Νέα - News | 21η Συνάντηση Μελών και Φίλων του Site μας.
28.11.07 

 

21η Συνάντηση Μελών και Φίλων του greekdragster.com

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - MORE PHOTOS

Πέρασε σχεδόν ένας ολόκληρος χρόνος από την τελευταία συνάντηση των φίλων του site μας. Από τότε πολλά άλλαξαν αλλά και πολλά έμειναν ίδια. Την πρωτοβουλία της συνάντησης αυτής είχε ο Θοδωρής ο οποίος πρόσφατα απολύθηκε από το ναυτικό. Παρόντες και οι δύο πρώην τραυματίες της παρέας, ο Τάκης (Tiger ή Toger όπως τον αποκαλεί ο Madbull) και ο Βασιλης (Outlaw) ο οποίος ακόμα περιμένει τις φωτογραφίες και τα βίντεο της παρουσίασής του από τον παππού (Γουάι - Σι - Χλοπ).

Guest Star της συνάντησης ήταν ο Τάκης (Zman) ο οποίος έσκασε με το Top Fuel Bike του στο καφέ Cult. Κάποιος του είπε ότι κλείσαμε την Μαρίνου Γερουλάνου για δοκιμές και μετρήσεις και αυτός το πίστεψε... : )

Πολλά τα παιδιά που ήρθαν και μας τίμησαν, αγωνιζόμενοι αλλά και απλοί, αγνοί φίλαθλοι των αγώνων dragster και λάτρεις των αυτοσχέδιων αγώνων (μόνο βλέπουν). Αρκετά και τα παιδιά που δεν μπόρεσαν να έρθουν είτε λόγω απόστασης είτε λόγω του ακατάλληλου της ημέρας και ώρας (Τρίτη βράδυ).

Είναι όμορφο το συναίσθημα να περιστοιχίζεσαι από φίλους και να μοιράζεσαι έστω και για λίγες ώρες τα κοινά σου ενδιαφέροντα. Ευχαριστούμε όλους όσους μας τιμήσατε με την παρουσία σας αλλά και όσους θέλατε να έρθετε και δεν μπορέσατε.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Internet Cafe Δίκτυον που μας ανέχτηκε καθώς και τους Β.Τ. και Β.Η. που μας κέρασαν όλους από τα καταχρασμένα λεφτά του ταμείου του ex ghost club.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ