Παρουσιάσεις Αγωνιστικών - Racing Vehicles | Hatzipantelis & Tsorvas - Honda CRX VTec
26.02.09
  

Hatzipantelis & Tsorvas - Honda CRX VTec (c) greekdragster.com - The Greek Drag Racing Site

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - MORE PHOTOS

CRX Vtec ετοιμάζουν οι Σίμος Χατζηπαντελής και Χρήστος Τζόρβας για τη ΒΑ1. Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο να το τρέξουν και στην True Street! Το μοτέρ είναι σειράς Β, 1800cc και στο αμάξι έχει δοθεί έμφαση στη σωστή ηλεκτρονική υποστήριξη και γενικότερα στην τεχνολογία. Παράλληλα ετοιμάζεται ένα δεύτερο μοτέρ με κυβικά που θα τείνουν στα 2100cc, το οποίο προορίζεται μάλλον για το 2ο εξάμηνο του 2009.

Το καλό της προσπάθειας αυτής είναι ότι είναι ομαδική. Και ο Σίμος και ο Χρήστος έχουν αρκετές εμπειρίες από αγώνες, έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν και τώρα εξελίσουν αυτό το Honda από κοινού. Έτσι, και το κόστος μοιράζεται στα δύο αλλά και παρέα υπάρχει για τις ώρες τις εξέλιξης. Επίσης, και τα δύο παιδιά έχουν μεγάλη προίκα για το συγκεκριμένο αμάξι, προίκα που είναι πολύτιμη για την συστηματική συμμετοχή τους στους αγώνες του 2009.

Οδηγός προφανώς θα είναι ο Σίμος, αφού ο Χρήστος θα αναλάβει τις... δημόσιες σχέσεις. Καλή επιτυχία στο project και καλά αποτελέσματα! Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε από το ακόλουθο link στα forums μας:

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ - COMMENT ON THIS ARTICLE