Στατιστικά - Statistics | Οι Ταχύτεροι Οδηγοί στην Κατηγορία Auto BT1 [2008].
11.01.2011 
 
(c) greekdragster.com - The Greek Drag Racing Site, since Oct 2001.

Σας παρουσιάζουμε σήμερα τους Ταχύτερους Οδηγούς της κατηγορίας Auto BT1 [2008].

Στην κατηγορία Auto BT1 [2008] περιλαμβάνονται βελτιωμένα αυτοκίνητα ομάδας ΒΤ, με κινητήρα της ίδιας κατασκευάστριας εταιρείας, κίνηση στους εμπρόσθιους τροχούς, τετρακύλινδρα με turbo ή κομπρέσορα ή ατμοσφαιρικά με νίτρο. Αντικατέστησε την Auto BT1 [2005]. Στην κατηγορία τέθηκε και όριο χρόνου τα 10,5 δευτερόλεπτα. Το 2009 το όριο χρόνου αναπροσαρμόστηκε στα 11,0 δευτερόλεπτα. Από το 2010 το όριο χρόνου καταργήθηκε.

Για τον κάθε οδηγό παραθέτουμε την καλύτερή του επίδοση, σε σωστό πέρασμα. Οι επιδόσεις αυτές δεν συμπίπτουν υποχρεωτικά με τα πανελλήνια ρεκόρ. Πιο αναλυτικά, σας παρουσιάζουμε τους Ταχύτερους Οδηγούς των κατηγοριών αυτών στις ακόλουθες μετρικές:

Μην ξεχνάτε ότι περιμένουμε από εσάς τις παρατηρήσεις, τις προτάσεις σας και τα σχόλιά σας καθώς και διορθώσεις σε τυχόν λάθη ή παραλείψεις μας, στα forums μας. Τέλος, σας υπενθυμίζουμε ότι διατηρούμε τα πνευματικά δικαιώματα για κάθε τι που δημοσιεύεται από εμάς στο site αυτό, ως εκ τούτου, τα αποτελέσματα της δουλειάς αυτής δεν μπορούν να αναδημοσιευτούν χωρίς άδεια ή χωρίς αναφορά στο greekdragster.com.

Ευχαριστούμε.

 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ - COMMENT ON THIS ARTICLE
 
 
Execution & Transfer Time: 0,001 secs.
© greekdragster.com - The Greek Drag Racing Site, since Oct 2001.