Νέα - News | Ανεπίσημες Πληροφορίες για την Πρόοδο των Έργων στη Μεσσήνη.
07.02.09 

 

Ανεπίσημες Πληροφορίες για την Πρόοδο των Έργων στη Μεσσήνη (c) greekdragster.com - The Greek Dragster Site

Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες (πηγή: under-ground.gr) η πρόοδος των έργων για το Αυτοκινητοδρόμιο της Μεσσήνης προχωρά σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με δηλώσεις του κυρίου Μιχάλη Κουκλάκη "... μέχρι το τέλος Απριλίου η πίστα θα είναι έτοιμη από κατασκευαστικής πλευράς για την διοργάνωση ημερήσιων αγώνων και σκοπεύουμε να ξεκινήσουμε τις επίσημες διοργανώσεις RWYB τον Μάιο, ώστε να έχουν γίνει 2 έως 3 διοργανώσεις πριν τον πρώτο μας πρωταθληματικό αγώνα, την 13 & 14 Ιουνίου, ο οποίος θα είναι ημερήσιος. Εν συνεχεία και σύμφωνα με το πλάνο ανάπτυξης του έργου που έχουμε σχεδιάσει, η πίστα θα γίνει φωτιζόμενη μέχρι το τέλος Ιουνίου και οι επόμενοι καλοκαιρινοί αγώνες θα είναι βραδινοί. ...

Την Κυριακή 08 Μαρτίου και ώρα 12.00, θα διοργανωθεί από τον Δήμο Μεσσήνης, την εταιρία GEM και την λέσχη HELLENIC MOTORSPORT CLUB, εκδήλωση / συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο Μεσσήνης, με καλεσμένους αγωνιζόμενους και ομάδες, δημοσιογράφους και παράγοντες. Στην εκδήλωση αυτή θα γίνει η πρώτη επίσημη παρουσίαση του κέντρου χερσαίου μηχανοκίνητου αθλητισμού στο αεροδρόμιο της Τριόδου και θα ανακοινωθεί το πλάνο ανάπτυξης σε βραχυπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο χρονικό ορίζοντα. Στην συνέχεια θα γίνει ξενάγηση στους χώρους της πίστας. Θα αποσταλούν εντός των προσεχών ημερών ατομικές προσκλήσεις για την συγκέντρωση, όπου θα αναφέρονται όλες οι λεπτομέρειες. ..."