Νέα - News | Αγώνας RWYB στη Σύρο στις 11 Οκτωβρίου 2009 από τις Syros Moto Club και Iron Team.
17.09.09

 

Αγώνας RWYB στη Σύρο στις 11 Οκτωβρίου 2009 από τις Syros Moto Club και Iron Team. (c) greekdragster.com - The Greek Dragster Site

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Syros Moto Club
Αθλητικός Σύλλογος Μοτοσικλετιστών Σύρου

Ο Syros Moto Club και η Iron Team θα διοργανώσουν την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στης 12:00 στο αεροδρόμιο της Σύρου εκδήλωση Μοτοσικλέτας και αυτοκινήτου με την ονομασία RUN WHAT YOU BRING (Τρέξε με ότι φέρεις). Στην διοργάνωση αυτή μπορούν να συμμετέχουν ενδιαφερόμενοι από όλη την Ελλάδα.

Τι ακριβώς είναι: συναγωνισμός μοτοσικλετών και αυτοκινήτων (τύπου ντράγκστερ) για τον καλύτερο χρόνο στα 400 μέτρα με εκκίνηση ζευγαριών ύστερα από ελεύθερη επιλογή του κάθε οδηγού για το ζευγάρι του.

Όσοι Συριανοί ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στον Syros Moto Club. (22810 79495) Οι ενδιαφερόμενοι από την υπόλοιπη Ελλάδα, πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στην IRON TEAM (210 9576171). Το κόστος συμμετοχής είναι 50 ευρώ και περιλαμβάνεται η ασφαλιστική κάλυψη του κάθε οδηγού.

Το έγκυρο δίπλωμα οδήγησης είναι απαραίτητο για όλους όσους συμμετάσχουν. Για τους μοτοσικλετιστές, είναι υποχρεωτικό το κράνος, μπότες, δερμάτινο μπουφάν, δερμάτινα γάντια και παντελόνι. Αν δεν υπάρχει δερμάτινο παντελόνι, είναι υποχρεωτικές οι επιγονατίδες. Για τους οδηγούς αυτοκινήτων είναι υποχρεωτικό το κράνος, η ζώνη ασφαλείας και ο πυροσβεστήρας εντός του αυτοκινήτου. Θα υπάρχει κόλα στην εκκίνηση. Τα αποτελέσματα θα βγαίνουν άμεσα και θα δίνονται στον οδηγό η στην ομάδα του. Ο κάθε συριανός οδηγός θα μπορεί να εισέλθει στον χώρο με ένα ακόμη άτομο. Οι εκτός Σύρου οδηγοί με δυο. Το κάθε όχημα θα έχει αριθμό συμμετοχής ο οποίος θα αναφέρεται στην αίτηση συμμετοχής και θα κατοχυρώνεται σύμφωνα με την ημερομηνία της δήλωσης. Θα τηρείτε σειρά προτεραιότητας.

Να θυμάστε ότι το αεροδρόμιο είναι εν ενεργεία και με ιδιαίτερη ευγένεια μας παραχωρήθηκε για την εκδήλωση. Πρέπει να σεβαστούμε το χώρο για να μπορέσουμε να το επαναλάβουμε. Ο κάθε οδηγός λοιπόν, είναι υποχρεωμένος να τηρεί τις οδηγίες της οργάνωσης και η κίνηση μέσα στο χώρο του αεροδρομίου θα πρέπει να γίνεται με ιδιαίτερα χαμηλή ταχύτητα.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε στο forum μας.