Αγώνες - Races | Lamia Drag Day 2013 - Lamia Military Airport
14.04.2013 
 
Lamia Drag Day 2013 (c) greekdragster.com - The Greek Drag Racing Site, since Oct 2001.
 
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΓΩΝΑ - RACE ID
ΑΓΩΝΑΣ - RACE
LAMIA DRAG DAY 2013
ΤΥΠΟΣ ΑΓΩΝΑ - RACE TYPE
RWYB RACE
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ - DATE
13 - 14.04.2013
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ - TRACK
LAMIA MILITARY AIRPORT, GREECE
ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ - ORGANIZERS
PRO ACTION
ΑΡΧΕΣ - AUTHORITIES
ΟΜΑΕ
ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ - OFFICIAL PAGE
 

Ανακοίνωση Αγώνα

Tο Σαββατοκύριακο 13 και 14 Απριλίου η Pro action, σε συνεργασία με τους ΑΣΗ και ΦΙΜΑ και υπό την αιγίδα των ΟΜΑΕ κι ΑΜΟΤΟΕ, θα διοργανώσουν drag day για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες στο αεροδρόμιο της Λαμίας. Για άλλη μια φορά προβλέπεται ένα τρελό διήμερο με πολλά γκάζια, πολύ δυνατά αμάξια από ολόκληρη την Ελλάδα καθώς και 2 showcars έκπληξη! Οι συμμετοχές αρχίζουν την τέταρτη 13 Μαρτίου.

Για τα αυτοκίνητα, η συμμετοχή κοστίζει 60 ευρώ. Το μόνο που πρέπει να κάνετε για να  θεωρηθεί η συμμετοχή σας έγκυρη είναι να στείλετε mail στο diakakisnick@yahoo.com  τα παρακάτω στοιχεία:

 • Oνοματεπώνυμο
 • Kατηγορία (TS 15-14-13-12-11-Showcars)
 • Πόλη
 • Κινητό Tηλ

Προσοχή: Όλοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων θα πρέπει να περάσουν γιατρούς. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στα 2810301289 και 6972872983.

Για τις μοτοσυκλέτες η συμμετοχή κοστίζει επίσης 60 ευρώ. Όλοι οι οδηγοί πρέπει να έχουν αθλητικό δελτίο από την ΑΜΟΤΟΕ Οδηγίες για την έκδοση αθλητικού δελτίου στο site amotoe.gr. Όσοι οδηγοί μοτοσυκλετών είχαν αγωνιστική άδεια από πέρυσι θα πρέπει  να την ανανεώσουν άμεσα μέσω του σωματείου που ανήκουν. Όσοι οδηγοί ανήκουν σε σωματεία εκτός του ΑΣΗ θα πρέπει να δηλωθείτε ηλεκτρονικά μέσω του σωματείου σας και να στείλετε με mail την συμμετοχή σας στο diakakisnick@yahoo.com  αναγράφοντας τα παρακάτω στοιχεία:

 • Ονοματεπώνυμο
 • Κατηγορία
 • Πόλη
 • Κινητό Τηλ

Όσοι οδηγοί είναι γραμμένοι στον ΑΣΗ θα πρέπει να στείλετε τα χρήματα της συμμετοχής σας (60ε) και της ανανέωσης της αγωνιστικής άδειας σας (40ε) ,εάν δεν την έχετε ήδη κάνει, το ΑΡΓΟΤΕΡΟ μέχρι την παρασκευή 22/03 στον λογαριασμό Εμπορικής τράπεζας 49638264 Διακακης Νίκος και στην συνέχεια να στείλετε την απόδειξη με το ονοματεπώνυμο σας γραμμένο πάνω με fax στο 2815009339 και επίσης να μην ξεχάσετε  να στείλετε mail στο diakakisnick@yahoo.com  τα παρακάτω στοιχεία:

 • Ονοματεπώνυμο
 • Κατηγορία
 • Πόλη
 • Κινητό Τηλ

Προσοχή: Όσοι οδηγοί μοτοσυκλετών δεν κάνουν τα παραπάνω εγκαίρως, δεν θα μπορέσουν να τρέξουν. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στα 2810301289 και 6972872983.

Ο αγώνας θα καλύπτεται από το ασφαλιστήριο συμβόλαιο της ΟΜΑΕ και ΑΜΟΤΟΕ με όρια καλύψεων που υπερκαλύπτουν κάθε πιθανό ατύχημα και που μπορείτε να το μελετήσετε σε λίγες μέρες στο επίσημο site των ΟΜΑΕ κι ΑΜΟΤΟΕ.

Δωρεάν Παθολόγος

Για τη διευκόλυνση των αγωνιζομένων στην έκδοση lisence, στην πίστα θα παρευρίσκεται Παθολόγος ο οποίος προσφέρεται από τη διοργάνωση.

Ολοκλήρωση του Αγώνα

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Παρά τις συνεχείς αναβολές, οι συμμετοχές έφτασαν τις 91 ενώ έγιναν περισσότερα από 500 περάσματα. Οι θεατές, επίσης, γέμισαν τις κερκίδες που είχαν στηθεί δεξιά κι αριστερά της πίστας. Ας σημειωθεί ότι αυτός ήταν ο 1ος αγώνας της νεοαναγνωρισθείσας ομοσπονδίας ΟΜΑΕ.

Λάβαμε και δημοσιεύσαμε τα αναλυτικά αποτελέσματα και την τελική κατάταξη του αγώνα. Σύντομα θα δώσουμε links και σε φωτογραφίες και βίντεο.

 
 
Execution & Transfer Time: 0,004 secs.