Νέα - News | Ο Ιωάννης Μανέτας στους Nitrolympix 2008!
28.08.08 

 

Ο Ιωάννης Μανέτας στους Nitrolympix 2008! (c) greekdragster.com - The Greek Drag Racing Site!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - PHOTOS

Ο κύριος Οδυσσέας Γραμματικόπουλος μας ενημερώνει για την επιτυχημένη παρουσία του Ιωάννη Μανέτα στον αγώνα Nitrolympix 2008. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε από τις 15 έως τις 17 Αυγούστου 2008 στο Hockenheim και μετρούσε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα των αυτοκινήτων.

"Καλησπέρα σας από τη Γερμανία. Αν και φέτος δεν ήταν προγραμματισμένο να πάμε στο NitrOlympix 2008 DragFestival, διαπιστώσαμε ότι υπήρχε μία Ελληνική συμμετοχή στην κατηγορία ProBike, αυτή του κ. Ιωάννη Μανέτα. Φθάσαμε αργά στην πίστα του Hockenheim χάνοντας τα πρωινά περάσματα. Συναντήσαμε την Ελληνική συμμετοχή, και μάθαμε από αυτούς, ότι είχαν δύο άκυρα περάσματα, ενώ το απόγευμα του Σαββάτου θα είχαν μια τελευταία ευκαιρία.

Έτσι στο τελευταίο πέρασμα ο Μανέτας έκανε τον 8ο καλύτερο χρόνο με 8,24 περνώντας στις κόντρες για την Κυριακή. Στις κόντρες, αντιμετώπισε τον 1ο καλύτερο χρόνο, τον Βρετανό Leonard Paget ο οποίος οδηγούσε ένα καθαρόαιμο ProStock Hayabusa νέας τεχνολογίας, του οποίου το μοτέρ γυρίζει στις 17.000 σ.α.λ! Δυστυχώς ο Μανέτας έχασε την κόντρα με χρόνο 8,64 έναντι 7,46 και αποκλείστηκε από τον επόμενο γύρο.

Από μεριά μας τους ευχαριστούμε και να τους συγχαρούμε για την παρουσία τους εδώ, παρουσία που τιμά τα Ελληνικά χρώματα. Θέλουμε επίσης να αναφέρουμε ότι στον αγώνα υπήρχε άλλη μια Ελληνική συμμετοχή, από έναν Έλληνα πού μένει μόνιμα στην Ελβετία, τον κ. Κ Μικιρόζη στην κατηγορία Public Race Cars. Τέλος θέλουμε να επισημάνουμε για άλλη μία φορά τη δυσαρέσκεια της Ελληνικής συμμετοχής για την αδιαφορία της πολιτείας και των υπευθύνων.

Φιλικά
Οδυσσεάς Γραμματικόπουλος
"