Νέα - News | MotoLand by Premetis Drag Team!
11.09.09

 

MotoLand by Premetis Drag Team! (c) greekdragster.com - The Greek Dragster Site

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - MORE PHOTOS

Όσοι ασχολούνται με το ελληνικό drag racing, σίγουρα γνωρίζουν τα αδέρφια Κώστα και Γιώργο Πρεμέτη από τις πολλές συμμετοχές τους σε διάφορες κατηγορίες μοτοσυκλέτας αλλά και από τη συμμετοχή του Κώστα σε αγώνες στο εξωτερικό. Σήμερα, σας παρουσιάζουμε το νέο κατάστημα που άνοιξε πρόσφατα ο Κώστας, τη motoLand.

MotoLand by Premetis Drag Team! (c) greekdragster.com - The greek dragster site.

Η motoLand, βρίσκεται επί της οδού Ηλιουπόλεως, στον αριθμό 54 και στην αριστερή πλευρά του δρόμου όπως κατευθυνόμαστε προς το κέντρο της Αθήνας. Μόλις πρόσφατα έγιναν και τα εγκαίνια του καταστήματος.

Με την πρώτη ματιά μπορείτε να διαπιστώσετε ότι διαθέτει πολύ άνετους χώρους. Ανάμεσα στις υπηρεσίες του μπορείτε να βρείτε πλυντήριο και λιπαντήριο καθώς και parking για τη μοτοσυκλέτα σας καθ' όλο το 24ωρο! Ξεχωριστή είναι και η υπηρεσία Quick Service, με την οποία μπορείτε σε ιδιαίτερα σύντομο χρονικό διάστημα να αλλάξετε οτιδήποτε περιφερειακό επιθυμείτε στη μοτό σας, όπως αλυσίδες, τακάκια, λάδια κ.ο.κ.

Μπορείτε επίσης να διαλέξετε ανάμεσα σε πληθώρα ανταλλακτικών, να βρείτε ελαστικά σε πολύ καλές τιμές αλλά και να αγοράσετε τη νέα σας moto! Αυτονόητο είναι ότι στη motoLand μπορείτε να βελτιώσετε τη μοτό σας και για αγώνες.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-9028060 και 6937876273.

Ευχόμαστε τα καλορίζικα στον Κώστα Πρεμέτη και καλές δουλειές!