Αγώνες - Races | 5th Championship Drag Race Elpa 2001 - Serres Racing Circuit
09.12.2001 
 
5th Championship Drag Race Elpa 2001 (c) greekdragster.com - The Greek Drag Racing Site, since Oct 2001.
 
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΓΩΝΑ - RACE ID
ΑΓΩΝΑΣ - RACE
5TH CHAMPIONSHIP DRAG RACE ELPA 2001
ΤΥΠΟΣ ΑΓΩΝΑ - RACE TYPE
CHAMPIONSHIP RACE
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ - DATE
08 - 09.12.2001
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ - TRACK
SERRES RACING CIRCUIT, GREECE
ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ - ORGANIZERS
LENOTH, LAMS
ΑΡΧΕΣ - AUTHORITIES
ELPA
ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ - OFFICIAL PAGE
 
ΠΟΛΥΜΕΣΑ - MULTIMEDIA
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - PHOTOS: RACE [28]
ΒΙΝΤΕΟ - VIDEOS: RACE [25]
 

'Αλλος ένας άψογα διοργανωμένος αγώνας από τις Λ.Ε.Ν.Ο.Θ. και Λ.Α.Μ.Σ. καθώς και το αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών! Οι άνθρωποι εκεί επάνω, παρ' ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα χιόνιζε, απόλαυσαν εκπληκτικό θέαμα! Συγχαρητήρια σε όλους! Κάποια στιγμή, πρέπει να συνεχιστούν οι αγώνες και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Πιστεύουμε ότι το 2002 αυτό θα γίνει πραγματικότητα. Ευχαριστούμε πολύ τη Λ.Ε.Ν.Ο.Θ. καθώς και την εταιρεία D.Vision. για τις φωτογραφίες και το βίντεο που μας παραχώρησαν.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
Στην κατηγορία Τ3 νικητής ήταν ο Γιάννης Σαχανάς. Το μπλε τετρακίνητο Ford Sierra Cossworth με το σειριακό κιβώτιο πέρασε τα 402 μέτρα σε 10:381 δευτερόλεπτα επιτυγχάνοντας πανελλήνιο ρεκόρ!! Δεύτερος ήρθε ο Γρηγόρης Δημητριάδης με τον πολύ καλό χρόνο 10.896. Στην κατηγορία OPEN, ο Φίλιππος Παπαφιλίππου πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ ταχύτητας εξόδου 238 χλμ/ώρα με χρόνο 10.534. Το αυτοκίνητο είναι πολύ δυνατό και θα έκανε πολύ καύτερο χρόνο αν κατάφερνε να μείνει στο έδαφος! Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του παρουσιαστή στο βίντεο του τελικού : ) Στην κατηγορία T2, ο Δημήτρης Ρούμελης ήταν πολύ πιο γρήγορος από τους υπόλοιπους ενώ στην Τ1 πρώτος ήρθε ο Παναγιώτης Μιχαλάκος. Στην κατηγορία Α3 νικητής ήταν ο ΑΠΕΣΣΟΣ ΣΥΜΕΩΝ ενώ στην Α2 ο Νικόλαος Λούκος ξεχώρισε με χρόνο 12.773, χρόνος που είναι πιο γρήγορος από τον καλύτερο της Τ2!!!! Τέλος στην Α1, πρώτος ήρθε ο Σταύρος Βέρδος.

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ
Σπουδαίο θέαμα και στις μηχανές. Τα πολλά άλογα των μηχανών και οι ακροβάτες - αναβάτες ανεβάσαν το ενδιαφέρον στα ύψη... Στην κατηγορία Open πρώτος ήρθε ο Αντώνης Ζαφειριάδης με δεύτερο τον Θεόδωρο Μιχαηλίδη και τρίτο τον Ηρακλή Σαβράμη. Στην κατηγορία 751cc και άνω (4Τ) πρώτος ήρθε ο Ηρακλής Σαβράμης με δεύτερο τον Γρηγόριο Κύρου. Την τριάδα έκλεισε ο Κωσταντίνος Παπαδόπουλος. Στην κατηγορία εώς 750cc (4Τ) οι δύο αγωνιζόμενοι Αθανάσιος Βογιατζής και Νικόλαος Χαραλαμπίδης έτρεξαν και μοιράστηκαν τις δύο πρώτες θέσεις. Στην κατηγορία μέχρι 500cc (2Τ) και μέχρι 600cc (4Τ) είχαμε δύο συμμετοχές, τους Δημήτριο Γεωργιάδη και Νικόλαο Ρωμανιά. Τέλος τις δύο θέσεις στην κατηγορία Mini Open μοιράστηκαν οι Σάββας Μιχαηλίδης και Ερντάλ Ιμπράμογλου.

 
 
Execution & Transfer Time: 0,008 secs.