Εκθέσεις - 1η Έκθεση Βελτίωσης Αυτοκινήτου στην Καβάλα

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πραγματοποιήθηκε τελικώς, παρά τον ακατάστατο καιρό, η 1η Έκθεση Βελτίωσης Αυτοκινήτου της Αυτοκινητιστικής Λέσχης Καβάλας το τριήμερο 27, 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2002 και μάλιστα με τεράστια επιτυχία. Η προσέλευση του κόσμου ήταν πάρα πολύ μεγάλη καθ’ όλη την διάρκεια της έκθεσης με χαρακτηριστικότατο παράδειγμα το απόγευμα του Σαββάτου που έβρεχε καταρρακτωδώς και πολλοί φίλοι του αυτοκινήτου ανεπηρέαστοι από το γεγονός τριγυρνούσαν στον χώρο με τις ομπρέλες τους περιεργαζόμενοι τα αυτοκίνητα. Αυτό από μόνο του δείχνει την δίψα και τη αγάπη των Καβαλιωτών και όχι μόνο, για το βελτιωμένο αυτοκίνητο και τον χώρο του γενικότερα.

Στην έκθεση συμμετείχαν με τα κορυφαία τους μοντέλα οι περισσότερες από τις τοπικές αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, βελτιωτές γενικότερα, τοπικοί αλλά και από άλλες πόλεις με τις δημιουργίες τους, κατασκευαστές ηχοσυστημάτων και πολλοί άλλοι.

Περισσότερο όμως λάμπρυναν με την παρουσία τους και τα αυτοκίνητά τους την έκθεσή μας και τους ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτό, οι πρωταγωνιστές των αγώνων Dragster όπως οι κ. κ. Παπαφιλίππου, Ρούμελης, Απέσσος, Φώσκολος, Ζερζελίδης, Τσαμπάζογλου, Αφοι Θωμά, αλλά και ορισμένες από τις συμμετοχές της Λέσχης μας στον θεσμό όπως οι κ. κ. Νεφραίμ, Μαντζιώκας, Μητσιμπόνας, Παράσχος και πολλοί άλλοι.

Επίσης πάρα πολλές ήταν και οι συμφωνίες που κλείστηκαν μεταξύ των εκθετών και των επισκεπτών, γεγονός που μας χαροποίησε ιδιαίτερα και μας έδωσε το μήνυμα που θέλαμε ούτως ώστε να προσπαθήσουμε το γεγονός αυτό να γίνει θεσμός στη συνέχεια με όλες τις προεκτάσεις του.

Κλείνοντας αισθάνομαι βαθιά την υποχρέωση σαν πρόεδρος της Α.ΛΕ.ΚΑΒ. να ευχαριστήσω εκείνα τα άτομα της λέσχης μας τα οποία έδωσαν και την υγεία τους ακόμα (κυριολεκτώ, οι περισσότεροι αρρώστησαν από την εξάντληση και την κακοκαιρία) για να γίνει πραγματικότητα αυτή η έκθεση δείχνοντας για μια ακόμη φορά ότι όταν υπάρχει θέληση μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για την προσέλευσή του αλλά και όσους συμμετείχαν στην έκθεση για την πραγματοποίησή της. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω εσάς στο dragnews.gr για την συνεργασία και την προβολή του γεγονότος αυτού που τόσο σημαντικό ήταν για εμάς και την Λέσχη μας.

Φιλικά

Ο Πρόεδρος της Α.ΛΕ.ΚΑΒΑΛΑΣ
ΛΙΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

 

dragnews.gr