Στατιστικά - Statistics | Οι Ταχύτεροι Οδηγοί στις Κατηγορίες Moto Mini Open [1999] και Moto Mini Pro [2008].
08.01.2011 
 
(c) greekdragster.com - The Greek Drag Racing Site, since Oct 2001.

Σας παρουσιάζουμε σήμερα τους Ταχύτερους Οδηγούς των κατηγοριών Moto Mini Open [1999] και Moto Mini Pro [2008].

Στην κατηγορία Moto Mini Open [1999] περιλαμβάνονται μοτοσυκλέτες που χρησιμοποιούν ένα κινητήρα με ένα κύλινδρο μοτοποδηλάτου ή μοτοσικλέτας 100cc τετράχρονες και 80 cc δίχρονες. Σε αυτές, το καύσιμο και το πλαίσιο είναι ελεύθερα, όπως επίσης επιτρέπεται να διαμορφωθεί ελεύθερα και ο κυβισμός. Η κατηγορία αυτή δημιουργήθηκε παλαιότερα από το 1999, μέχρι στιγμής όμως δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς.

Στην κατηγορία Moto Mini Pro [2008] περιλαμβάνονται μοτοσυκλέτες που χρησιμοποιούν: Α) Κινητήρα τετράχρονο (κάρτερ), με ένα κύλινδρο πάπιας (οριζόντιο) με κεφαλή stock, βελτιωμένο του ιδίου κινητήρα ή ιδίου τύπου after market, ανεξαρτήτως κυβισμού. Β) Κινητήρα δίχρονο πάπιας με κεφαλή και κύλινδρο stock, βελτιωμένο ή ιδίου τύπου after market. Ο συμπλέκτης είναι ελεύθερος. Απαγορεύεται η χρήση κυλινδροκεφαλής από μεγαλύτερο κινητήρα ή κινητήρα racing και γενικά οι δίχρονοι racing, κινητήρες. Επιτρέπεται η χρήση turbo ή nitro ή συνδυασμός. Το καύσιμο και το πλαίσιο είναι ελεύθερα. Αντικατέστησε την Mini Open [1999].
Προστέθηκε το 2009: Εάν διαπιστωθεί οποιαδήποτε έλλειψη εξαρτημάτων ή μετατροπή κατά τον έλεγχο εξακρίβωσης και εφόσον εν συνεχεία δεν υπάρχει συμμόρφωση με τον τεχνικό κανονισμό μέχρι το τέλος του έλεγχου εξακρίβωσης, τότε η μοτοσικλέτα θα αποκλείεται από τον αγώνα.
Προστέθηκε το 2010: Πρέπει να φέρουν υποχρεωτικά στόπ στην σέλα.

Για τον κάθε οδηγό παραθέτουμε την καλύτερή του επίδοση, σε σωστό πέρασμα. Οι επιδόσεις αυτές δεν συμπίπτουν υποχρεωτικά με τα πανελλήνια ρεκόρ. Πιο αναλυτικά, σας παρουσιάζουμε τους Ταχύτερους Οδηγούς των κατηγοριών αυτών στις ακόλουθες μετρικές:

Μην ξεχνάτε ότι περιμένουμε από εσάς τις παρατηρήσεις, τις προτάσεις σας και τα σχόλιά σας καθώς και διορθώσεις σε τυχόν λάθη ή παραλείψεις μας, στα forums μας. Τέλος, σας υπενθυμίζουμε ότι διατηρούμε τα πνευματικά δικαιώματα για κάθε τι που δημοσιεύεται από εμάς στο site αυτό, ως εκ τούτου, τα αποτελέσματα της δουλειάς αυτής δεν μπορούν να αναδημοσιευτούν χωρίς άδεια ή χωρίς αναφορά στο greekdragster.com.

Ευχαριστούμε.

 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ - COMMENT ON THIS ARTICLE
 
 
Execution & Transfer Time: 0,001 secs.
© greekdragster.com - The Greek Drag Racing Site, since Oct 2001.