Παρουσιάσεις Αγωνιστικών - Racing Vehicles | Zafeiriadis (Gabriel Team) Suzuki Prostock.
21.12.06
  

Zafeiriadis (Gabriel Team) Suzuki Prostock (c) www.greekdragster.com - The Greek Dragster Site

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - MORE PHOTOS

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε το νέο απόκτημα της ομάδας του Gabriel (Γαβρήλου Πουμπουρίδη) με το οποίο θα αγωνιστεί ο Αντώνης Ζαφειριάδης στο νέο πρωτάθλημα το 2007.

Πρόκειται για ένα εκπληκτικό σασί prostock Suzuki Hayabusa, κατασκευασμένο από μια από τις καλύτερες εταιρείες αγωνιστικών σασί dragster moto στο κόσμο, την Αμερικάνικη TRAC. Πιο συγκεκριμένα, αναφερόμαστε στο μοντέλο TRAC T4 - Prostock, σασί τελευταίας γενεάς chrome moly με προδιαγραφές που υπερκαλύπτουν τις ανάγκες για να πρωταγωνιστήσει κανείς στο πρωτάθλημα NHRA.

Το body είναι όλο από ανθρακόνημα με αποτέλεσμα το συνολικό βάρος να διατηρείται σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Η μηχανή φέρει όλα τα τελευταία εξαρτήματα και όλη τη τεχνογνωσία που απαιτείται για χαμηλά 7άρια και - γιατί όχι - σε σωστές πίστες ακόμα χαμηλότερα.

Εμείς θέλουμε να ευχηθούμε τα καλορίζικα στον Γαβρήλο και στον Αντώνη, καλά, γρήγορα και ασφαλή περάσματα!

Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που παρακολουθούμε το Ελληνικό dragster να εξελίσσεται με αλματώδεις ρυθμούς, τουλάχιστον σε ότι αφορά τον αγωνιστικό εξοπλισμό. Αυτό που μένει είναι να δούμε επιτέλους και μια σωστή πίστα για να δείξουν οι Έλληνες αγωνιζόμενοι τις πραγματικές τους δυνατότητες, όπως κάνουν όποτε τρέχουν σε πίστες του εξωτερικού (Hockenheim, Hal-Far, Santa Pod). Με την ευκαιρία σας ενημερώνουμε ότι πωλείται η μοτοσυκλέτα με την οποία αγωνίστηκε ο Αντώνης το 2006.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ - COMMENT ON THIS ARTICLE