Νέα - News | Ανοικτή Επικοινωνία Μαζί σας.
28.11.2001 
 

greekdragster.com - The Greek Drag Racing Site, since Oct 2001.

Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας μαζί μας, τις ιδέες σας, τα θετικά αλλά και αρνητικά σχόλια για την προσπάθειά μας, για το υλικό και τις πληροφορίες που μας στέλνετε. Εμείς σας υποσχόμαστε ότι θα γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι. Επιθυμία και ελπίδα μας είναι να αποκτήσουμε ακόμα περισσότερους φίλους από μέρη εκτός Αττικής.

Έχουμε λάβει σοβαρά υπ' όψη μας το θέμα της ταχύτητας στο "κατέβασμα" των σελίδων και ήδη ετοιμάζουμε μια αρκετά πιο "ελαφριά" έκδοση. Χαρακτηριστικό ήταν το "θανατηφόρο" σχόλιο της φίλης μας της "Μάρας": "... για dragster είναι πολύ αργό το site...". Εντάξει Μάρα, το εμπεδώσαμε!

Οι συζητήσεις του site μας είναι έτοιμες και σε περίοδο τελικών δοκιμών. Σύντομα θα είναι κοντά σας για να εκφράζετε την άποψή σας ελεύθερα αλλά και να συζητάτε απ' ευθείας με άλλους χρήστες και να ενημερώνεστε απ' αυτούς.

Τελειώνοντας, θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι οι κλήσεις "πέφτουν" βροχή τον τελευταίο καιρό, φαινόμενο που θα ενταθεί περισσότερο (σύμφωνα με εκπρόσωπο της τροχαίας Γλυφάδας) όσο πλησιάζουμε προς τα Χριστούγεννα. Προσοχή λοιπόν, φοράτε ζώνες και κράνη, χρησιμοποιήστε τα φλας όταν αλλάζετε πορεία και κυρίως, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και το μυαλό σας στο δρόμο. Αυτά προς το παρόν.

 
 
Execution & Transfer Time: 0,002 secs.
© greekdragster.com - The Greek Drag Racing Site, since Oct 2001.