Στατιστικά - Statistics | Οι Ταχύτεροι Οδηγοί στην Κατηγορία Moto Super Street [2010].
12.01.2011 
 
(c) greekdragster.com - The Greek Drag Racing Site, since Oct 2001.

Σας παρουσιάζουμε σήμερα τους Ταχύτερους Οδηγούς της κατηγορίας Moto Super Street [2010].

Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται μοτοσυκλέτες που έχουν εργοστασιακή μορφή, πλαίσιο και μηχανή ιδίου τύπου, αναγνωρισμένου κατασκευαστή. Η βελτίωση της μηχανής είναι ελεύθερη καθώς και η χρήση turbo ή nitro (όχι και τα δύο μαζί). Ο συμπλέκτης είναι ελεύθερος. Η εκκίνηση της μηχανής πρέπει να είναι αυτόνομη, η εξωτερική βοήθεια απαγορεύεται [προσθήκη 2011]. Επιτρέπεται η αφαίρεση φαναριών, φλάς οργάνων και καθρεπτών. Ο πίσω τροχός μπορεί να έχει μέγιστη διάσταση μέχρι 6,75 in, και το ελαστικό πρέπει να είναι στρόγγυλο. Ο εμπρός μπορεί να έχει ο ελάχιστο, την εργοστασιακή διάσταση [προσθήκη 2011]. Ελάχιστη διάμετρος τροχών εμπρός και πίσω 16 in. Οι αναρτήσεις μπορούν να είναι λειτουργικές και να έχουν ελάχιστη διαδρομή, η μπροστινή 5 εκατοστά (ακόμη και με χρήση ιμάντων) και η πίσω 3 εκατοστά. Το μέγιστο μεταξόνιο μπορεί να είναι μέχρι 66 in. Τα φρένα θα πρέπει να είναι με δύο δίσκους εμπρός και έναν πίσω. Το προστατευτικό της αλυσσίδας πρέπει να είναι μεταλλικό και να έχει πλάτος 1,5 φορά το πλάτος της αλυσσίδας και μήκος το 60% του μήκους της αλυσσίδας από το πίσω γρανάζι στο εμπρός. Η ελάχιστη απόσταση του κατώτερου σημείου της μοτοσικλέτας θα πρέπει να είναι κατ' ελάχιστον 5 εκατοστά από το οδόστρωμα, με τον αναβάτη πάνω στην μοτοσικλέτα.

Για τον κάθε οδηγό παραθέτουμε την καλύτερή του επίδοση, σε σωστό πέρασμα. Οι επιδόσεις αυτές δεν συμπίπτουν υποχρεωτικά με τα πανελλήνια ρεκόρ. Πιο αναλυτικά, σας παρουσιάζουμε τους Ταχύτερους Οδηγούς των κατηγοριών αυτών στις ακόλουθες μετρικές:

Μην ξεχνάτε ότι περιμένουμε από εσάς τις παρατηρήσεις, τις προτάσεις σας και τα σχόλιά σας καθώς και διορθώσεις σε τυχόν λάθη ή παραλείψεις μας, στα forums μας. Τέλος, σας υπενθυμίζουμε ότι διατηρούμε τα πνευματικά δικαιώματα για κάθε τι που δημοσιεύεται από εμάς στο site αυτό, ως εκ τούτου, τα αποτελέσματα της δουλειάς αυτής δεν μπορούν να αναδημοσιευτούν χωρίς άδεια ή χωρίς αναφορά στο greekdragster.com.

Ευχαριστούμε.

 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ - COMMENT ON THIS ARTICLE
 
 
Execution & Transfer Time: 0,035 secs.
© greekdragster.com - The Greek Drag Racing Site, since Oct 2001.