Νέα - News | Το NDRC προσκαλεί όλους τους Έλληνες Αγωνιζόμενους σε Αγώνα στην Ιταλία!
01.06.08

 

Το NDRA προσκαλεί όλους τους Έλληνες Αγωνιζόμενους σε Αγώνα στην Ιταλία!

Το Ελληνικό Dragster και η εξέλιξή του έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών τα τελευταία χρόνια. Το site μας λειτουργεί ως μέσο διαφήμισης του σπορ στην Ευρώπη αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, όπως έχετε διαπιστώσει πολλές φορές. Αυτή τη φορά είμαστε σε επικοινωνία με το NDRC (Nitro Drag Racing Challenge) και σας μεταφέρουμε πρόσκλησή τους, μέσω του Προέδρου τους κυρίου Lorenzo Lauro:

"Καλησπέρα σε όλους τους Έλληνες Αγωνιζόμενους,

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στον αγώνα μας που θα διεξαχθεί στη νότια Ιταλία, στις 21 και 22 Ιουνίου 2008. Η πίστα βρίσκεται στο αεροδρόμιο Pisticci, έχει μήκος 1400 μέτρα και πλάτος 50 και η άσφαλτος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Η απόσταση είναι μόλις 1 - 1,5 ώρες από τα λιμάνια του Bari ή του Brindisi.

Όλα τα δυνατά Ιταλικά αυτοκίνητα θα είναι εκεί για τον δυνατότερο αγώνα της Νοτίου Ιταλίας. Οι αγωνιζόμενοί μας σας γνωρίζουν καλά μέσω των φωτωγραφιών και των βίντεο που το site σας διαθέτει και δηλώνουν ενθουσιασμένοι με τις δυνατότητές σας. Η πρόσκληση σε εσάς αποτελεί ουσιαστικά πρόσκληση από τους ιταλούς αγωνιζόμενους που επιθυμούν πολύ να συναγωνιστούν μαζί σας!

Αυτή τη στιγμή διαθέτουμε 7 αυτοκίνητα που είναι ικανά να γράψουν χρόνους κάτω των 10 δευτερολέπτων: μία Lancia Delta, ένα Fiat Coupe, μία Alfa Romeo 3.0 V6 κλπ. Τρέχουμε στις κατηγορίες Ιndex Super Street, Super Gas, Super Comp, plus 12 sec, 13 sec, 14 sec. index and 15 κλπ.

Για όλους εσάς το παράβολο συμμετοχής θα είναι μηδενικό, ενώ τα ξενοδοχεία κοντά στην πίστα είναι ιδιαίτερα φθηνά (τρίκλινο με κόστος 20 ευρώ ανά άτομο).

Ελπίζουμε σε θετική απάντησή σας!

Best regards
Lorenzo
NDRC"

Πιστεύουμε ότι η παραπάνω πρόσκληση αποτελεί ιδιαίτερα θετικό γεγονός για όλη την οικογένεια του dragster. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες. Σε περίπτωση που αρκετοί αγωνιζόμενοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε στον αγώνα, μπορούμε να οργανώσουμε μια ομαδική εκδρομή κι έτσι ίσως πετύχουμε καλύτερες τιμές κλπ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ - COMMENT ON THIS ARTICLE