Νέα - News | To Greek Dragster στο Twitter - Find us on Twitter.
16.05.09

 

Το GreekDragster στο TWITTER. (c) greekdragster.com - The Greek Dragster Site

Find us on Twitter: http://twitter.com/greekdragster

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι μπορείτε να παρακολουθείτε τις εξελίξεις στο site μας και από το Twitter: http://twitter.com/greekdragster. Αυτός ο τρόπος, ίσως είναι ο καλύτερος για όσους επιθυμούν να έχουν μια γρήγορη ενημέρωση μέσω κινητών τηλεφώνων, pda's κ.ο.κ. Αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην κίνηση αυτή, μετά από πρόσφατη προτροπή του editor μας Αντώνη Χρήστου (psaraCS). Μια ιδέα για το τι θα βλέπετε στη συγκεκριμένη σελίδα, μέσω του κινητού σας τηλεφώνου, μπορείτε να δείτε εδώ:

Τί είναι το Twitter;

Το Twitter είναι μία υπηρεσία η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να ενημερώνεστε για θέματα που σας αφορούν και να επικοινωνήτε μέσω του Internet. Ανήκει στην κατηγορία των επονομαζόμενων υπηρεσιών Web 2.0 όπως τα blogs, το Myspace, το Facebook κ.α. Μέσα από το Twitter μπορείτε να στέλνετε σύντομα μηνύματα έως και 140 χαρακτήρων με τις σκέψεις, τις δραστηριότητες, τις ερωτήσεις σας ή οτιδήποτε άλλο θέλετε, τα οποία βλέπουν όσοι έχουν επιλέξει να σας ακολουθούν μέσω της υπηρεσίας. Η όλη διαδικασία μοιάζει πολύ με την επικοινωνία μέσω instant messenger ή καλύτερα την αποστολή SMS μηνυμάτων μέσω κινητού τηλεφώνου (λόγω του περιορισμού στο μέγεθος των μηνυμάτων) με την σημαντική διαφορά οτι τα μηνύματα σας δεν πηγαίνουν σε έναν μόνο παραλήπτη αλλά σε πολλούς.

Παρακαλούμε, διαδώστε αυτή τη σελίδα http://twitter.com/greekdragster σε όσους χρησιμοποιούν την τεχνολογία αυτή και επιθυμούν να ενημερώνονται εύκολα και γρήγορα, όπου κι αν βρίσκονται.

Σας ευχαριστούμε