Παρουσιάσεις Αγωνιστικών - Racing Vehicles | Pantelis - Fiat Uno 1800 16V Turbo
20.02.09
  

Pantelis - Fiat Uno 1800 16V Turbo. (c) greekdragster.com - The Greek Drag Racing Site

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - MORE PHOTOS

Κάνουμε σήμερα μια πρώτη αναφορά στο Fiat Uno Turbo του Παντελή, που προετοιμάζει ο Τάκης Βούρος. Το Uno φορά 16V μοτέρ, 1800cc, σφυρήλατο και κατάλληλα προετοιμασμένο για ιπποδυνάμεις άνω των 700 ίππων στο στρόφαλο. Η τουρμπίνα που έχει επιλεγεί, αυτή τη στιγμή, είναι η Precision PT67. Ο χώρος του μοτέρ είναι ιδιαίτερα επιμελημένος, όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες μας.

Σε πρόσφατη ρύθμισή του στον Μαλλιώρα, το Uno έγραψε μετρήσεις της τάξης των 640 ίππων και 67 κιλών ροπής (μετρήσεις στο στρόφαλο), στα 2,4 bar με φτωχή ρύθμιση από το Βαγγέλη Πασπαλά. Κάπου εκεί τελείωσαν και τα μπεκ κι έτσι αναμένουμε νέα ρύθμιση στα 2,6 bar.

Ο Παντελής προγραμματίζει να κάνει τις πρώτες του δοκιμές στον 1ο Φιλικό Αγώνα Dragster 2009, στο Τυμπάκι, στις 21 και 22 Μαρτίου. Προς το παρόν, οι εντυπώσεις που αφήνει το Uno στο δρόμο είναι... τρομακτικές. Το Uno θα τονώσει ακόμα περισσότερο την ήδη επιτυχημένη κατηγορία της ΒΤ1. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε από το αντίστοιχο topic στα forums μας, επιλέγοντας το ακόλουθο link.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Παντελή!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ - COMMENT ON THIS ARTICLE