Νέα - News | Ιδιωτική πίστα dragster; Μακάρι...
01.11.2001 
 

Ιδιωτική πίστα dragster; Μακάρι... (c) greekdragster.com - The Greek Drag Racing Site, since Oct 2001

Μάθαμε ότι ιδιώτης κατασκευάζει στη Θήβα πίστα για αγώνες dragster διεθνών προδιαγραφών! Τί σημαίνει αυτό; Αν - ή όταν - ολοκληρωθεί η κατασκευή της και βγούνε οι σχετικές άδειες, θα μπορούμε να απολαύσουμε από κοντά αγώνες dragster με κατηγορίες όπως η TOP FUEL και άλλες που μέχρι τώρα μόνο στην τηλεόραση βλέπουμε.

Ποιός είναι αυτός ο κύριος; Επίσημα ας το ανακοινώσει ο ίδιος όταν αυτός το επιθυμεί, τη στιγμή που αυτός θεωρεί κατάλληλη. Εμείς του ευχόμαστε να μπορέσει να υλοποιήσει το όραμά του και να καταφέρει να ξεπεράσει προβλήματα και "τρικλοποδιές" που πιθανά θα συναντήσει. Έτσι, ίσως πάψουμε να είμαστε πολίτες Β' κατηγορίας και ίσως ακόμα μπορέσουμε να φιλοξενήσουμε διεθνείς αγώνες dragster.

Ίσως προτρέχουμε, πιστεύουμε όμως ότι η Θήβα είναι αρκετά κοντά ώστε σε εβδομαδιαία ή και καθημερινή βάση να φιλοξενούνται οι σοβαρές και μή κόντρες. Γιατί όχι; Εδώ κάθε τόσο βρισκόμαστε από Βούτα σε Μαρκόπουλο και από Βάρκιζα σε Χαϊδάρι. Ας περιμένουμε λίγο καιρό, ελπίζοντας για το καλύτερο. 'Αλλωστε το επόμενο λογικό βήμα μετά τη δημιουργία μιας τέτοιας πίστας είναι η δημιουργία μιάς δεύτερης πίστας ίσως στο Ελληνικό κ.ο.κ.

Όσοι από εσάς θέλετε να εκφράσετε τη γνώμη σας για το θέμα αυτό, κι επειδή οι Συζητήσεις του site δεν είναι ακόμα έτοιμες, στείλτε μας e-mail.

 
 
Execution & Transfer Time: 0,002 secs.
© greekdragster.com - The Greek Drag Racing Site, since Oct 2001.