα forums μας.

NORTH HELLAS AUTO CLUBS TRACK EVENT - SERRES (IbizaClub.gr)

Τα "North Hellas Auto Clubs" διοργανώνουν διήμερο Track Event στην Πίστα των Σερρών το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2007. Το IbizaClub ως ιδρυτικό μέλος της παραπάνω ένωσης, εννοείται ότι συμμετέχει κανονικά.

Όσοι επιθυμούν να συμμετεχουν θα πρέπει να δηλώσουν ΑΜΕΣΑ συμμετοχή. Έγκυρες συμμετοχές θεωρούνται αποκλειστικά οι εξωφλημένες. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 30 ευρώ και προπληρώνεται σε οποιαδήποτε συνάντηση, είτε κατόπιν συνεννόησης με τα τηλέφωνα του IbizaClub η με τους υπεύθυνους που αναγράφονται παρακάτω. To κόστος που αναφέρεται είναι ανά αυτοκίνητο και δεν περιλαμβάνει μέσα την προσωπική ασφάλεια. Οι οδηγοί θα τρέξουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη υπογράφοντας ανάλογη υπεύθυνη δήλωση.

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ ΣΤΙΣ 150 ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ. Αυτό σημαίνει ότι όποιος επιθυμεί να συμμετέχει, θα πρέπει άμεσα να επικοινωνήσει με κάποιον υπεύθυνο και να δηλώσει συμμετοχή. (75 συμμετοχές για Σάββατο και 75 για Κυριακή). Συμμετοχές θα γίνονται δεκτές εώς τις 20-10-2007, εκτός της περίπτωσης που συμπληρωθούν νωρίτερα. Περισσότερες πληροφορίες στο ibizaclub.gr.