Στατιστικά - Statistics | Οι Ταχύτεροι Οδηγοί στις κατηγορίες Moto 2.1 [2003] και Moto Pro Z [2008].
06.01.2011 
 
(c) greekdragster.com - The Greek Drag Racing Site, since Oct 2001.

Σας παρουσιάζουμε σήμερα τους Ταχύτερους Οδηγούς των κατηγοριών Moto 2.1 [2003] και Moto Pro Z [2008].

Στην κατηγορία Moto 2.1 [2003] περιλαμβάνονται μοτοσυκλέτες με ατμοσφαιρικό κινητήρα τύπου Z έως 200cc. Το πλαίσιο και ο κινητήρας πρέπει να ανήκουν σε αναγνωρισμένη μοτοσυκλέτα ιδίου κατασκευαστή. Αποτελεί υποκατηγορία της Moto 2 [1999].

Στην κατηγορία Moto Pro Z [2008] περιλαμβάνονται μοτοσικλέτες με πλαίσιο και κάρτερ από ατμοσφαιρικό κινητήρα Ζ125, ανεξαρτήτως κυβισμού. Απαγορεύεται η αλλαγή κινητήρα με άλλου τύπου και η χρήση Turbo ή Nitro. Στην κατηγορία αυτή μπορούν επίσης να συμμετέχουν και άλλου τύπου δίχρονα παπιά προδιαγραφών Ζ125, χωρίς αγωνιστικό κινητήρα, μόνο με τις προδιαγραφές των Ζ 125. Αντικατέστησε τη Μoto 2.1 [2003]. Το 2009 προστέθηκαν τα ακόλουθα: Εάν διαπιστωθεί οποιαδήποτε έλλειψη εξαρτημάτων ή μετατροπή κατά τον έλεγχο εξακρίβωσης και εφόσον εν συνεχεία δεν υπάρχει συμμόρφωση με τον τεχνικό κανονισμό μέχρι το τέλος του έλεγχου εξακρίβωσης, τότε η μοτοσικλέτα θα αποκλείεται από τον αγώνα.

Για τον κάθε οδηγό παραθέτουμε την καλύτερή του επίδοση, σε σωστό πέρασμα. Οι επιδόσεις αυτές δεν συμπίπτουν υποχρεωτικά με τα πανελλήνια ρεκόρ. Πιο αναλυτικά, σας παρουσιάζουμε τους Ταχύτερους Οδηγούς των κατηγοριών αυτών στις ακόλουθες μετρικές:

Μην ξεχνάτε ότι περιμένουμε από εσάς τις παρατηρήσεις, τις προτάσεις σας και τα σχόλιά σας καθώς και διορθώσεις σε τυχόν λάθη ή παραλείψεις μας, στα forums μας. Τέλος, σας υπενθυμίζουμε ότι διατηρούμε τα πνευματικά δικαιώματα για κάθε τι που δημοσιεύεται από εμάς στο site αυτό, ως εκ τούτου, τα αποτελέσματα της δουλειάς αυτής δεν μπορούν να αναδημοσιευτούν χωρίς άδεια ή χωρίς αναφορά στο greekdragster.com.

Ευχαριστούμε.

 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ - COMMENT ON THIS ARTICLE
 
 
Execution & Transfer Time: 0,133 secs.
© greekdragster.com - The Greek Drag Racing Site, since Oct 2001.